Влез

View Full Version : Edno momiche moje da ..

Atika
04-13-2006, 20:18
..postigne vsichko stiga da znae kak :!: Az sym sigurno v tova tvyrdenie , a vie kak smqtate.. Vqrvate li v sebe si :?: Kakvo moje da vi spre ili prepyne :?: I sluchvalo li vi se e nqkoi da vi NE ..

SmiLe_BaBy{P}
04-13-2006, 21:10
Когато човек вярва и наистина иска да успее - цялата вселена е на негова страна.

Dharma
04-13-2006, 21:17
edno e da moje6, drugo e da iska6 i treto i 4etvurto da go napravi6...
zna4im osven da znae6 kak, trqbva da go iska6 i da go moje6-togava da moje6 da postigne6 mnogo ;-)

penywise
04-13-2006, 21:17
раздел... "ЛЮБОВ"

преуспяла жена... (надяваща се)

любов....

не ги връзвам :smt017

teenkopele
04-13-2006, 21:27
..postigne vsichko stiga da znae kak...

Зависи какво е момичето. :wink:

Jane{}
04-14-2006, 21:34
Ami to ako vsichki znaeha kak.. eheeeee.. nqmashe da ima nito 1 samoten chovek na taq zemq.. ;) a da ne govorim, che ot majete nqmashe da ostane nishto :lol: xaxa :D
a otnosto vqrata v sebe si - bez neq nikoga na nikude! ;)
i edinstvenoto neshto, koeto moje da te spune, kogato i da bilo, e sobstvenata ti slabost...

lainagovna
04-14-2006, 22:02
защо питаш само жените? нима ние мъжете сме по - ниши? аз за себе си знам че ще успея, защото умея да мисля. казано е не винаги този с много знания е най умният. смятам че достатъчно знания и добре мислеща глава биха помогнали на който и да е (мъж, жена). а за най голям успех трябва да имате нестандартно мислене. работника мисли стандартно, началника мисли нестандартно. ако един човек направи една много голяма и свръх печеливша и развиваща се фирма в българия (пр. Cisco) обикновенният чочек би попитал какви са условията за работа, заплащания и т.н. а точи с нестандартно мислене ще се заинтересува как да направи подобна преуспяваща и свръхпечеливша фирма на която да буде началник.

всичко зависи от начина на мислене на обикновенния гражданин и най вече с образованието му.

Nicy
04-14-2006, 22:20
vseki moje da postigne vsi4ko..:)

MrAnderson
04-14-2006, 22:29
a da ne govorim, che ot majete nqmashe da ostane nishto :lol: xaxa :D
Да бе... Женското население на земята е по-многобройно от мъжкото :D .

pipi`e`golqma
04-14-2006, 23:10
Всеки може да постигне това към което се стреми стига да иска и да е упорит. Аз лично съм на този принцип и вярвам в себе си. Щом си поставя нещо за цел правя дори и невъзможното да стига до целта си(щото съм голям инат :smt016 :smt016 :smt016 ) М ако говориш за момчета ... Да 2 пъти ама мен не ме бърка. Сега съм си с моето момче и не ме интересуват другите

LP_girl_14
04-15-2006, 09:19
Вярвам в себе си,свикнала съм да постигам целите си,обаче не възприемам превземането на някое сърчице на момче като цел или нещо такова.Той все пак е човек,а не ловен трофей.Но иначе ако говорим за живота наистина трябва да се стремим към целите си,да преследваме мечтите си и когато искаме нещо да влагаме всичките си сили и умения за да успеем.Все пак не може да седнем и да чакаме да се случи чудо и всички планове да се постигнат без никво усилие(макар че има и такива случаи) :mrgreen:

sexy_play_baby
04-15-2006, 09:39
Вярвам в себе си и винаги гледам да получа това което искам !
Всеки човек може стига да иска

flying_girl
04-15-2006, 09:43
Iskam e polovinata ot moga :D

Composure
04-15-2006, 09:45
зависи от ситуацията и от мотивацията :) ако съм мотивиран ще мога :)

midnight...
04-15-2006, 10:30
ВСЕКИ може да постигне целите си стига да е упорит и да има малка доза късмет

Glezlata
04-15-2006, 11:03
E da uspee6 da napravi6 vsi4ko moje bi nqma da ti e interesno ve4e.Ne trqbva da sme maximalisti,smisul trqbva da iskame o6te i o6te,no vinagi trqbva da ostane ne6to,koeto vse o6te jelaem :smt016

sk8girL
04-15-2006, 11:17
Еми попринцип е така.Трябва да се бориш и да вярваш в себе си,за да постигнеш това което искаш.
Обаче при мен е някво.. по различно.Когато нещо не стане така както искам го заебавам и вече не ми е интересно.Не обичам много много да настоявам.Ако стане стане, ако не.. здраве да е:)

Krem4eto
04-15-2006, 11:47
Според мен човек трябва да вярва,че е способен да направи това нещо,после да си каже че "на всяка цена" трябва да го направи!

Но много зависи дали си струва и каква е ситуацията!

tedy1_baby
04-15-2006, 12:09
nqma na zemqta 4ovek,koito da ne iska da postigne nepostijimoto.i zatova toi postiga samo postijimoto za nego.za da postigne6 ne6to trqbva da ima6 motivaciq,ili pone cel,koqto da iska6 po-silno ot vsi4ko ostanalo.vqrata v 4oveka sy6to igrae vajna rolq,za6toto ako ne vqrva6 v sposobnostite si,daje nqma da opita6 v nqkoe na4inanie.izob6to tuka e golqma obyrkvaciq i dosta moje da se obsyjda taq tema. #-o

ThePainIsReaL
04-15-2006, 13:41
Жена , Мъж - Човек , който иска нещо силно , има вяра и амбиция - постига всичко :!:

miss_kiss
04-16-2006, 00:02
Az pyk ne vqrvam v sebe si ! :( #-o

Вие сте пътници!
04-17-2006, 00:07
Разбира се, че всеки може всичко... стига да повярва в себе си.
Проблемът обаче е в липсата на мотивация.

Съветът ми към всички?
Не се отказвайте от целите си, преследвайте ги...
Колкото и да е кофти положението, колкото и да са затегнати възлите..
Продължете и помнете - Никой не е победен докато САМ не реши 8)

Започнете с позитивното мислене за света, ако нямате такова.
Няма да сгрешите, с постоянство, упорство и търпение всичко се постига.
Дори да се почувствате обезкуражен/а, отблъснат/а, незначим/а продължете, бъдете упорити, нищо не става само... НИЕ си правим света!

И когато ви отблъснат - усмихнете се :)
Никой не вдъхва така респект, както този, който приема поражението с добри чувства и усмивка :-D