Влез

View Full Version : Neznam kakvo da pravq, pritesnen sum.

kjkj
04-12-2006, 22:29
Imam problem, toest nadali e problem, no do edno vreme ... vazbijdam se strashno burzo. No eto go i po vajnoto i po nepriqtnoto. Devstven sum ,a ot masturbirane svur6am stra6no burzo , moje bi za okolo 1 min. S priqtelkata mi iskame da spim, no strannoto e 4e vmesto tq da se pritesnqva 4e e devstvena se pritesnqvam az. Daite nqkakuv suvet kak purviq put za neq da ne e takova razo4arovanie.

penywise
04-12-2006, 22:31
удари си 2-3 тека преди плющенето и после няма и да обръщай внимание кво става под тебе :oops:

ми така де - разспусни, фърли хайвера, олаби жилата... (яко, щом ти е толкова зора) и тогава легни да плющиш

само гледай да не заспиш по някое време ако си се "преработил" предварително :mrgreen:

всичко си идва "отръки" - нЕма се притесняваш

favor_91
04-13-2006, 07:23
e sega 6ti kaja .... ima 2 na4ina...na4i 1.vo predi akta si udari edna...v banqta...taka 6te izdurji6 15-20 min (koeto e normalno) i2.ro kato vidi6 4e ti idva go izvadi za izvestno vreme i posle pak ... i pak :) na4inite deistvat

04-13-2006, 09:52
pomnq 4e imashe nqkakuv muskul okolo prostata i imashe nqkakuv na4in kato go stegnesh kogato vidish 4e shte svurva6 izpitvash samo orgazum, a ne svur6va6 naistina i taka shte moje6 da izdurji6 mnogo pove4e, no molq nqkoi koito e po naqsno da ti dade takova 4etivo.

Night_Knight
04-13-2006, 12:44
Imam problem, toest nadali e problem, no do edno vreme ... vazbijdam se strashno burzo. No eto go i po vajnoto i po nepriqtnoto. Devstven sum ,a ot masturbirane svur6am stra6no burzo , moje bi za okolo 1 min. S priqtelkata mi iskame da spim, no strannoto e 4e vmesto tq da se pritesnqva 4e e devstvena se pritesnqvam az. Daite nqkakuv suvet kak purviq put za neq da ne e takova razo4arovanie.
В секс-шоповете се продават гелове за забавяне на еякулацията. Това ти е последната опция. :wink:

sexy_macka
04-13-2006, 18:00
Az sm momiche no moga da kaja che ako si go vadish kogato usetish che shte sfurshish deistfa \:D/