View Full Version : neuchakvan sex
hi! znachi imam bqlo techenie ot poluvin godina :/ ne iskam da otida na lekar sram me e kolkoto i da zvuchi typo...! nqmam namereniq da pravq sex oshte no i tfa she doide a do togava edvali she e preminalo tfa i ako sexa e ne predviden az nqma da imam vreme da si izmiq ei takia glusti..... sa zna che sichki she kajat da hodq na lekar - tfa she znachi i na maika mi da kaja pffff ne mi se misli! nqkoQ ot vas ima li kato moq problem da kaje kakvo lekarstvo polzva edva li shte ima nqkakuf stranichen efekt ako go probvam moje i da otmine!
Да много момичета имат бяло течение какво да се прави
колко теми има за тва бяло течение потърси малко!
MidnightScream
04-11-2006, 17:52
ami idi na lekar :D D sheeeeguvam se :/ mi tfa e super gadno, razbiram te za lekara i az ne bih otishla :? neznam s kakvo se lekuva, sigurno imash nqkakvo zabolqvane ot vutre vuzpalenie koeto prichinqva techenieto! ne moga da pomogna pii vitamini dano se opravish! ama znam che super ama super mn jeni v sqkakva vuzrast imat takuf problem :evil: taka che ne si edinstvena
Donidarko
04-11-2006, 17:58
Brrr kwo e twa bqlo techenie ?
Kwo prai ?
izwinqwaite ako nekoi misli 4e waprosa e typ 8-[
`Death`Whore`
04-11-2006, 18:08
Да не би да тече постоянно или да ти засъхва върху половите органи? На всяка жена И тече вагинален секрет. Неприятно е, но няма проблем.
Бялото течение се появява най-вече от настинка. Бялото течение е хм... абе как да го обясня... течение, бяло на цвят, което тече от влагалището на жената. (за този, който попита). Ако намерите инфо дайте линк, че нищо не можах да обясня.
ДА обаче бялото течение, колкото и безобидно може да е признак за инфекция... Но това вече ако е по-обилно. Нз твоето течение доколко е обилно, дали има неприятна миризма. Ако промени цвета си и ако добие някаква миризма, то тогава ти е неизбежно да отидеш на лекар. Колкото и гадно да ти се струва - като опре ножа до кокала де ши идиш :Р Но твоето според мен си е от настинка, от това че ходиш с голо кръстче :) Та обличай се. А и имаше едни билкови добавки на vision мисля че Детокс беше, който прочиства целия организъм. Та той може да ти го махне това течение. Ако много те дразни това течение - използвай ежедневни превръзки. :wink:
ei kvo tolko kato 6te trqbva da kajesh na maika si?! pregleda ne e 4AK TAKOVA MA4ENIE... 6te iztarpish 5 min max... nedei da se samolekuvash taka nqma da si pomognesh garantiram ti... po dobre hodi na pregleda da ti kajat kakvo ti e i da di6a6 spokoino \:D/ ina4e e normalno no predi da ti doide da imash i pri tova ne mnogo no ako e postoqnno nqma smisal da se zalagvash 4e 6te se opravi .... nz vse pak re6enieto si go vzimash sama O:)
Бялото течение се появява най-вече от настинка. Бялото течение е хм... абе как да го обясня... течение, бяло на цвят, което тече от влагалището на жената. (за този, който попита). Ако намерите инфо дайте линк, че нищо не можах да обясня.
ДА обаче бялото течение, колкото и безобидно може да е признак за инфекция... Но това вече ако е по-обилно. Нз твоето течение доколко е обилно, дали има неприятна миризма. Ако промени цвета си и ако добие някаква миризма, то тогава ти е неизбежно да отидеш на лекар. Колкото и гадно да ти се струва - като опре ножа до кокала де ши идиш :Р Но твоето според мен си е от настинка, от това че ходиш с голо кръстче :) Та обличай се. А и имаше едни билкови добавки на vision мисля че Детокс беше, който прочиства целия организъм. Та той може да ти го махне това течение. Ако много те дразни това течение - използвай ежедневни превръзки. :wink: dabe malko e ne e mn ne si promenq cveta :/ uspokoi me em she si kupim tez hapoVe :DD da vidim :-D
аз имах бяло течение, отидох на лекар и се оказа някаква инфекция
мисля, че без проблем можеш да си вземеш мехлем Canesten. Мажеш 2-3 пъти дневно, наи-добре сутрин и вечер, и ще се почувстваш по-добре. Има и един почистващ гел MultiGyn, който се продава без рецепта и ще ти успокои проблема.
а иначе не се притеснявай толкова за непредвиден секс, защото принципно като си възбудена и тялото ти отделя сокове, които "измиват" неприятната миризма и течението. Ако си поиграете малко повече преди самия акт, това няма да е проблем. Но на всяка цена използвайте презервативи, защото ако е гъбична инфекция може да го предадеш на партньора си.
`Death`Whore`
04-11-2006, 18:47
Хей, деца! Това не е пръст, та да намажеш раната с йод и да е ясно всичко. Инфекциите не биват от един тип. Да не говорим, че подобни лекарства се закупуват само с рецепта. Интимните гелове са без, естествено.
Composure
04-11-2006, 18:51
чакайте чичо доктор да влезе той ще каже :mrgreen:
midnight...
04-11-2006, 19:06
и като имаш бяло течение според теб от самосебе си ли ще мине?! срам не срам ще трябва да идеш на лекар, все пак здравето ти е най-важно
на доктора няма да си му нито първата нито последната пациентка с такъв проблем :wink:
miloto_girl_4e
04-11-2006, 19:35
:arrow: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=33023&highlight=%E1%FF%EB%EE+%F2%E5%F7%E5%ED%E8%E5
:arrow: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=33053&highlight=%E1%FF%EB%EE+%F2%E5%F7%E5%ED%E8%E5
:arrow: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=29976&highlight=%E1%FF%EB%EE+%F2%E5%F7%E5%ED%E8%E5
:arrow: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=32523&highlight=%E1%FF%EB%EE+%F2%E5%F7%E5%ED%E8%E5
:arrow:
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=32192&highlight=%E1%FF%EB%EE+%F2%E5%F7%E5%ED%E8%E5
и още адски много такива теми :!:
+ т.1 и т.7 от Правилника :!: