View Full Version : 69
куку руку
04-11-2006, 21:11
Приятелят ми иска 69.А на мен не ми допада много.Не съм я пробвала,но ... когато той ми прави шпакли забравям за всичко - много е добър.Аз не искам 69,защото няма да мога да се наслаждавам на удоволствието,което той ми доставя в същото време (Поне така си мисля) 8) Вие какво ще кажете.По принцип изпълняваме желанията си,но точно това...някак си не ми идва отвътре. 8-[ На вас харесва ли ви?А на партньора ви?Какво мислите за 69?
penywise
04-11-2006, 21:18
:smt017
хем ти е кеф, хем не искаш...
куку руку
04-11-2006, 21:23
Може би не съм се изразила правилно:)Обичам да ме радва с езика си,но в същото време искам да се наслаждавам на кефа ,който ми доставя,а не да "работя" и аз в това време.Предпочитам първо единия ,после другия.Сега дали ме разбра?:)
penywise
04-11-2006, 21:27
Може би не съм се изразила правилно:)Обичам да ме радва с езика си,но в същото време искам да се наслаждавам на кефа ,който ми доставя,а не да "работя" и аз в това време.Предпочитам първо единия ,после другия.Сега дали ме разбра?:)
има разлика в чукане и секс (правене на любов)...
ако не умеете да се наслаждавате един на друг без определен "ред" и готов сценарий - просто се чукате
тогава няма какво да те притеснява въпроса ти
6to ve tova e mn golqma poza ve.prai q da ne ta ibe.i nedei sa izrazqva taka "rabotq"4e mn drazni
penywise
04-11-2006, 21:48
6to ve tova e mn golqma poza ve.prai q da ne ta ibe.i nedei sa izrazqva taka "rabotq"4e mn drazni
тихичко само а?
като си от село вье майна да ни си фанал Господа за шлифира вье
изтръскай синото майна, после сядай на компютиръ
селтак
тихичко само а?
селтак
ei mangal negramoten maikati da eba ne6tasnik.6ti kaja na tebe koi e ot selo poten 6opski g1z.ti po dobre tihi4ko 4e ostai 4e si sme6nik sa opita6 da sa prai6 na kompetenten v razdela SEX pak haber si nqma6 zako sa igrai palq4o takav mi si i o6te po sme6en deto sa ima6 za katil pak si 100% nai golemiq balak v sofiq
тихичко само а?
селтак
ei mangal negramoten maikati da e** ne6tasnik.6ti kaja na tebe koi e ot selo poten 6opski g1z.ti po dobre tihi4ko 4e ostai 4e si sme6nik sa opita6 da sa prai6 na kompetenten v razdela SEX pak haber si nqma6 zako sa igrai palq4o takav mi si i o6te po sme6en deto sa ima6 za katil pak si 100% nai golemiq balak v sofiq
Доста тъпо! ](*,) Човече,пича е прав!Ходи бери мамули на село и не ми казвай как да се изразявам,а?Като те дразни,метни се от една тераса.Тъкмо ще направиш услуга на обществото.Да еба тез отворковци! :evil:
тихичко само а?
селтак
ei mangal negramoten maikati da e** ne6tasnik.6ti kaja na tebe koi e ot selo poten 6opski g1z.ti po dobre tihi4ko 4e ostai 4e si sme6nik sa opita6 da sa prai6 na kompetenten v razdela SEX pak haber si nqma6 zako sa igrai palq4o takav mi si i o6te po sme6en deto sa ima6 za katil pak si 100% nai golemiq balak v sofiq
Умри , бе! penywise е ПИЧ :mrgreen:
Fat_phil
04-12-2006, 07:53
селтак
hmmmmm penywise ti mai neshto naskoro mi beshe kazal "kvo e tova seltak" i sled kato ti obqsnih otgovora ti beshe " mmmm tova nqkuv gotin laf li trqbva da e? ama mai neshto ne e, gade e tup!"
:shock: :shock: :shock:
mnogo mi e zabavno kogato si protivore4ish i izpolzvash lafove koito predi ne si udobril :roll: :roll: !!!
po temata ............pravi si 69 i ne se pritesnqvai ;) strashna si e pozata!!!
penywise
04-12-2006, 08:01
селтак
hmmmmm penywise ti mai neshto naskoro mi beshe kazal "kvo e tova seltak" i sled kato ti obqsnih otgovora ti beshe " mmmm tova nqkuv gotin laf li trqbva da e? ama mai neshto ne e, gade e tup!"
mnogo mi e zabavno kogato si protivore4ish i izpolzvash lafove koito predi ne si udobril :roll: :roll: !!!
po temata ............pravi si 69 i ne se pritesnqvai ;) strashna si e pozata!!!
