View Full Version : момичета,въпрос :)
Имам въпрос към вас,дами:
Когато сте в цикъл,какво обичате - да ви прегръщаме и целуваме,или да ви оставим на мира?Наистина ме интересува!
По-добър раздел за въпроса не намерих,ако съм сгрешил - преместете темата ;)
IKisseDAGirL
04-12-2006, 13:16
ми аз лично в тоя период ставам мн раздразнителна и нзнм какво искам
бих се радвала приятелят ми да ми обръща внимание, да е нежен и да ме разбира, обаче трябва да внимава да не ме подразни с прекалена загриженост 8) няма да ми е хубаво ако се държи с мене вде едно съм от стъкло и най-много да му вдигна един скандал от вида "ти да не ме вземаш за 5-годишно дете"
също няма мн да му се зарадвам ако започне да ми задава мн въпроси
или за дребни неща да спори... тогава ставам направо зверче :twisted: страшно се ядосвам и правя и казвам някви глупости :roll:
ех, трудна работа, нали? :P
pipi`e`golqma
04-12-2006, 13:32
Най-обичам като съм в цикъл да си стоя в къщи на спокойствие без да шавам много много :smt016
`Death`Whore`
04-12-2006, 13:51
Най-обичам като съм в цикъл да си стоя в къщи на спокойствие без да шавам много много :smt016
На мен пък цикълът ми минава по-леко, когато съм постоянно в крачка.
pipi`e`golqma
04-12-2006, 13:54
На мен пък цикълът ми минава по-леко, когато съм постоянно в крачка.
Много ме боли корема и само мрънкам и на останалите им омръзва от мен пък и да ти кажа мн ми е некомфортно и затФа по-добре в нас :)
mi mene po-4esti4ko me boli vse stomaha
i sam mnogo razdarznila togafa
tei4e li4no bih izbrala ne6o postredata
hem da ne me zaka4a mnogo hem da ne me ostavq :)
kAdrOkoSkA
04-12-2006, 14:21
Аз съм много емоционална, когато съм в цикъл... става ми мъчно от неща, на които иначе бих се смяла :? ... плаче ми се често :| Много рядко се случва да избухвам за дреболии :roll: :wink: При всички случеи обаче е за предпочитане да внимаваш как се държиш с половинката си в този период от месеца :wink:
`Death`Whore`
04-12-2006, 14:25
И аз се дразня обикновено...гадното е, че не ме боли горе, а ме боли ниско /самата вагина/, една остра болка...но обичам да ме гушкат и целуват. :)
IdontGiveAfuck_
04-12-2006, 14:27
emi az kogato sum v cikul nqa golqma razlika pak sum si nekva vesela bez da se vpqgam i da se nerva:))
kAdrOkoSkA
04-12-2006, 14:33
Хехехех :mrgreen: и аз обичам да ме гушкат по всяко време O:)
Krem4eto
04-12-2006, 15:10
Разбира се,че обичам да ме гушкат,когато съм неразположена!И да ме целуват...Но понякога се държа странно по това време...
Jamalska
04-12-2006, 15:28
Хехехех :mrgreen: и аз обичам да ме гушкат по всяко време O:)
Мда и аз:)...Ако се сдухвах по време на цикъл щеше да е адски гадно щото най-яките ми концерти се падат се по това гадно време на месеца:/Ако не се забавлявам на концерт няма кога...А ако има кой да ме гушне...бе ства си ми по-леко и готинко..Не съм раздразнителна,но ако има друга причина,която не искам да споделя се оправдавам с тфа
Аз съм си без промяна... което е готино.Изобщо не можеш да разбереш дали съм в цикъл освен,ако не ти кажа...
Много,много ви благодаря за отговорите и чесността!
Значи,все пак при повечето има промяна в настроението и състоянието като цяло... това ми помага,оше веднъж благодаря!
Ще се радвам на още отговори!
penywise
04-12-2006, 16:05
бих се радвала приятелят ми да ми обръща внимание, да е нежен и да ме разбира, обаче трябва да внимава да не ме подразни с прекалена загриженост 8) няма да ми е хубаво ако се държи с мене вде едно съм от стъкло и най-много да му вдигна един скандал от вида "ти да не ме вземаш за 5-годишно дете"
или за дребни неща да спори... тогава ставам направо зверче :twisted: страшно се ядосвам и правя и казвам някви глупости :roll:
Нека твоя мензис си е само твой проблем...
Аз се държа винаги такъв, какъвто съм. Дали си в мензис, или не - това засяга теб.
"теб" = жена
Glezlata
04-12-2006, 16:44
Zavisi kakva e priqtelkata ti.Nqkoi momi4eta stavat mnogo nervni i razdraznitelni,drugi ne.Vij kakva e tq,kakvo i haresva i ne i haresva v tozi period i nai-to4no 6te razbere6 za samata neq kak e.Druj se estestveno. \:D/
Имам въпрос към вас,дами:
Когато сте в цикъл,какво обичате - да ви прегръщаме и целуваме,или да ви оставим на мира?Наистина ме интересува!
По-добър раздел за въпроса не намерих,ако съм сгрешил - преместете темата ;)az obi4am da me gu6kat nezavisimo koga e! to 4e moga da go ubiq dokato me e gu6nal e drug vapros!
white_chik
04-12-2006, 18:32
az kato sum v cikul ne sum mnoo po-razli4na ot normalno.daje ponqkoga sum mnoo vesela samo deto me oblivat topli vulni.
