Влез

View Full Version : kakvo da pravq kak da jiveq ....

brokenHeart
04-11-2006, 18:46
zdraveite az sam momiche na 16 god.Imam ujasna sudba...prosto po drug nachin nz kak da se nareche...imam mnogo malko priateli a tezi koito imam sa istinski pone taka gi chuvstvam haresvam gi strashno mnogo i nai golqmata mi mechta e da zapochna da se dvija v edna kompaniq s tqh neznam zashto tova ne stava sigurno sam grozna ili imam nqkakakvi vanshi neharesvaniq tui kato haraktera mi go haresvat. :cry: izlizah s razlichni kompanii no vse neshto ni precakvashe otnosheniqta i vse ostavam sama ... chudq se kakvo da pravq neizdarjam ponqkoga se chustvam adski samotna i iskam prosto da umra i nishto ot jivota mi da ne se e sluchvalo :cry: kakvo trqbva da napravq za da stane po dobar jivota mi?!Ako problema e vanshniq vid da varvq na operaciq ili kvo da se samoubiq tei kato inache nqmam shansove da oceleq...nqmam sili da se borq..az gi imam no pri vsqkakvi takiva situacii me napuska i volqta ..kakvo da pravq kak izobshto da jiveq?

geri777
04-11-2006, 18:54
az sym na 15 i doskoro imah sy6tiq problem.vinagi bqh sama na nikoi neraz4itah dokoto ne zaminahme na edno zeleno.tva zeleno ni sbliji tolkova mnogo 4e sa sme nerazdelni.na tova zeleno namerih lubovta na jivota si.ako nameri6 na4in ako razbere6 koi kakvo haresva s vremeto 6e sviknat s prisystvieto ti i 6e byde6 edna golqma priqtelka za tqh.samo trebva da gi nakara6 taka da se syberete 4e da ne bydete nerazdelni.hodete po diskoteki,po kupini na lqvo na dqsno i vsi4ko s vremeto si 6te si doide po mestata.samo trqbva da iz4aka6 malko.USPEH TI POJELAVAM \:D/

LyLa
04-11-2006, 18:58
:smt011 тс тс тс тс....
нямала шансове да оцелее ,що за глупави приказки?!

brokenHeart
04-11-2006, 19:11
lesno e da se kaje "nqmala shansove" no da go izjiveesh e dalech po-trudno :( a kak da iskam da izlizam s tqh otvreme na vreme me vikat s tqh izkarvam si super..no rabota ot den do pladne posle sled kato sam bila s tqh stava po-zle zashtoto edin gospod znae koga pak shte sam s tqh..dori fakta che sam izjivqla edin strahoten mig ne me kara da se chystvam po -dobre i neznam kakvo da pravq oburkana sam mnoooooooooooogooooooooooo :cry: :cry: :cry: :cry:

04-11-2006, 19:45
6ti kaja samo edno ne6to-PORASNI!!!!Purvo trqbva da porasne6 i da razbere6 4e vsi4ki v toza jivot mislqt samo za sebe si i sa golemi egoisti(vklu4itelno i az :P ) Trqbva da se nau4i6 da se spravq6 sama s vsqka edna situaciq!Na nikoi ama absolutno na nikoi ne mu puka za tebe-nau4i se da se griji6 za sebe si i da se sprav6 sama s absolutno vsi4ko!Ebi im maikata na drugite i pomisli malko za sebe si!!kakvo ti iska6 kakvo ti 4ustva6 i t n ...togava 6te se po4ustva6 mnogo po 6tasliva!a otnosno priqtelkite ti trqbva da im pokaje6 4e moje6 i bez tqh-samo togava te 6te si pomislqt 4e sa te izgubili i 6te po4nete da se dvijite v edna kompaniq!kogato ste zaedno se napr \:D/ avi na mnogo tursena kaji im 4e ima6 mnogo novi priqteli(izluji gi)-taka te 6te si pomislqt 4esa te izgubili i 6te po4nat da ti se obajdat mnogo 4esto!!!misli za sebe si i ne se ot4aivai-kupi si novi drehi pravi tova koeto te radva i se naslajdavai na jivota(ta dori i sama) za6toto edin put se jivee i kogato stane6 na 60 godini 6te vidi6 kolko mnogo si propusnala i dulboko 6te sujalqva6 za tova!!!pravi tova koeto iska6 i ne mu misli mnogo za posledstviqta-tova 6te te promeni i 6te si nameri6 mnogo novi i istinski priqteli : 8) Good Luck

ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
04-11-2006, 20:05
Ne trqbva da se opitva6 da vleze6 v nekfi kompanii 6tom ima6 malko priqteli radvao se moje da sa malko no sa istinski ne predpo4ita6 li tqh otkolkoto nekfi deto ne gi poznava6 i deto moje bi samo iskat da te izpolzvat zamisli se i 6te go osaznae6 kasmet :)

egipetska_princesa
04-11-2006, 20:21
Syvet ot men-ne 4akai samo te da te kanqt t. e. ne bydi 'pasiven' u4astnik v kompaniqta.Moje bi se strahuva6 4e 6te ti otkajat?Znam ot li4en opit,4e straha e nai lo6iq vrag na 4oveka.A i ako pyrviq opit da organizira6 kupon ili sre6ta s tqh ti samata(t.e. ti da si osnovniq organizator) ne se otkazvai.NIKOGA NE PRESTAVAI DA PRAVI6 OPITI.Kato katericata ot 'Ice Age')... :mrgreen:

favor_91
04-15-2006, 19:38
ami kato po4ne6 da se subira6 s nqkoq kompaniq trqbva da gleda6 maximalno da im ugajda6 !!! tva e + (ne kazvam da im ti4a6 po guza) prosto da vidqt 4e stava6 za ne6to

04-16-2006, 11:46
kogato ne6to ne vurvi i rabotite trugnat zle ebi im maikata na vsi4ki i gledai ti da si dobre \:D/

pe60_sf
04-19-2006, 21:41
Честно казано иаз често се чувствам така ама това при мен е отскоро