View Full Version : Добра в леглото?!
Я си кажете сега момчета-какво трябва да е момичето,когато го правите, за да кажете че е най-добрата до сега в секса?
Какво трябва да прави,как точно да се движи,как да изглежда и да се държи,къде да ви докосва,как да ви говори(и да говори ли изобщо)..и всичко друго което се сещате..,за да кажете че няма и няма да има по-добра от нея,по начина по който го прави;???
Кажете ни,ама честно,за да знаем момичетата,кое точно най-много ви харесва и да го правим,така както вие искате.. :wink: :P
Имало ли е досега в живота ви такова момиче което ви е накарало да се чувствате точно така,и никога да не го забравите,защото сте правили невероятен секс с нея и страшно ви кефи начинът,по който го прави?И ако да-кое точно ви е харесало толкова много в нея и в с3екса с нея-за да кажете че тва е най-готиния секс който сте правили през живота си? \:D/ :P :wink:
hmm... mnogo interesna tema s netarpenie 4akam otgovorite na mom4etata \:D/
Не съм моче но от много разговори с приятели познати и т.н. мога да кажа какво горе-долу знам за евентуалното поведение на момичетата: Всяко момче е индивидуално има индивидуално изразени ерогенни зони и просто трябва по-държанието му да разбереш къде точно му е най-приятно да бъде докосвано. Момичето не трябва да се притеснява от абсолютно нищо - в секса всичко е разрешено (изключвам извращенията , разбира се). Момчетата много обичат да се държим леко мръснишки, без да прекаляваме да не ги стреснем. Обичат и да ги гледаме в очите. Обичат френската любов и момичетата, които я правят с удоволствие и фантазия, а не някак си насила. Както доста голяма част обичат те да са водещи и до някаква степен да диктуват правилата, но понякога да бъдат изненадвани като момичето поема изцяло инициативата. Въобще обичат така да се каже отворени момичета, които знаят какво искат и как да го получат, и коиот не се стесняват да се опитват да скрият голотата си или определен а част от тялото която не харесват. Но като цяло за да бъде пълноценен секса трябва да се практикува няколко пъти с един и същ ипартньор, така разбирате какво иска и харесва половинката ви. Не очаквайте чудеса още от първия път>
babi_girl
04-08-2006, 10:50
Съгласна съм за това, че по държанието трябва да разбереш какво му харесва ама някой момчета не го показват. Какво да се прави тогава :-k
mnogo_sladi4ka
04-08-2006, 12:05
i az :D :D :D
P.S:aide be mom4eta kude spite,6to ne pi6ete :-k :-k ;-) ;-) :smt016
щото не знаят повечето пък и тииновете не се предполага че трябва да знаят. А за да испиташ невероятен секс трябва и човека да е невероатен смисъл да има повече от физическо привличане. Иначе Labelle е казала така доста верни неща.
PS аз съм момче
Crazy_Element
04-08-2006, 12:54
аве не съм ебал ама да ви кажа искам като и го начукам да пушка :) само тфа :)) и да прай первезни физиономиЙЙ :) ма ма кефят :) ау и като ми прай свирки да ми варти ... и да ма гледа в учите!!
skumrika
04-08-2006, 12:58
haide mom4eta pokajete si perverznite fantazii ...4akam gi s neturpenie :twisted:
penywise
04-08-2006, 13:01
Пъшкането идва от нас момчетата (т.е. ние ги караме да пъшкат). Ако ми се напъва и ми се преструва, че и е готино - най-много да се изнервя и да и кажа, че аз и така, и така съм свършил и не ми пука изобщо, така, че най-добре да не ми се преструва (няма такива случай) ;)
Добра в леглото?
Перверзна, подвижна, агресивна, постоянна смяна на позите... да ме събуди със свирка (леко със зъбките!)...
Ще ви обясня НЕдобрия вариант:
Много момичета си мислят, че като легнеш по гръб и почнеш да пъшкаш, държиш си краката на горе и сумтиш - и вече правиш страхотен секс. Ми... НЕ - то е същото като да трещя някой дънер...
Мърдайте бе хора...
Хубавия секс и добра в леглото НЕ се връзва с "лежа с вдигнати крака, пъшкам, а ти ме тумбиш отгоре"...
Прочетете пак частта с "Добра в леглото?"
хам пени интересни "мисли" ами че треа да е перверзна да показва че го иска да се "гърчи "в ръцете ти мисля че зависи от ситуацията де ам ако си на леглото и тя идва с стриптис танц е много възбуждащо :mrgreen: но аз лично се кефя когато я хвана и и тя се отпусне в ръцете ми абе незнам :::
Crazy_Element
04-08-2006, 13:30
1 съвеТ дами не пЪрдете :) !!! и друго прайте си клизма на дупето да не тече лайна :( \:D/ :-# [-o< =D> :twisted:
BMW_addicted
04-08-2006, 16:22
Сески бельо, за предпочитане прашки... Да си е поиграла достатъчно със самобрасначката, че дори и да иска още, ще трябва да чака поне 2-3 дни. Свеж аромат, влудяващ парфюм... Да гледа мръснишки, като хищник.... да не бърза.... бавно да движи пръсти по кожата ми....с перфектния си френски маникюр.
Точно когато стигне до слиповете ми да се отдръпне и да започне да се гали... навсякъде.... после да ме погледне и да ме подкани да и се нахвърля.... следват 4-те годишни времена на Вивалди и така.
Мога и с повече подробности да го разкажа, но ще трябва да плащате по 15 импулса в минута. :D
pitbullbg
04-08-2006, 16:43
Пъшкането идва от нас момчетата (т.е. ние ги караме да пъшкат). Ако ми се напъва и ми се преструва, че и е готино - най-много да се изнервя и да и кажа, че аз и така, и така съм свършил и не ми пука изобщо, така, че най-добре да не ми се преструва (няма такива случай) ;)
Добра в леглото?
Перверзна, подвижна, агресивна, постоянна смяна на позите... да ме събуди със свирка (леко със зъбките!)...
Ще ви обясня НЕдобрия вариант:
Много момичета си мислят, че като легнеш по гръб и почнеш да пъшкаш, държиш си краката на горе и сумтиш - и вече правиш страхотен секс. Ми... НЕ - то е същото като да трещя някой дънер...
Мърдайте бе хора...
Хубавия секс и добра в леглото НЕ се връзва с "лежа с вдигнати крака, пъшкам, а ти ме тумбиш отгоре"...
Прочетете пак частта с "Добра в леглото?"
tva za sabujdaneto sas svirka mi haresa :D :wink:
penywise
04-08-2006, 16:56
а усещането е... http://files.hardwarebg.com/ftp/gtzvetkov/hwbg.smilies/misc.php_files/headbang.gif