View Full Version : Глупаво е,но не ми дава мира!
JuSt`a`GiRl
04-09-2006, 15:23
Преди известно време бях с една приятелка на кафе,когато тя случайно видя братовчед си да минава покрай кафето и излезе да го види.Веднага ми направи впечатление,че е точно моя тип момче... :shock: Миналата седмица той видял снимката ми в телефона на мойта приятлка и питал за мен,тя му дала номера ми и от около седмица постоянно си пишем смс-и искахме да излезем,но той си беше на село.Днес се връща в града и каза,че тия дни ще мине през мойто даскало да се запознаем лично,обаче аз съм си спек и се тревожа,че може да не ме хареса на живо и да не се получат нещата...Тъпо,но не ми дава мира.Само като си представя,че може да не ме хареса и нз какво да правя,а аз съм от хората,които доста бързо хлътват и в момента храня страшни надежди,а не трябва......
П.П.Дайте си мненията за ситуацията,моля ви.Вие как бихте постъпили на мое място!?(моля ви не казвайте,че нямам проблем,защото не е така,нямам и минутка без да се притеснявам какво ще стане..)Мерси предварително за отделеното време.Наистина сте супер!
kAdrOkoSkA
04-09-2006, 16:18
Като си толкова спек и се тревожиш дали ще те хареса, най-добре направи нещо, което знаеш, че ти повдига самочувствието :wink: Бъди по-уверена в себе си - това личи и ест. прави много добро впечетление :!: :-) Бъди хубава :smt016 и се дръж естествено :wink: :-) В края на крайщата това е просто едно момче, едно запознанство :wink: Ще имаш още много и най-важното е да не се спичаш и да бъдеш естествена и непринудена 8) :wink: Успех мила :!:
rusalkata_
04-09-2006, 16:19
разбирам те.ами момчето проявява желание да се срещнете=>явно те е харесал на снимките.иска дори да се срещнете! :) Не се сдухвай.Като дойде в даскалото или даже му прати смс да се срещнете някъде другаде,защото за мен даскалото не е добра идея!като излезете се дръж естествено,бъди себе си.опитай се да не се притесняваш!Успех от мен и дано да стане нещо на срещата!!! :D :smt007
PLAYBOY4O
04-09-2006, 16:37
Споко е !!Според мене те е харесал!!Няма страшно сичко ще е ОК, само не се тревожи!! 8)
sexy_macka
04-09-2006, 17:40
mila,as mislq che toi te haresfa ili pone ima nqkfi simpatii km teb i...ti si prava kaot kaza che ne biva da hranish golemi nadejdi...Ne gi hranidoakto ne doide vremto...YcneX,damno neshtata se poluchat id a budesh shtastliva !
sometimes_
04-09-2006, 17:55
Nedei da se pritesnqvash. Naistina ot edna snimka ne moje da se dobie pylna predstava, no ako si vtylpqvash, che nqma da te haresa, nqma da si pomognesh. Napravi neshto, koeto shte te nakara da se pochuvstvash po-dobre, po-hubava i da povdigne samchuvstvieto ti. Govori poveche s nego, bez da se pritesnqvash, zashtoto zatvorenite i neobshtitelni momicheta ne pravqt mnogo dobro vpechatlenie, no nedei da se ligavish i da se dyrjish neestestveno. Opitvai se da ne pokazvash, che si pritesnena. Prosto bydi spokoina, nedei da mislish predvaritelno za tova, ne mojesh da znaesh kakvo shte stane. Vremeto shte si pokaje... :)
Uspeh ! \:D/
Bammbucha
04-09-2006, 18:07
Спокойно :wink: .Убеден съм че и той е притеснен и накрая ще се отпуснете и всичко ще се нареди.
white_chik
04-09-2006, 18:13
6tom te e haresal i ti e zel i nomer i iska da se vidite zna4i ima nekvi namereniq.prosto se druj estestveno.ne izmisliq nekvi tupi na4ini da go vppe4atli6 prosto budi sebe si.
someone`
04-09-2006, 18:34
shtom te e haresal na snimkata na jivo zna4i shte te haresa oshte pove4e povqrvai mi samo nedei da se durji sduhano i se druj estestveno..
JuSt`a`GiRl
04-09-2006, 18:37
Мерси много,хора!Наистина ми помогнахте.Целувки на всички :D
Krem4eto
04-09-2006, 18:46
Преди известно време бях с една приятелка на кафе,когато тя случайно видя братовчед си да минава покрай кафето и излезе да го види.Веднага ми направи впечатление,че е точно моя тип момче... :shock: Миналата седмица той видял снимката ми в телефона на мойта приятлка и питал за мен,тя му дала номера ми и от около седмица постоянно си пишем смс-и искахме да излезем,но той си беше на село.Днес се връща в града и каза,че тия дни ще мине през мойто даскало да се запознаем лично,обаче аз съм си спек и се тревожа,че може да не ме хареса на живо и да не се получат нещата...Тъпо,но не ми дава мира.Само като си представя,че може да не ме хареса и нз какво да правя,а аз съм от хората,които доста бързо хлътват и в момента храня страшни надежди,а не трябва......
П.П.Дайте си мненията за ситуацията,моля ви.Вие как бихте постъпили на мое място!?(моля ви не казвайте,че нямам проблем,защото не е така,нямам и минутка без да се притеснявам какво ще стане..)Мерси предварително за отделеното време.Наистина сте супер!
СПОКО наистина не храни големи надежди!Не се притеснявай отпусни се срещни се с него и виж какво ще стане да НЕ ти ПУКА!
Angel_kiss
04-09-2006, 18:51
Като си толкова спек и се тревожиш дали ще те хареса, най-добре направи нещо, което знаеш, че ти повдига самочувствието :wink: Бъди по-уверена в себе си - това личи и ест. прави много добро впечетление :!: :-) Бъди хубава :smt016 и се дръж естествено :wink: :-) В края на крайщата това е просто едно момче, едно запознанство :wink: Ще имаш още много и най-важното е да не се спичаш и да бъдеш естествена и непринудена 8) :wink: Успех мила :!:
Няма какво да добавя освен:УСПЕХ:)
Kato za na4alo nai-vajnoto e da ne se pritesnqva6!Znam 4e e trudno ,no opitai!Misli optimisti4no i ne si zadavai vuprosa''kakvo 6te stane ako ne me haresa'' ili ''kakvo 6te stane ako se izloja''!Budi uverena v sebe si..puk i vse pak te e haresal!Kogato sevidite budi sus samo4uvstvie...po naperena!!I te suvetvam da se vidite 6toto moje da izleze ne6to! :wink: :wink: :wink:
cvety_i_bebeto
04-09-2006, 19:42
abe ne moje da ne se pritesnqva...kato go vidi6..6te se uspokoi6..i nali vse pak toi te e haresal...