View Full Version : vupros za mom4etata?
vuprosa mi e leko tup ama vse pak nakude si durjite onaq rabota-na gore na dolu ili nastrani?????
theworldleader
04-08-2006, 22:05
В слиповете ли ?
Как доиде, ако е надървен - на пред по някой път :mrgreen: , може и на горе, ако не е надървен - седи на долу, па може и настрани ;]
LoRinSeR
04-08-2006, 22:07
Нося единствено боксерки, защото не обичам да ме стягат слипове, така че седи свободно ;-)
az moq go durja nagore kato ne e nadurven!!!ponqkoga nagore i leko nastrani!
Нося единствено боксерки, защото не обичам да ме стягат слипове, така че седи свободно ;-)
tva ko 6e re4e-nadolu?
i az nosq bokserki i se staraq da go durja nagore nz 6to-po navik!
sy6to
mnogo mrazq da mi stqga
Dam...
Слиповете са класика в жанра, основно нагоре и леко в страни, много рядко на долу :mrgreen:
WILD__BOY
04-09-2006, 07:28
Аве няма особено значение ама като играя баскет си обувам тесни боксерки за да не се развява докато скачам. И що за тъп въпрос верно?! :-s
LoRinSeR
04-09-2006, 07:29
Слиповете са класика в жанра, основно нагоре и леко в страни, много рядко на долу :mrgreen:
Не не са класика, зависи как ти е по-удобно и как се чувстваш по-естествено :wink:
Не не са класика, зависи как ти е по-удобно и как се чувстваш по-естествено :wink:
Прав си, имаше един период от около 3,4 години в които мразех да нося слипове и със тях ми беше адски неудобно, но веднъж преди година някъде- просто както си говорехме с приятелката ми и така стана дума и аз реших да пробвам пак, е кво да ви кажа, сега нося 50:50 боксерки:слипове- между другото много зависи какви слипове си купуваш, има наистина някои доста неудобни модели! :mrgreen:
favor_91
04-09-2006, 09:00
hahaaaaa i az sam taka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
v leviq krachol na bokserkite :D
;)
някой път up
az moq go darja v leviq kra4ol i go vrazvam s 2-ve vrazki za obufki na dve mesta 4e kato ti4am mngo mi shava iz kra4ola i me drazni taka :lol: :lol: :lol:
Ми аз го нося както падне (само не надолу, че като скоча да не се на*ба у гъза :lol: ) ма за предпочитане нагоре щото като го надървя на обществено място и е доста неудобно да го намествам, а и ми е трудно да вървя така :mrgreen:
А относно слиповете и боксерките: БОКСЕРКИ - мразя слиповете да ми се впиват в гъза! :-&
Eros Ramazzotti
04-12-2006, 16:59
Osnovno nadolu,kato e nadurven nagore,prez celia si jivot sum nosil samo slipove i mi e super!
God-Is-A-Girl
04-12-2006, 17:17
Абсолютно единствено и само нагоре :).Инъче ми е супер неудобно и гадно, а и когато си го надървя няма нужда да го местя.А бе просто най си ми е удобно нагоре:)). Между другото аз нося само слипове. Боксерки съм обувъл само 1 път и след това ги изхвърлих.Супер неудобни са ми.А и никога досега слиповете не са ми влизали с гъзът :) катко каза по горе колегата.Явно не е носил неговия номер :)
DreamKeeper
04-13-2006, 19:50
и аз така ....
пп:
знаете ли например , че при малките деца.... че от това на коя страна предимно е претисната в слиповете ... по нататък по време на арекция зависи накъде е насочен.... :-k
Sexy_Boy_16
04-13-2006, 20:36
Me too :D
BoxXxeRzZ RuLzZ
pitbullbg
04-13-2006, 21:17
nosq bokserki i az i svobodno det si izbere :lol: a kogato e nadarven na gore 4e po ne si li4i...
Sexy_Boy_16
04-13-2006, 21:18
Dam ina4e mn izpukva :)
penywise
04-13-2006, 21:18
nosq bokserki i az i svobodno det si izbere :lol: a kogato e nadarven na gore 4e po ne si li4i...
тва е тактиката, вдигаш го, мушкаш под колана да го натиска и си траеш ;)
че иначе се получават ситуаций тип - "Виж кой те гледа" :mrgreen:
Sexy_Boy_16
04-13-2006, 21:33
xaxaxaaxaxxaxaxaxa az pravq po sushtia na4in pod kolana ;) :D :D
Scarecrow
04-13-2006, 22:17
По принцип стои нагоре и наляво а като се надърви го дигам нагоре
up only!btw vuprosut mai ne be6e dalui predpo4itata bokserki ili slipove a na kade si durjite onaq rabota!!!ne se otklonqvaite ot temata! [-X
OnacHo_BkyceH
04-23-2006, 19:44
Ми и аз нося само боксерки и обичам да ми стой нагоре но най се нервя като ми излезе от крачула на боксерките (аз съм на 13 само да кажа)
pitbullbg
04-23-2006, 22:49
че иначе се получават ситуаций тип - "Виж кой те гледа" :mrgreen:
:smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 e za toq moment govoreh xaxaxa... :lol: :wink:
Нося го как падне, обаче във слипове, пробвал съм боксерки и ме не кефи да го метам налево надесно, а при слиповете си седи и не мърда(без подходящи условия), а искам да питам. КАК ПОДЯВОЛИТЕ В БОКСЕРКИ ГО ЗАКРЕПВАТЕ НАГОРЕ?!!?!? щото на мен тфа ми беше проблема, хода си хода си, ветрее. спра некоя позната тръгнеме заедно и почна да хода смешно. Нема как да обесня това на момичето и боксерки повече не съм носил.
v leviq krachol na bokserkite :D
az pa se v desniq :)))
bulgarche
04-24-2006, 11:16
Нося само боксерки, но такива които са по мен (прилепнали поп тялото) и тогава си е или нагоре или по-често леко наляво :)
nikitooo
04-24-2006, 11:20
F churapa!
v leviq krachol na bokserkite :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ReVenGeR
04-25-2006, 05:16
че иначе се получават ситуаций тип - "Виж кой те гледа" :mrgreen: axaaxx da we mnoo e gadno kato si s bokserki i ti se na durvi v reisa i kato stane6 ot sedalkata trqbva da si brukne6 v joba da si go hvane6 da ne izbqga :P