Влез

View Full Version : Chestitka :P

Shmatence :)
04-12-2006, 16:07
Zdr priateli..Imam edna molba kam vas..iskam da pratq edno pismo na momcheto det obicham po sluchai rojdenia den...no iskam v nego da ima i neshtata deto nikoga ne sam uspqla da mu kaja ..che toi e edinstvenia chovek s koito iskam da sam i moga da sam..che samo toi me pravi shtasliva..che seki mig s nego mi e valsheben..che kfoto i da stava chast ot men vinagi shte mu prinadleji...che go obicham strashno mnogo..che toi e smisala na jivota mi .. i sichko drugo e bezsmisleno..i bezinteresno ... ohhh eti tia neshta...am za da e v pismo trqbva da sa napisani po podhodqsht nachin..za tfa iskam vashata pomosht...pls help :)
P.S. Nie s nego ne sme zaedno..da ne vzemete da pomislite che mi e gadje..samo priatel mi e .. no az go obicham ! MNOGO!

strawberry
04-12-2006, 16:39
Znam 4e ne e po temata,no bih ti dala syvet da ne mu prashtash nishto. samo da mu go 4estiti6 zashtoto moje da ne reagira kakto ti o4akvash-da se zaradva,a vmesto tova da zapo4ne da se dyrji gadno i da se nadue vse edno e nqkoi mnogo velik.Spored men po-dobre ne mu izprashtai pismo.No tova e samo moe mnenie i to ot li4en opit,no vse pak izboryt si e tvoi!!!

sexy_macka
04-12-2006, 16:58
strawberry Пуснато на: 12.04.9 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Znam 4e ne e po temata,no bih ti dala syvet da ne mu prashtash nishto. samo da mu go 4estiti6 zashtoto moje da ne reagira kakto ti o4akvash-da se zaradva,a vmesto tova da zapo4ne da se dyrji gadno i da se nadue vse edno e nqkoi mnogo velik.Spored men po-dobre ne mu izprashtai pismo.No tova e samo moe mnenie i to ot li4en opit,no vse pak izboryt si e tvoi!!!

Vsyshnost i as misql,che taka enai-dobre...tak shet vidish dali ima neshot km teb,smisl ako sled tova te potursi i nai-malkoto ti blagodari...Bravo ! Moje da ne te potursi i dori za edno "blagodarq"(tak stana s men i seg asujalqvam) Tka,che po-dobre samo mu go chestiti :smt006

ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
04-12-2006, 17:02

И аз съм на това мнение после ще е много гадно ако сега както сте приятели му признаеш че ти го обичаш не като приятел а като нещо повече не се знае дали ше остане нещо от това приятелство :?

Shmatence :)
04-12-2006, 17:10
ama toi znae che imam po specialni chuvstva kam nego...daje hodihme .. samo che sega tochno ne sme zaedno...qvno ne sam bila dostatachno qsna..taka che ideqta s pismoto si e dobra...taka mislq az de .. am vie ??

sexy_macka
04-13-2006, 16:48
mila,shtom taak smqtash go napravi,as ti pojelavm YcneX ;)

teenkopele
04-13-2006, 22:42
Вземи един лист и разбъркано напиши всякакви такива посления, като тези, които ни изброи. Не някакви прави, а леко извити и т.н.
Това според мен е супер добра идея. :)
Успех. :wink: