PDA

View Full Version : Причoската ми :)

Г0ст
04-11-2006, 20:03
Hola пак.Принципно си правя косата с гел рошава.......да ама само отгоре.Всмисъл , че отстрани косата винаги ми е няколко номера по къса и нестава.А пък когато стане достатъчно дълга отстрани отгоре вече е прекалено много и трябва да се подстригвам.Както е в момента.Та мисълта ми е , че неме кефи да си я правя само отгоре рошава , а искам отвсякъде , обаче утре като отида на фризиор и какво да и кажа.Да ме хване един номер отвсякъде ? Примерно 2 или 3-ти номер ....... да е равна отвсякъде.Обаче малко ме притеснява как ще изглежда така като я оставя.......имам чувсвото , че ще трябва постоянно да съм с гел , защото иначе ще изглежда тъпо или.....незнам и аз.Можеби е на този пич прическата му ще ви даде най-добра престава как искам да е и мойта.В момента на мен ми е така , самоче само отгоре.А аз искам и отстрани , и отзад да е рошава......вобще отвсякъде.

http://users.cjb.net/guest02/head.jpg

Barbie
04-11-2006, 20:05
mi...fani snimkata...i q zanesi na friziorkata...i kaji "e taka iskam" :)

LyLa
04-11-2006, 20:08
ми да обесни й го това което написа тук тя ще те разбере няма къде да ходи

forrzi
04-11-2006, 20:22
мразя гелосани ...некфи мазни са ми такива...
по-добре се откажи от гела!
туй мою мнение де! :-D

FikyScHetOo
04-11-2006, 20:35
ми да обесни й го това което написа тук тя ще те разбере няма къде да ходи
Бе не се знае, аз затова си смених фризьорката- не нацелваше точната прическа :smt012

miNiTo
04-11-2006, 20:54
mi zemi taq snimka i q pokaji
ako iska6 daje si print mnenieto na neq :) xixi
tq nadali e tolkz glupafa da ne te razbere

hamsterka
04-12-2006, 11:41
emi ne prosto i obqsni kakvo iska6 da pravi6 s kosata si kak to4no da q vdiga6 i taka...a otnosno tva dali 6te izglejda tupo e po-lesno pri vas mom4etata..6apka ok,vdiga6 q-ok...a pri nas ako ne se haresa6 si hodi6 grozen...xaxaxxaa taka 4e spox vinagi ima re6enie