Аз лично съм много раздразнителна и целия ден ми е обърнат наопаки (поне първия) и предпочитам да си седя вкъщи , после сичко е 0к.И мисля , че няма никъв проблем , ако гаджето ме гушка и т.н.. просто няма смисъл да си променям отношението към него само защото съм неразположена.
ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
04-12-2006, 19:33
mi ne mislq 4e dokato sym nerazpolojena sym po razli4na otkolkoto dokato ne sym vinagi se darja po edin i sy6ti na4in :)
hahaha nansi ne na men tiq :)) Mn si nervna kato si v cikul4e ;) i ti i si4ki :P
Дърпа се бързо,като я прегърна,не реагира на докосванията ми...
Дали е от това,допреди няколко дни не беше така...
black_dimond
04-28-2006, 21:16
obi4am da me gu6ket i celuvat no ima momenti v koito iskam samo da si leja v legloto
Temptation
04-28-2006, 21:18
Az obi4am da ima nqkoj okolo men,e,v pyrviq den ne moje da stane vypros za komunikirane,no posle dori mi se zasilva jelanieto...
hahaha ami az v tozi peroid sam mn razdrazniteln,mn barzo se iznervqm za nai malkoto ne6to prosto...taka 4e predpo4itam da me ostavqt 6tot se si go izkarvam na nqkoi a pak posle sajalqvam:)))
toku 6to vidqh 4e edno momi4e be6e pisalo menzis:(((oot tazi duma tolkova mi se povra6ta.super gnusna mi e...moga da si se izpovra6tam bez problem sled malko ako nqkoi mi q povtori :? :twisted: :x
midnight...
04-28-2006, 21:30
по-скоро искам да съм сама, но не отказвам на целувки и прегръдки :mrgreen:
rusokosata
04-28-2006, 21:36
Iskam da vi kaja na vas mom4etata,4e momi4etata v cikal sme mnogo nervni!!!Ponqkoga iskame samo da ni pregra6tata,drug pat da ni galite,a ponqkoga i edna duma ni iznervq,no tva da ne vi pritesnqva.Trqbva samo da imate tarpenie vsi4ko da svar6i
^BaBy^GirL^
04-29-2006, 16:21
Ми аз когато съм в цикул гледам да не излизам от нас щото съм много раздразнителна и така
piFka_LP
04-29-2006, 16:54
az obi4am da me gu6kat i celuvat oba4e mn lesno izbuhvam za gluposti i posle sujalqvam i predpo4itam v tozi period da nqmam mn kontakti (:
literbebe
04-29-2006, 17:56
Iskam da vi kaja na vas mom4etata,4e momi4etata v cikal sme mnogo nervni!!!Ponqkoga iskame samo da ni pregra6tata,drug pat da ni galite,a ponqkoga i edna duma ni iznervq,no tva da ne vi pritesnqva.Trqbva samo da imate tarpenie vsi4ko da svar6i
съгласна съм напълно \:D/ направо си ми взела думите от устата
po dobre namira 6toto sme mn razdraznitelni
SeXyTo_f
04-29-2006, 19:00
su6toto!
cvety_i_bebeto
04-29-2006, 19:28
az pak se 4uvstvam ujasno ot celuvki...i gu6kane..dokato sam v cikal...mnogo sam razdraznitelna...vsi4ko i vsi4ki me draznat...samo gledam da se zaqjdam s nqkogo...
Пф и аз ставам много раздразнителна!Нинам що :-k Най-малкото..го правяяя толкова голямо!Е,вече се владея..
Спомням си още в началото..избухвах много често!Но последните години (1) че свикнах (2) много се промених..бих казала,че пораснах ..изградих един хубав характер!Успявам да се владея,макар..по близките ми приятели да разбират кога съм изнервена..за това пък не ми и дават поводи за избухване!
Което ме радва...тъъ колкото до въпроса ти!Обичам и да бе гушкат.. и да ме целуват!Изобщо да ми обръщат внимание...
Амм значи аз обичам да ме гушкат и да ме целуват.Изобщото обичам ласките :)...Когато съм не разполовена,ме боли висчко,но не го показвам външно,защото нейскам и другите да се дразнят зареди мен,тоест да им скапвам настроението.Така,че като съм в цикъл и ...искам момчето което е с мен да се държи както обикновенно :wink: :roll: :P
И аз понякога съм по-нервна,но мнгоо рядко,трябва наистина много да ме боли корема...иначе всичко си е супер,все едно нищо ми няма,да ,обичам да ме гушкат,особено като ми е по-отпаднало и ме боли корема,имам нужда от прегръдки и целувки
Аз в тоя период не мога да се понясям себе си, какво остава за другите. Дето се вика - Сутрин съм крива на мене си, следобед светът ми е крив. Аз така скъсах с едно гадже. До такава степен бях откачила, че буквално не можех да го понасям нито да ме докосва, нито да ме целува. Макар че със сегашния се чувствам толкова добре като ме гушне и ми говори да си поуспокоя малко ангелите :mrgreen: . Така че, нежност, без да ставате нахални, моля =; :lol:
Който е написал тази тема е педераст, а тоя дето я е направил важна е два пъти по-голям педераст, ама кво да прайш? :( :mrgreen: :mrgreen: #-o :wink: 8-[ :-k =P~ #-o 8-[ 8-[ O:) :-s :-s \:D/ \:D/ :-# :smt004 :-({|= ](*,) :D :smt018 :smt013 :smt008 :smt019 :smt015 :smt010 :smt027