Влез

View Full Version : KAKVO TRQBVA DA NAPRAVI EDNO MOM4E ZA DA NE GO POGLEDNETE

misshha
04-13-2006, 15:51
VAPROSAT MI E SLEDNIQ KAKVO kakvo trqbva da napravi edno mom4e da za ne iskate da go 4uete i vidite ve4e naprimer:
da vi izneveri
da se hva6ta na bas za ne6to koeto 6te napravi s vas zad garba vi
i taka natatak
tova e moq vapos
za6toto na mene mi se slu4i vtoroto i za tova vi pitam vie pak kakvo nebihte prostili
mersi predvaritelno

God-Is-A-Girl
04-13-2006, 15:54
А бе и аз това се питам напоследък дано женската аудитория да даде доста отгори и ако може да не се повтарят :)

teenkopele
04-13-2006, 16:28
Чакат се отговори! :lol:

adi4ka
04-13-2006, 16:36
е определено ако се хване на бас за нещо,което ще направи с мен зад гърба ми сигурно ще го зарежа..зависи от нещото.А иначе никога не прощавам,ако някой гледа на мен просто като на парче месо,отиваме на кафе да ме покаже на приятелчетата,които са същие като него и реакциите са им също толкова животински.Изневери съм прощавала,защото и аз съм изневерявала.Иначе много трудно някой може да ме отврати в няква огромна степен.оо,един се напраи на много отворен и каза,че може да пие вода от тоалетната...е,изпи я,тва беше във втори клас,но когато го погледна винаги се сещам..беше гнусно.

ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
04-13-2006, 16:39
mi iznevqrata ili predatelstvoto ne6tu ot toq sort

mnogomili4kata-sf
04-13-2006, 16:41
лелеее....не знам.Толкова гадости са ми правили,но въпреки това аз пак прощавам,щото не съм злопаметна изобщо.А и за да съм с някого,значи го уважавам няма значение какво става...до сега всичко съм простила,но мисля,че ако някой ми посегне (дано не става) ,тогава вече няма да го преживея,точно поради факта,че съм избрала да бъда с този човек

Barbie
04-13-2006, 16:45
hmmm..ne..iznevqra 6te prostq..i to lesno...ma tva s basa e infantilno...ao mi se slu4i...ne 4e nqma da prostq...ne mislq 4e 6te se surdq...no 6te si kaja "i az za6to sum s toq debil?" ili aide: "s toq de4ko"...no est zavisi ot situaciqta i obqsnenieto, koeto vuprosniq individ mi dade :)
mislq 4e moga...gore-doly vsi4ko da prostq...

hamsterka
04-13-2006, 17:21
emi az ne bih prostila iznevqra,za6toto ako se hvane na bas za ne6to zad gurba mi,to sigurno 6te e za6toto se fuka pred priqtelite si 4e me ima.de da znam.no govorim istinska iznevqra a ne za zadqvki s malki pikli,nali?

Atika
04-13-2006, 17:37
Ljite,izneverite i t.n. .. za tova shte namerq sili da prostq .. no ako me udari .. eto togava bih go izstrila ot jivota si!

sexy_macka
04-13-2006, 17:43
Az sm takuv chovek,che nemoga prosto taka zaradi edno NESHTO,kolkoto i golqmo da e to,da prekusna edna vruzka koqto me pravi shtastliva(ako e istinska),1vo shte pogovorq s momcheto da mi obqsni motivite da napravi tova i ako nemoga da mu prostq togava shet sksuame,no vsushnost shet napravq 1vo vsichko vuzmojno da mu prostq za da produljim da sme si zaedno...rasbira se pri povtarqne na greshkata shte skusame..no nali znaete "Na vseki chovek e rasresheno da sgreshi 1put" \:D/

Heaven_inhabitant_f
04-13-2006, 19:31
2 неща не бих простила никога ама НИКОГА!

1.да ми изневери(значи не ме обича истински и времето с него е просто губенен на време)
2.да ме удари (направи ли го 1 път ще повтори)

KRaLiCa_na_OrGaZmA
04-13-2006, 19:36
VAPROSAT MI E SLEDNIQ KAKVO kakvo trqbva da napravi edno mom4e da za ne iskate da go 4uete i vidite ve4e naprimer:
da vi izneveri
da se hva6ta na bas za ne6to koeto 6te napravi s vas zad garba vi
i taka natatak
tova e moq vapos
za6toto na mene mi se slu4i vtoroto i za tova vi pitam vie pak kakvo nebihte prostili
mersi predvaritelno

всяко нещо което ме е разочаровало го помня и когато се натрупат мн такива неща ... =;

terry
04-13-2006, 19:38
da me narani do takva stepen 4e da ne mi se mqrka pred pogleda neznam kakvo e to4no seki pat mje da e razli4no , no opredeleno vsi4ki to4ki grabva iznevqrata