Влез

View Full Version : Erata na oligofrenite

eleto_ludo_dete -LOVE IS?
04-09-2006, 12:14
Nie ne sme v ereta na dinozavrite,nito v erata na novite tehnologii..NE!Nie sme v erata ne oligofrenite.A,tova tuk(tozi forum)e tqhnoto tsartstvo.
Za men da si vljuben si e nqkakva forma na umstveno izostavane.Za tova dori i da ni nari4at oligofrei ne e obida...tova zna4i ,4e obi4ame.Neka sme takiva togava.Za men bi bilo obida da me narekat normalna!Da si normalen oligofren e dosta sku4no i opredeleno ne e mnogo prestiojno.No,da sam RAZLI4NA OLIGOFRENKA -tova ve4e si e :shock: :shock: :shock: :shock: kompliment.DA JIVEE!!!!
Stiga s tiq sueti,stiga s taq gordost.Ljubovta ne samo 4uvstvo,ne e bolest i ne moje da spasi sveta....Tq e zaraza vav vazduha i nie di6ame ot neq vseki den.Dori pokrivite ,tsvetqta i dupkite po ulitsata sa se zarazili!Zarazata e pokrila kojata ni i nqma spasenie......I az sam vlubena i az sam oligofrenka...vqrvan 4e ne sam sama! :shock: :shock: :shock:

flying_girl
04-09-2006, 12:40
Ot tova koeto si pisala ne se razbira pochti nishto kvi oligofreni kvi pet leva ko ti stava

04-09-2006, 12:42
Imash nujda ot psihiatyr :-s

^Pretty{}Girl^
04-09-2006, 12:45
6tqh da ti napisha da idesh na pregled pri specqlist no kato se zamislih pri teb samo gospod moje da pomogne :lol:

flying_girl
04-09-2006, 12:46
I ako da si vliuben i nqkvo umstveno izostavane zna4i po ve4e ot 80% ot 4oveshkoto naselenie za umstveno izostanali.... q si podredi mislite v glavata i togava puskai temi shtoto taq e bez nikav smisal :x

Mem0reX
04-09-2006, 14:00
napulno suglasen sus flying_girl :) :) :) taia tema pokazva 4e si4ki sme oligofreni i umstveno izostanali :) za tfa sme stignali do tuk..;] A foruma e mqsto za razvle4enie..

sexy_play_baby
04-09-2006, 14:40
6tqh da ti napisha da idesh na pregled pri specqlist no kato se zamislih pri teb samo gospod moje da pomogne :lol:
^Pretty{}Girl^
i az mislq taka :lol: :lol: :lol:

ProstoAz
04-09-2006, 14:56
Точки 2 и 11 от правилника!
Благодаря!