Влез

View Full Version : Отказаха ми с голяма лъжа:(

Beznadejniq
04-13-2006, 20:28
Здравейте всички,
да ви кажа по стечение на обстоятелствата предложих на момиче по ICQ защото се изпуснах :(( и тя ми каза че сме били прекалено добри приятели защото се познаваме от 4 години и не можело да стане нищо защото гаджетата си били гаджета а приятелите приятели та помогнете какво да правя аз мисля да я зарежа само приятели да останем?

ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
04-13-2006, 20:32
mi radvai se 4e slqd tova e iskala i pr da ostanete tq ne iska vrazka s teb ne moje6 da q nakara6 nasila

miloto_girl_4e
04-13-2006, 20:40
първо това НЕ е лъжа :!: :!:
много добре си ти го е казало момичето.. така си е :!:
какво мислиш да я зарязваш?
т.е да не се пробваш пак да искаш да става нещо между вас ли?
ами..момичето явно те харесва просто като приятел.. и такива неща се случват...

aLakaZam
04-13-2006, 20:49
Трябвало е да си я питаш очи в очи, а като не те харесва - тя не е виновна. Останете си приятели пък след време може пак да опиташ...

DreamKeeper
04-13-2006, 20:54
първо това НЕ е лъжа :!: :!:
много добре си ти го е казало момичето.. така си е :!:
какво мислиш да я зарязваш?
т.е да не се пробваш пак да искаш да става нещо между вас ли?
ами..момичето явно те харесва просто като приятел.. и такива неща се случват...

за него е лъжа защото тя е разбирала знаците му погрешно....разбирала ги е чисто и просто приятелски закачки или нещо от сорта....

teenkopele
04-13-2006, 20:56
Още един френд никога не е излишен. :wink:
Според мен останете приятели. :)
Успех. :wink:

white_chik
04-14-2006, 08:20
zapazete si priqtelstvoto

tedy1_baby
04-14-2006, 08:25
kaji i 4e iskate da ostanete priqteli.6te vidi6,4e sled vreme tq samata 6te iska da e s teb.e,togava ve4e moje da e kysno,no 6te go poiska.kazvam go ot opitite na 2 moi priqtelki.

lindeman_
04-14-2006, 09:11
преди 4 месеца, някъде около нова година и аз така предложих на една мадама и тя знаете ли какво ми каза ... "нямало тръпка" ... и ние се познаваме от 4 години... и тогава реших, че ще играя по друг начин. Ще сме само приятели :mrgreen: аз ще и стана най-добрия приятел, ще ми споделя всичко ( не че нещо ще ме интересува де, просто ще се правя, че слушам ) ... както и да е. Все някой ден тя ще остане без нейните приятелки, те ще заживеят своя живот, а моя "таргет" ще има само мен ... ;-)) тогава ще ми е адски по-лесно :))

God-Is-A-Girl
04-14-2006, 09:19
lindeman_ и ти даваш един пример си ебало фара.Така правят егоистите момче и мога да ти кажа че ти си точно такъв.Иначе е хубаво че преследваш жертвата докрай :).

А сега по темата - пич не от всички приятели става гаджета.4 години е доста време и може би вече си знаете всичкот.След 1-2 месеца може да ти стане безинтересно с нея , скучно и т.н. А и не мисля че те е излъгала защото ако станете гаджета и после ако скъсате не мисля че ще бъдете отново приятели.Най-добре си я запази като прителка а по късно ако тя проеви интерес можеш сам да си решиш какво ще правиш.
Най-гадния начин да загубиш приятел е да тръгнеш с него и после да скъсате.

RoSsY88
04-14-2006, 09:35
Ммм права е...Аз лично знам с кое момче мога да ходя с кое да съм причтел.Един път се опитах да бъда гадже с мн добър приятел ама се скарахме мн гадно...От 5 месеца едно здр не си казваме само,защото мн искал да ходи с мен и като му дадох шанс аз се дръпнах и го нараних... ](*,)