(ммм... едни хлапета 7-ми клас (организаторите на един мач... няма значение) го ползваха доста често и се запалих и аз... А иначе ако мислиш, че думата "селтак" е измислена от теб, или пък не е "измислена" доста преди да сме замислени... Иска ти се да откриеш топлата вода нали Филка? Няма бате - сори, закъснял си)
10х за съпорта :smt025
Fat_phil
04-12-2006, 08:12
селтак
(ммм... едни хлапета 7-ми клас (организаторите на един мач... няма значение) го ползваха доста често и се запалих и аз... А иначе ако мислиш, че думата "селтак" е измислена от теб, или пък не е "измислена" доста преди да сме замислени... Иска ти се да откриеш топлата вода нали Филка? Няма бате - сори, закъснял си)
10х за съпорта :smt025
haha az ne sum kazal 4e ne sa q izimislili predi men ili 4e sum trugnal da otkrivam toplata voda prosto qvno ne si razbral smisula na posta mi !!!!!
mmmm tova nqkuv gotin laf li trqbva da e? ama mai neshto ne e, gade e tup!"
ne 4e neshto ama e tupo da kazvash neshto koeto predi tova ne si odobril i si se opital da se napravish na vajen s replikata "mmmm tova nqkuv gotin laf li trqbva da e? ama mai neshto ne e, gade e tup!" ;)
\/ PEACE ;) :mrgreen: :wink:
Fat_phil
04-12-2006, 08:13
ina4e supporta si go ima stiga vsi4ko da si e na mqstoto i da e kakto trqbva ;)
Fat_phil, стига си си мерил пишката с човека, отстрани тоя спор изглежда много смешен. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Fat_phil
04-12-2006, 08:26
Fat_phil, стига си си мерил пишката с човека, отстрани тоя спор изглежда много смешен. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
sedi greis se sega ;) i stiga lizal zadnici ;)
`Death`Whore`
04-12-2006, 08:34
Какъв е проблемът? Той те лиже, после ти му духаш. Леллеллелеллелеллелеллелл ее, цел час!
Night_Knight
04-12-2006, 08:34
Абе тия гостите много отворени станаха. Нищо сега ще дойде некой мод да затрие дискусията (дано). Penny, некси все гости те подкрепят. Не те ли мързи да Login/Logout? :mrgreen:
По темата. Бившата ми приятелка също не харесваше 69. Въпреки че обичаше и свирките, и (особено) шпаклите.
Така че - пробваш - ако не ти харесва, забравяте тая поза и толкоз. Насила хубост не става.
penywise
04-12-2006, 08:42
Абе тия гостите много отворени станаха.Penny, некси все гости те подкрепят. Не те ли мързи да Login/Logout? :mrgreen:
peNy...
ВСЕКИ един Модератор може да каже от кой IP address пишат "Гостите".
Гарантирам, че моят user не е на същото IP като гостите.
Достатъчни красноречиво ли е?
А и за какво ми е да пиша от "Гост"-и? :shock:
Night_Knight
04-12-2006, 08:49
ВСЕКИ един Модератор може да каже от кой IP address пишат "Гостите".
Гарантирам, че моят user не е на същото IP като гостите.
Достатъчни красноречиво ли е?
Хайде, сега се и вържи. ГолЕмо мерене на пишки настана във форума верно. Нави ли ти се някоя вече :lol:
п.п.: флеймът ми е голямо хоби, ама баш в тоя форум - ае "НЕ"? :smt018
bulgarche
04-12-2006, 09:11
Не съм й някакъф голям фен :roll:
Magician
04-12-2006, 12:15
Приятелят ми иска 69.А на мен не ми допада много.Не съм я пробвала,но ... когато той ми прави шпакли забравям за всичко - много е добър.Аз не искам 69,защото няма да мога да се наслаждавам на удоволствието,което той ми доставя в същото време (Поне така си мисля) 8) Вие какво ще кажете.По принцип изпълняваме желанията си,но точно това...някак си не ми идва отвътре. 8-[ На вас харесва ли ви?А на партньора ви?Какво мислите за 69?
69 е супер, особено ако успеете да свършите едновременно. ;)
Както беше казала Кари Брадшоу в "Сексът и градът": "Последният път, когато някой е правил поза 69, е било през 69-а"...
Мисля че темата е да помогнем на момичето а не да се обиждате и эаяждате!!! :evil:
поза 69 е най-яката поза, поне за мен, ако не си я пробвала, това си е пропуск,
усещането е невероятно, и освен това тази поза дава възможност за съгласуване на действията на партньорите, така 4е и двамата да могат да покажат на другия без думи как да и как да не "работят" с устите и езиците си, така 4е да донесат максимално удоволсствие един на друг, при това без НИКАКЪВ риск от забременяване.
senatorr
04-12-2006, 16:59
мразя хората който си противоре4ат защото те самите не знаят какво искат и дразнат с тяхната простота !
Уелс
щото про4етох тука за пени.... и фат фил !
PleasureSeeker
04-19-2006, 21:31
За ся 69 не сам правил...но смятам,че няма да е лошо :D
gangbang
04-19-2006, 21:33
69 си е класика :P
ae penywise prai 69 s avera si ve
класика класика ама по някога писва..
thirteen
04-20-2006, 08:45
aa tva basi qkoto iska li pitane :) i az iskam da proam ama trq pochakam :P davai mu beee :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023
favor_91
04-20-2006, 08:49
ae vie 69 mojete si praite kogato si iskate ama 6tom ne ti haresva i ne iska6 prosto nedei i gotovo
gangbang
04-20-2006, 08:50
Я споделете за 69-ката кой предпочитате да е 6 и кой 9? Така де, кой да е от горе и кой от долу?
thirteen
04-20-2006, 08:59
vijda mi se po udobno maja da e otdolo a jenata otgore :o
SlAdKA^MaLkA
04-20-2006, 16:31
emi nz kfo da ti kaja men lichno ideqta me radav i ne vijdam nishto losho v tova , no ako neiskash prosto mu kaji che ti e po priqtno da se reduvate :wink:
emi probvai ne e zle ... :) pone spored men :)
С пробване няма да си навредиш :smt006