View Full Version : Не му изневерявам а му сбърках името :(
Моля ви хора помогнете ми много обичам приятеля ми,а му сбърках името незнам защо :cry:
Значи ситуацията е следната седим си пред нас и трябваше да се прибирам,защото закъснявах и той ме държи и вика няма да се прибираш и аз му викам стига бе цеци(а той се казва теодор)незнам от каде ми дойде в главата това име може би,защото братовчед ми се казва така а се виждаме често и той знае за този мой братовчед не да си помисли,че го лъжа,че ми е братовчед..и тои като чу какво казах само се отдръпна назад и аз се фанах за главата от учудване и аз и си викам кво стана сега за кво гоказах тва име :cry: :cry: :cry: От каде ли ми влезе в главата :shock: И вече започвам да плача и на него също му потекоха сълзи и му повтарям,че не го лъжа,че толко много го обичам и той ми каза ,че ми вярва,но ако разбере,че го лъжа ще съм първия човек кйто ще намрази :cry: :cry: :cry: Аз съм сигурна пред себе си,че не му изневерявам :!: Съжалявам ако ви досаждам ама исках някъде да си излея случилото се :cry: :cry: :cry:
oofff tva e mn gadno dobre 4e ti e povqrval..ami prosot gledai drug pat da ne se slu4va i go zabravi pravi se 4e ni6to ne se e slu4ilo i vnimavai kak se darji6 sas vsi4ki mom4eta okolo teb ;-)
DeSiTo0o
04-10-2006, 19:38
Emi az mislq 4e 6tom e kazal 4e ti vqrva i ti 6tom si 100% sigurna 4e ne mu izneverqva6 togava nqma za kakvo da se pritesnqva6.Na vseki mu se slu4va da sburka nqkoe ime.Spoks,vsi4ko e OK :wink:
Krem4eto
04-10-2006, 19:45
Ай много много гадно!Обясни му че ти не обичаш да лъжеш и му кажи че не би му изневерила и досега не си му изневерявала,а това с името е било просто нелепа ситуация!Всеки греши в края на краищата!Човешко е!
dream_for_you
04-10-2006, 19:47
kofti situaciq,no se slu4va.az mn 4esto burkam imenata,osobeno na mom4etata.spoko 6tom e kazal,4e ti vqrva i ti si mu vqrna vsi4ko e ok \:D/
Според мен е реагирал нормално,постави се на негово място(той да ти сбърка името)Даже мисля ,че е реагирал доста добре!Не се притеснявай просто внимаваи и не му даваи ни най малка причина да ревнува и всичко ще си е наред! :wink:
DeSiTo0o
04-10-2006, 19:51
Emi az mislq 4e 6tom e kazal 4e ti vqrva i ti 6tom si 100% sigurna 4e ne mu izneverqva6 togava nqma za kakvo da se pritesnqva6.Na vseki mu se slu4va da sburka nqkoe ime.Spoks,vsi4ko e OK :wink:
Това, че ти вярва е добре, но ако се повтори тогава ще стане лошо :smt011
ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
04-10-2006, 20:10
izob6to ne dosajda6 mislq 4e sledva6tiq pat trq da vnimava6 kakvo kazva6 na vseki se slu4va da sgre6i :)
MrAnderson
04-10-2006, 20:50
Може би ако не беше реагирала толкова драматично на една несъмнено дребна грешка, на момчето и през ум нямаше да му мине, че може да има друг.
Shantav^dakel
04-10-2006, 22:16
Кофти ситуация!
Повярвал ти е, което хубаво. Още по-добре, че знае за братовчед ти.
Но според мен не е трябвало да се разплакваш, а д го обърнеш на шега. /ама и аз какво говоря, то и ти си се шокирала и не си знаела какво да правиш/ Абе, не говорете повече за това и дано няма проблеми
Spokoino be momiche...Ne se terzai tolkova! Choveshko e da sbyrkash. I az sym byrkala imeno na gadjeto si s razni poznati ili razni imena, s koito hora dori ne poznavam. Izpusnala si se, kakto se izpuskash, kogato kazvash, che si se pribrala v 21h, vmesto v 22h...Sega da ne vzemesh vechno da si merish prikazkite, kogato si s nego...tova veche shte e mnogo losho....tztztztztzttz
Може би ако не беше реагирала толкова драматично на една несъмнено дребна грешка, на момчето и през ум нямаше да му мине, че може да има друг.
Щеше да се усъмни той веднага се отдръпна от мен,а и аз се шокирах,щото се чудех от каде се изби тва име и що го сбарках ](*,)
Fat_phil
04-11-2006, 07:49
trqbva pove4e da vnimavash :) i se zamislqi predi da kajesh kakvoto i da bilo!!!
ina4e si produljavaite i dano vsi4ko si e ok!!!
uspeh!!!
midnight...
04-11-2006, 07:52
бе по принцип не е много нормално, но щом момчето казва че ти вярва значи е така и няма за какво да се тревожиш
penywise
04-11-2006, 07:52
кофти случка...
кофти...
всичко е добре, когато завършва добре
спокс
мисли, после говори
pitbullbg
04-11-2006, 10:32
men ako gadjeto mi zbarka imeto... tq ne mi vika po ime mn rqdko ama ako stane nz... gadno e tva mn moje da ne mu izneverqva6 ama samo kat se postavq na negovo mqsto i e super gadno dokaji mu go 4e ne go laje6... 6tom naistina e taka...
CVETELLINA
04-11-2006, 12:04
Според мен е реагирал нормално,постави се на негово място(той да ти сбърка името)Даже мисля ,че е реагирал доста добре!Не се притеснявай просто внимаваи и не му даваи ни най малка причина да ревнува и всичко ще си е наред! :wink:и според мен е така, дано няма повече такива случаи :wink:
white_chik
04-11-2006, 18:54
konfuzna situaciq.emi sega na vseki moje da se slu4i hubavoto 4e ne e go e priel 4ak tolko lo6o a i ne mislq 4e e koi znae kvo