View Full Version : Moderated by W.I.M.: Харесва ми, чатим, да дам шанс ?
сладурче-18
04-14-2006, 15:03
Ммммм...проблема ми е едно момче.ЗНачи знам го от една година ама само от чата...От седмица започнахме всеки ден да си чатим,но уви той няма снимка да ми прати....Не се знаем кои сме щот сме от различни градове.Та мн ме кефи в чата какс е държи с емн и аз чатя от 6 клас и вече 5 години и знам какво е да лажеш в чата иа какво нр.Той не ме е виждал на живо и мн ми се кефи и постоянно целувки чата си пращаме.Проблем...води се в една компания с бившият ми,с който се разделих преди 8 месеца и още съм луда по него ама одаван теглих чертат щот на бившият му не ми пука за мен...ще ме запука като ме види с гошо(с тоя дет си чатя)ако стане нето между нас де...Обичам още бившият си ама от месеци се държа сякаш не се познаваме...Ама гошо не знае,че още обичам бившият си така силно.Ммм не знам ама искам мн да се видя с гошо ама ме е страх,че няма да ме хареса или че ще е грозен.Ама значи питах мн приятели и приятелки дето го знаят на живо и казват,че е мн готин и точен...абе симпатяга бил.Та когато се престраших и си казах да излезем той ми каза 3 часа в патак да съм в чата да се разберем....ся е 5 какво да правя...Обикновенно винаги заебавам без да давам шанс на момчетата и всички ми казват да се променя и да има давам шанс,а ен при най-малката грешка да си казвам край завинаги...Та някакви съвети да можете да ми дадете
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§
Дай му шанс бе, Гошитата винаги са готини пичове \:D/
Composure
04-14-2006, 15:07
случва се :roll: момчето може би е заето :-s
teenkopele
04-14-2006, 15:10
Може да се е случило нещо и за това да не е влязъл в чата все още, за да се разберете.
Направи това, което ти казват приятелите...не може от нещо дребно и едва ли не незначитело да зарязваш някое момче. Бъди по-търпелива, понякога това помага. :)
Успех. :wink:
сладурче-18
04-14-2006, 15:46
Май сте прави...той даже ми няма номера на GSM-a...мм да видим дали ще влезе и дали ще ми се включи...аз няма да го потърся в тва съм сигорна...давам му още един шанс дано пак не ме заебе така.Ама не знам дори и да излезем на кафе едва ли ще ме хареса или ще излезе някой грозен...Ох голям писимист съм никога не гледам на нещата полужително...Вече не вярвам да си намеря гадже,с което да обичам...ох дано стане нещо и дано не разбере,че още съм луда по приятеля му...Аз одавна съмз атворила чуствата си към бившият си дълбоко в сърцето и могад а се държа до края на живота си,че ми е безразличен...
bulgarche
04-14-2006, 16:35
Може да му е изкочило нещо :) Споко..а и да е грозен..поне приятели за в чата може да сте :)
ExTr3m3_GiRL
04-14-2006, 18:55
Дай му шанс на момчето бе :) все пак трябва да опиташ :wink: Дори и да не се харесате приятели ще си останете. Забрави бившия веднъж завинаги и излез с това момче, но да не е само, за да ревнува бившия :-k
vij sq.. otnosno bif6iq si trqa si znai6 za sebe si 4e toi e nikoi za teb => ne trqa da priema6 toz go6o kato na4in na otmy6tenie.sled tova drug e vyprosa dali go6o 6e te haresa ili ti nego.. tva 6e se razbere kat se vidite... kva e poukata?! :Pp vijte see!! :))
сладурче-18
04-14-2006, 20:35
хей....имал е работа и излязохме...мн е готин и се харесахме и целувки имаше...има мн яка кола...а за бившият той е с друга вече и не ми пука само си играе с мене!А за гошо...във вторник заминава за Португалия за 4 месеца...ианк всичко мина супер..обеща ако нямам агдже(което мн го съмнява)до като се върне може да пробваме пак...
Dre-BosS_ka^
04-15-2006, 00:13
bravo we :D samo deto se pritesnqva6e za tva.vidq li kolko dobre e minalo :wink:
sexy_play_baby
04-15-2006, 11:06
Опитай бе ! Дай му шанс :D може да се получи нещо ако не ще си останете приятели !
Успех :wink:
MrAnderson
04-15-2006, 21:59
аз чатя от 6 клас и вече 5 години и знам какво е да лажеш в чата
Заблудата дебне наоколо... :-D