Влез

View Full Version : Moderated by W.I.M.: Дали изпитва нещо към мен?

sugarbabe
04-13-2006, 19:32
Ot niakolko meseca sam vlubena v edno mom4e dve godini po-goliamo ot men!Toi izglejda,4e sa6to ne e bezrazli4en kam men!Vinagi v u4ili6te pogledite ni se zasi4at.Strano mi e 4e poniakoga siaka6 naro4no me otbiagva,a drug pat idva pri men i zapo4va da mi pravi niakvi komplimenti-kolko sam sladka,mili4ka i t.n.Oba4e i moiata fr go haresva!Tia znae,4e az go obi4am,no go iska za neia si!Samo zaradi edno privli4ane!!!Re6ih da se opitam da go zabravia,no vseki den neprekasnato se zasi4ame navsiakade v u4ili6te. :smt010 Toi prodaljava da me gleda osobeno,kazva mi zdrasti!I az ve4e ne izdarjam!!!!!!!Kakvoto i da pravia ne moga da go zabravia!Osobeno kato sme v edno u4ili6te i neprekasnato se vijdame!A priatelkata mi prodaljava da go svalia.Vsa6tnost se zamisliam kakva priatelka e tia kato mi krade tezi v koito sam vlubena,a tia izpitva samo privli4ane?!
Molia vi, [-o< daite mi savet kakvo da pravia s nego!Naistina ve4e sam ot4aiana.Kak da razbera dali toi izpitva ne6to kam men?
6te se radvam ako niakoi pro4ete tova i mi pomogne! :cry: :smt010 :smt010 :smt010 Predvaritelno vi blagodaria! :|

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§

Glezlata
04-13-2006, 19:36
Ne sudi tolkova strogo priqtelkata si,na vseki se slu4va da se vlubi,ve4e ako po4ne da ti pravi mrusno zaradi nego,naistina ne ti e priqtelka.A za tozi pi4,mislq,4e e ot taka nare4enite "svalq4i" na u4il6teto,za6toto hem te otbqgva,hem ti govori mili4ko...to4no iska da ti zavurti glavata.A ako ne e ot tqh-deisvai ti purva.Zagovori go,pokani go da izleznete nqkude...ne6to takova \:D/

Heaven_inhabitant_f
04-13-2006, 19:37
А от къде си сигурна,че тя не мисли,че е влюбена,а при теб е само привличане,говори с нея и й кажа,че това което прави не е хубаво,не си заслужава да се карате за момче,но понякога въпроса е много по-сложен и трябва да поставиш въпросната мацка където й е мястото. Ако се настрой срещу теб,значи не ти е приятелка. Но за секунда се постави малко и на нейното място може да останеш изненадана.

sugarbabe
04-13-2006, 20:11
No tia samata mi kaza 4e ne e vlubena v nego,a izpitva samo privli4ane!Naistina neznam kakvo da pravia s nego! :smt010 :smt010

teenkopele
04-13-2006, 22:13
Кофти ситуация... :?

Може да звучи супер банално, но друг начин не виждам как ще разбереш дали със сигурност има някакви чувства към теб или не...говори с него. Без да те е срам, да се притесняваш и т.н. му кажи какво чувстваш към него. :)
Успех. :wink:

sugarbabe
04-13-2006, 22:40
mersi za saveta,no neznam dali 6te sabera smelost da go pitam!Aide,ako izpitva ne6to-OK,ama ako ne 6te se 4uvstvam hem tapo,zasramena i o6te kup gadni ne6ta! :(

teenkopele
04-13-2006, 22:45
mersi za saveta,no neznam dali 6te sabera smelost da go pitam!Aide,ako izpitva ne6to-OK,ama ako ne 6te se 4uvstvam hem tapo,zasramena i o6te kup gadni ne6ta! :(

Говори с него, защото иначе може никога да не разбереш дали той е имал някакви чувства към теб. :)

God-Is-A-Girl
04-14-2006, 11:30
Ако ти каже че не изпитва някакви чувства към теб въобще не трябва да се чувстваш засрамена и другите куп неща.Ти правиш първата стъпка което значи че не си срамежлива и дето се казва смела.Първата стъпка е може би едно от най-трудните неща така че хич не му мисли и го питай .Ако каже не го заеби - светът няма да се свърши след като ти откаже.

Късмет!!!

