Влез

View Full Version : Дали е станало нещо ???

04-10-2006, 16:04
Значи преди да правиме секс с приятелката ми като си слагах презержатижа нали има 1 течност дето изтича от пениса при възбуда и като слойих презерватива и тои я избута и ми капна до пениса доло и почнахме да правиме секс? Тая течност съдуржа ли сперматозои ди и има ли за какво да се притесняваме дали има начин да е попаднала и да е бременаа

04-10-2006, 16:19
spoko pich.. veroiatnostta tazi technost da e proniknala dostatachno dulboko ili da sudurja spermatozoidi e malka. v smisul, ne e izkliucheno, no nadali priatelkata ti e bremnna.

penywise
04-10-2006, 16:21
Произвеждам сперматозоиди-космонавти-водолази-терминатори...

Треперете момичета! Те ще доплуват, долетят и дотичат до вас. Обучени са да намират целта от километър :mrgreen:

малък шанс пич - почти никакъв ;)

girlka
04-10-2006, 16:30
Оффф ... това е ПРОСТАТНА течност. Простата НЕ произвежда сперматозоиди ... айде стига вече с тия глупости. Веднъж за винаги да се сложи яснота по въпроса.

Тази течност която изтича при възбуда от канала на члена няма нищо общо със сперматозоидите. Тя се казва Каупърова течност и служи като смазочно средство при "нахлуване" във вагината! Не зная дали е удобно да спомена за болките при жените които са изпитвали при поемане на "СУХ" член. Та ето още едно съвършенно творение на природата. Оттам и са измислени лубрикантите-за смазване.Всъщност Каупъровата течност се произвежда съвсем отделно в така наречените Каупърови жлези и служи първоначално като тапичка към входа към тестисите за да не се получи инфекция дошла от вън. Тя има киселинен характер и често незнаещи момичета си мислят че спермата е най често кисела при неволно "близване" на тази течност.Когато тази течност се застои тя се втърдява като восък и тогава изпразването често е съпроводено със силно изпръскване докато се отпуши тапичката.Вероятността да се забременее от вибратор е по голяма отколкото да се забременее от нея тъй като там не се произвеждат смерматозоиди.

04-10-2006, 16:40
da no pri vuzbuda moje malko spermatozoidi da sa popadnali v kanalcheto i zaedno s vuprosnata prostatna technost da budat iztlaskani navun, sesh se?

04-10-2006, 17:06
Никъв шанс. Спи спокойно.

04-10-2006, 19:04
Жените могат да забременеят и от пред-еякулационна течност. По същия начин тя пренася и инфекции предавани по полов път.

sledovatelno moje..... [/img]

favor_91
04-10-2006, 19:52
a we hora ne razbrahte li 4e v taq te4nost IMA SPERMATOZOIDI !!! taka 4e nqma da se o4udq ako e bremenna (da hodi na doktor ili da zima hap4eta)

P.S. >>> 4estito "TATE" :)

04-10-2006, 21:17
а бе хубаво значи като има сперматозоиди защо всички жени дето правят секс без презерватив не са бремени???

а и аз обясних че просто като си слагах презерватива течноста се стече по ствола и си капна от там от където м изапочва пениса нее имало по презерватива

04-10-2006, 21:18
а и тая течност неми е била преди да свърша а просто като съм възбуден и ми излиза от пениса кви сперматозоиди

girlka
04-10-2006, 21:36
а и тая течност неми е била преди да свърша а просто като съм възбуден и ми излиза от пениса кви сперматозоиди
Не ги слушай няма шанс в тази течност няма сперматозоиди написала съм го в предното ми мнение, но явно на "високо" интелЕгентните съфорумци им се е видяло дълго и не са си направили труда да го прочетат =D>

{{SuN4o}}^f
04-10-2006, 21:38
olele ama 6to si pusnal taq tema kato sam nastoqvash 4e ne e bremenna... kakto i da e 6tom si precenil... spored men ne e... :smt013

04-10-2006, 21:51
е аз прецених след като прочетох мнението за прословутата течност

ма искам да чуя и вашите мнения

Wu-Tang
04-10-2006, 22:08
честито ще ставаш баща :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

04-11-2006, 01:12
Нишо не е станало - това си е чиста параноя. В тази течност ИМА СПЕРМАТОЗОИДИ ЕДИНСТВЕНО, КОГАТО МОМЧЕТО Е СВЪРШИЛО ВЕДНЪЖ И ПОЧНЕ ВТОРИ ПЪТ ВЕДНАГА СЛЕД ТОВА, защото тогава по каналчетата са останали неизхвърлени спрематозоиди. тоест при първия полов акт опасност няма, но ако повторите опасността става сериозна

bulgarche
04-11-2006, 07:48
Не е невъзможно, но ... то всеки път е така :)

Night_Knight
04-11-2006, 08:07
Оффф ... това е ПРОСТАТНА течност. Простата НЕ произвежда сперматозоиди ... айде стига вече с тия глупости. Веднъж за винаги да се сложи яснота по въпроса.

Я, имало и мозък по този форум. Respect http://files.hardwarebg.com/ftp/gtzvetkov/darkskywalker/Smileys/Google.gif

04-11-2006, 19:48
мерси значи нямам уснование за тревога

05-01-2006, 22:49
Q pyk az da vi popitam tyi kato imah podoben problem, no toi e : che kogato naprimer priqtelkata mi me vyzbudi i sled 5 min da kajem mi padne vyzbudata. Tazi technost se izliva ot penisa mi. Sled koeto stoi nqkakva bqla na bokserkite mi i dosta me symnqva dali ne e sperma :-k