PDA

View Full Version : Здравословно хранене-може би?!

Боровинка
04-12-2006, 13:32
Здрасти!Абе искам за лятото да се стегна(въпреки,че всички ми казват,че съм много слаба)обаче само с упражнения няма как да стане,а пък съм малка за някви драстични диети пък и нямам голяма воля.И искам да ви попитам за някакъв начин.Щото аз не се сещам за такива екстри като упражнения+яко плюскане.

Mystery
04-12-2006, 18:41
Яж в по-малки количества. Гледай вечер след 19 часа да не ядеш. Мини на повече плодове, зеленчуци. Пий много вода. Премахни белия хляб от менюто си или поне го замени с черен или ръжен. Не яж тестени изделия и мазни храни като банички, пици и всякакви от тоя род. Ако имаш воля премахни от менюто си или поне намали слядките неща. Айде успех и чао от мен!

MiRaCuLiXbb
04-12-2006, 21:10
Няма нужда да спираш яденето след 19 часа, след обед намали въглехидратите. С плодове не прекалявай и ги яж предимно в първата част на деня. Яж чисто месо, зеленчуци, яйца и млечни продукти, за хляба Mystery е права. Много вода=1л., 1.5л макс. Упражненията може да са бягане или ако те мързи поне скачане на въже или нещо др. 3 пъти в седмицата по 30-40мин е напълно достатъчно.

Боровинка
04-13-2006, 11:13
Ахам схванах.А ако започна да хидя на фитнес важи ли пак кога ходя-в смисъл 2-3 пъти на седмица или може и повече?

Mystery
04-13-2006, 18:18
За фитнеса: колкото повече, толкова повече, както казва моя любим герой. Можеш да ходиш и повече от 2-3 пъти седмично, стига да не си пенатоварваш. Но все пак 2-3 пъти седнично е достатъчно. При добро желание можеш да тичаш ежедневно в парка. Времето вече е подходящо за това.

MiRaCuLiXbb
04-14-2006, 09:04
Ахам схванах.А ако започна да хидя на фитнес важи ли пак кога ходя-в смисъл 2-3 пъти на седмица или може и повече?
2-3 пъти на фитнес и 2-3 пъти кардио дейност, сиреч бягане, скачане и т.н. Не знаех, че ще ходиш и на фитнес, по-добър е от кардиото за стягане на тялото, но е и по-изморителен. Пробвай няколко седмици и виж как ще ти се отрази, поговори и с фитнес инструктора ти, сигурен съм, че ще ти даде добри съвети.

Боровинка
04-14-2006, 11:11
ОК.Много ви благодаря ще ги изпробвам:)