PDA

View Full Version : problem4e...

sweet_
04-09-2006, 21:30
ми направо.няма да овъртам
Девствена съм, но искам да го направя PLS опишете как е и боли ли в ква поза и тн. PLS

SweetBunny
04-09-2006, 21:39
Iska6 da go napravi6, za da ne ostane6 po-nazad ot mackite, koito sa se iz4ukali ve4e li :smt017
Slunce, sexa se prai s lubov, ne s purviq sre6nat ;-)
Boli - da, purvite puti ne izdurjah i mu kazvah da spira, no posle izdurjah 8) Boli, ama se svikva...nai-dobriq variant e standartnata poza ili zadna pra6ka (taka se pronikva nai-lesno, za6toto 6te si mnogo tqsna i 6te e dosta trudno 8-[ da pronikne v teb izvednuj)

DeziRe
04-09-2006, 21:49
Iska6 da go napravi6, za da ne ostane6 po-nazad ot mackite, koito sa se iz4ukali ve4e li :smt017
Boli - da, purvite puti ne izdurjah i mu kazvah da spira, no posle izdurjah 8) Boli, ama se svikva...nai-dobriq variant e standartnata poza ili zadna pra6ka (taka se pronikva nai-lesno, za6toto 6te si mnogo tqsna i 6te e dosta trudno 8-[ da pronikne v teb izvednuj)
tva e e ne byrzai ! [-X

Siseetoo
04-09-2006, 22:07

И аз съм съгласна с това ... само за задната прашка протестирам - там МНОГО боли първия път!!!
Успех :)

DeziRe
04-09-2006, 22:09
На задна прашка много боли и даже и ако си го правила няколко пъти пак ! Не пробвай [-X Успех и дано всичко е наред.. :smt008

n0mak
04-09-2006, 22:15
Девствена съм, но искам да го направя PLS опишете как е и боли ли в ква поза и тн. PLS

kakvo iska6 da napravi6?? :smt017 :-k

mnogo_sladi4ka
04-09-2006, 22:53

napulno sam saglasno osvan tova za zadnata pra6ka \:D/ :smt016

LoRinSeR
04-10-2006, 06:27

napulno sam saglasno osvan tova za zadnata pra6ka \:D/ :smt016

Това за задната прашка си зависи от момичето. Има момичета като кофи отдолу :wink:

04-10-2006, 07:06
Мухахахха ако те оближе повечко изобщо няма да чувстваш нищо.Важното е удоволствието да надвие болката ,но е нормално да се притесняваш.

Ето и добра поза за първия път http://bgtext.hit.bg/gay/legnal.jpg

CpecaH
04-10-2006, 07:15
Мухахахха ако те оближе повечко изобщо няма да чувстваш нищо.Важното е удоволствието да надвие болката ,но е нормално да се притесняваш.

Ето и добра поза за първия път http://bgtext.hit.bg/gay/legnal.jpg
Такива като теб , като видят Бомбер и бягат ...

По темата - Бъди предпазлива ! Довери се на момче , в което си сигурна , че ще бъде нежен с теб ! Но истината е , че секса е най-сладък когато е призвикан поради чувства ! х))))

04-10-2006, 07:21
Хехеехх тва звучи гадно ако ми и разясните какво точно значи

"Такива като теб , като видят Бомбер и бягат ... "

Тоз бомбер ме навява на мисъта за некоя гнусна метълка или някой жив плет дето с моторна резачка немож го изряза.

Ако е така бегам мнооо ясно.

Евалата за изказването Болшой Театър завесите

penywise
04-10-2006, 07:21
Oсъзнай се и не говори глупости!
Ако ти е толкова зор да се разпечаташ - имаш пръстенца, банани, крааставици и еба ли го още кво...

какъв ти е зора всъщност? :smt017 "да не си по-назад" или?

аз лично предпочитам девствено момиче... а не няква разбита кошница, дето на 16 срамните и устни са като на Болшой Театър завесите :smt019

Защо бързаш?

CpecaH
04-10-2006, 07:35
Хехеехх тва звучи гадно ако ми и разясните какво точно значи

Тоз бомбер ме навява на мисъта за некоя гнусна метълка или някой жив плет дето с моторна резачка немож го изряза.

Говориш прекалено простотии ! Ще се ходиш в кварталната дискотека , и там ще се "аргументираш" (ахахх http://files.hardwarebg.com/ftp/gtzvetkov/smi/gayfight.gif )

MidnightScream
04-10-2006, 07:44
abeeeeee tfa che momicheto e kazalo iskam go napravq ne znachi che shtoto drugite momicheta go praqt moje si obicha nqkoi bahti za ko burzate s zaklucheniqta! a tez tyka zeha se karat ... :smt012

nimfomankata
04-10-2006, 08:04
[quote="20/M/Sf"]Хехеехх тва звучи гадно ако ми и разясните какво точно значи

Хм.. аз пък не сам много съгласна с теб.Защо металките да са гнусни,какво повече виждаш в една чалгаджийка?

MidnightScream
04-10-2006, 08:09
[quote=20/M/Sf]Хехеехх тва звучи гадно ако ми и разясните какво точно значи

Хм.. аз пък не сам много съгласна с теб.Защо металките да са гнусни,какво повече виждаш в една чалгаджийка? lele ti po golqm avatar ne moja li da slojish :-&

favor_91
04-10-2006, 08:48
hahhh i ti li si kato tvoite priqtelki - pravili go 2 puti i ti da ne izostane6 ? porasnete be hora...trqq da ima lubov za da ima i sex 8) po temata : pri nqkoi purviq put boli pri nqkoi ne (zavisi ot 4oveka ) pozite...ami moje da probva6 na zadna pra6ka ....kato za 1-vi put :)

PleasureSeeker
04-20-2006, 15:22

kakvo iska6 da napravi6?? :smt017 :-k секс бе дите :-D

lady_bird
05-09-2006, 18:39
[quote="20/M/Sf"]Хехеехх тва звучи гадно ако ми и разясните какво точно значи

Abe ti puk kakvo li znae6 za taka nare4enite ot teb "gnusni metalki"?! razbira se,4e 6te izbqga6-takiva kato teb cql jivot bqgat...za6toto samo tova mogat da pravqt! :roll:

ProstoAz
05-09-2006, 21:34
Има много такива теми, ето ти една от тях :arrow: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=36638&highlight=boli ! А и си нарушила 7 точка от правилника, така че тази тема ще бъде заключена!
Благодаря!