^Pretty{}Girl^
04-14-2006, 16:43
be vii edva li ne i kazahte tq da mu predloji napravo xaxa

macka govori s priqtelkata si poskarai i se malko ako ne te razbere boi xaxa sheguvam se
a tfa mom4e neshto svalqli priqtelkata ti |?
ako e taka nqma smisal da se zanimavash s nego no ako ne e govori s nego ;p togava pone sh si zaslujava ;
]

sugarbabe
04-14-2006, 21:08
Ami tia samo mu se buta,no toi gleda vse kam men :lol: :smt008 \:D/

sugarbabe
04-14-2006, 21:10
Blagodaria na vsi4ki deto pisaha za savetite! :::

MrAnderson
04-14-2006, 22:41
Ако приятелката ти съвсем тенденциозно прицелва всяко момче, което ти харесва, значи работата й не е чиста. Що се отнася до момчето, можеш да чакаш той да направи първата крачка, а можеш и да го изпревариш. Въпрос на личен избор.

pipi`e`golqma
04-14-2006, 23:04
Ъъъ тя не ти е приятелка... каква приятелка ти е шом ти си блюбена в него а тя му се натиска :smt012 :smt017
Относно него ако решиш да му признаеш чувствата си и той се окаже че не изпитва нищо към теб можеш примерно да кажеш нещо като се едно базик е било или пък че си го обичаш като приятел смисъл да не става кофти ситуация да не ти става тъпо некфо такова :-k

LP_girl_14
04-15-2006, 09:25
Страшна приятелка си имаш мацко..тя го искала за нея?Момчето да не е някоя кукла от витрината,която сие е харесала и трябва да получи?Случайно твоята приятелка да се е сетила че той е човешко същество,че той може да изпитва чувства,че той има право на избор да бъде с смомичето,което наистина харесва,случайно да е помислила за теб и за това как ти ще се почувстваш?Ако анистина ти беше приятелка щеше да се стреми ти да си щастлива и да се радва на щастието ти,да споделя моментите,които преживяваш..Колкото до момчето-ако усещеш че той не е безразличен към теб,не се предавай!Прекарвай повече време с него,сближете се още повече,започнете да излизате някъде и в подходящия момент му признай кво изпитваш към него.Така само с погледчета няма да стане.Успех :smt006

white_chik
04-15-2006, 10:00
na purvo vreme trq hubavo da si pogovori6 s tazi tvoq priqtelka 6toto tq postupva kato tipi4na ku4ka.a za mom4eto-ami nai-logi4noto e da pogovori6 s nego.moje6 suvsem nebrejno da go pokani6 da piinete ne6to i da mu razkrie6 4uvstavata si.ako 4aka6 prekaleno dullgo moje tq da ti go vzeme

tedy1_baby
04-15-2006, 12:45
de da znam...nqkak si toq tvoq pi4 ne mi vdyhva doverie :-k .dori ako trygne6 s nego mnogo malko sled tova 6te skysate.daje nqma da mu ima6 doverie za ni6to [-( ,osobeno za 4uvstvata mu kym teb.zaebi go.nameri si nqkoi po-svesten.

sugarbabe
04-15-2006, 17:47
Ami naistina neznam kakvo da pravia!Ima i o6te ne6to-toi ima brat bliznak! :-D Ami tia imam 4uvstvoto 4e mi se prai na priatelka za da se dokopa do nego!
MNOGO BLAGODARIA NA VSI4KI!
6te re6a kakvo da napravia,moje pak i da mu kaja kakvo ispitvam!Oh iskam da stane ponedelnik! :)

SummeRLove08
04-15-2006, 18:13
Кофти ситуация... :?

Може да звучи супер банално, но друг начин не виждам как ще разбереш дали със сигурност има някакви чувства към теб или не...говори с него. Без да те е срам, да се притесняваш и т.н. му кажи какво чувстваш към него. :)
:smt023

POLA^_^
04-15-2006, 19:25
Не е нужно да му се обесняваш в любов!Покани го на кафенце и виж как ще се развият нещата!100% като излезете и ше разбереш дали има чувства към теб!Късмет!

otchaqnata
04-15-2006, 22:02
naistina vzemete sednete i pogovrete izqsnete kakvi sa 4uvstvata pomeju vi a nqma da e zle i priqtelkata ti da e pri vas za da se razbere dali toi ima nqkakvi 4uvstva kam neq.ako nqma nqma kakvo da se pritesnqva6 a deistvai izlezte 1 2 pyti

Krem4eto
04-16-2006, 13:55
Не съм чела постовете,ама мисля че трябва да забравиш приятелката си,вместо да се мъчиш да забравиш него!

На него му признай чувствата си!Сигурна съм,че той те харесва!Така,че да не ти пука просто си поговори с него!УСПЕЕЕЕЕЕЕЕЕХ!