Влез

View Full Version : Samo za borbeni naturi (ili pulni dosadnici)

Slunchiceto:)
04-12-2006, 01:39
Zdraveite! Naistina se nujdaq ot pomoshta vi i predvaritelno vi blagodarq:)
Taka, kakto obiknoveno- az i edno momche! Az luda po nego , a na nego mai hich ne mu puka :idea: ! Predi nqkolko meseca se ozovahme zaedno v edno lego 8) (poznavam go otpredi tova) i toi beshe svruh piqn! Iskashe sex i se opitvashe da me celuva! Az obache si imah mnooogo seriozno gadje (neznam dali vuprosnoto momche znaeshe za tova). ta taka i taka nishto ne se sluchi tazi nosht-az dori otkazah da go celuvam.
Pomosht!Luda sum po nego! Pokazah mu na nqkolko puti che mi haresva mnogo- napisah , pokazah, neznam oshte kakvo!Znam che zvuchi tupo tova koeto vi razkazvam, no az sum ot tipa hora koito nikoga ne gubqt nadejda!NIKOGA! I sam mnogo uporita!Prekaleno maiche!
Ta toi iska da go ostavq namira! :-k Problema e che ne znam dali tova e suvsem isitina zashtoto vupreki che me pomoli da go ostavq na mira vse namira nachin da me zagovori i t.n. A sushto taka si ima i dosta seriozen problem na glavata svurzam s universiteta mu...i s budeshteto mu kato cqlo...Uff a puk ot druga strana nqkolko puti mi pokaza che ne mu puka za men...i iska spokoistvie...Sigurno shte si kajete che sam golqma dosadnica...moje i da imate izvestno pravo, no , po dqvolite, ne moga da se primirq che ne moga da go imam! nemoga!
Iskam samo da utochnq che ne sam nqkoq hlapachka i po princip si razsujdavam mnogo trezvo, no shto se otnasq do nego....neznam...Toi ne e nito mnogo hubav, nito koi znae kolko inteligenten...abe obiknovenno momche i ima stranen harakter...a kakuv char....wow :smt007
Drugooto mi utochnenie e che opredeleno ne mi lipsva mujko vnimamnie, dori tuk, kudeto jiveq go poluchavam v izlishuk!No az ne iskam drug!Iskam nego i ne moga da go imam!Tova me poburkva!
Pomagaite molq vi!Daite po nqkoe i suvetche che nqistina shte otkacha veche! Daite nqkoq taktika i molq vi ne mi kazvaite da go zabravq i t.n i t.n. Ako davate mneniq pone da sa borbeni:) Che veche mi pisna da si bluskam glavata v stenata ](*,) POmosht! Blagodarq vi oshte vednuj :D]

penywise
04-12-2006, 07:12
Az luda po nego , a na nego mai hich ne mu puka :idea: !нормално

Predi nqkolko meseca se ozovahme zaedno v edno lego
хоп - изневиделица... "не щеш ли..."
i toi beshe svruh piqn! е къф секс тогава?
imah mnooogo seriozno gadje
очевидно...
(neznam dali vuprosnoto momche znaeshe za tova)
е то секса си е секс кво...

az sum ot tipa hora koito nikoga ne gubqt nadejda!NIKOGA! или просто от типа, които "никога не губят"? (или поне ти се иска...)

Ta toi iska da go ostavq namira! Pump it!
Problema e che ne znam dali tova e suvsem isitina Ми, за да ти го каже...
vse namira nachin da me zagovori - здрасти. ето и аз намерих "начин" да те заговоряi
i s budeshteto mu kato cqlo... ми то всеки има такива проблеми...
Uff a puk ot druga strana nqkolko puti mi pokaza che ne mu puka za men говорихте си?
Sigurno shte si kajete che sam golqma dosadnica... Ти си знаеш...
no , po dqvolite, ne moga da se primirq che ne moga da go imam! nemoga! Хоп! Ето го разковничето!

Iskam samo da utochnq che... Вече уточни...
Toi ne e nito mnogo hubav, nito koi znae kolko inteligenten... Да де, за това не можеш да се примириш, че не "е твой"/ти си много хубава и интелигентна, или?

Drugooto mi utochnenie e che opredeleno ne mi lipsva mujko vnimamnie Една Луна... .... звездата

!No az ne iskam drug!Iskam nego i ne moga da go imam!Tova me poburkva! Е да, докато не го "имаш" все ще е така... после май няма да я има тая тръпка нали?

Pomagaite molq vi!Daite po nqkoe i suvetche che nqistina shte otkacha veche! Е ти каза, че не си "хлапачка". Тук има основно хлапета...

n0mak
04-12-2006, 07:16
Peny - brao bate :) neam kvo da dobava

penywise
04-12-2006, 07:20

Салют бате ;)

(w/t res5ect) :smt025

terry
04-12-2006, 07:23

Салют бате ;)

(w/t res5ect) :smt025toi batko se to4no pi6e

Night_Knight
04-12-2006, 08:20
...
Е, какво, момчето е добро по душа. Иска да ти покаже, че държи на теб, но не желае сериозна връзка.

Ако се поставя на негово място сигурно щях да се държа по абсолютно същия начин. Вкл. момента с напиването. :wink: