Влез

View Full Version : Moderated by W.I.M.: Липса на внимание, изместен съм !

Vrednia
04-14-2006, 18:31
Здравейте!
Имам проблем д*ба :evil: ..... начи имам аз гадже и начи обаждам се аз и викам айде да излизаме тя вика ок... след тфа айдееее целия футболен отбор се домъква....и така вече две три седмици викам си ся ше престане нема братче.... турила си е некав педал от компанията на десктопа на компа и на телефона той и стой.... неска излизаме (пак всички много ясну)
и си му вика МИЛО и аз "да" тя "не ти бе" и ми се злоби насреща..... отиваме у тях (познайте...ВСИЧКИ) и там полудева играе си с неква приятелка НИКВО внимание.... е ся ако ми кажете какво да направя много добре ще е [-X ](*,) ](*,) ](*,) [-o<

I'm listening to: Nana - Why <> Song 162 of 282 <> v0lum3 98%

Composure
04-14-2006, 18:39
режи :arrow:

04-14-2006, 18:42
Samo ti znaesh kakvo trqbva da napravish! :smt012
Taka ili inache, "vruzkata" vi niama budeshte... Ako biah na tvoe miasto shtiah da q rezna... Samo vnimavai da ne te izreje purva:P!

ExTr3m3_GiRL
04-14-2006, 18:42
Защо питаш въобще??? Ми късай с тая няма смисъл да я търпиш [-X :roll:

Djeilo
04-14-2006, 18:48
Ili pogovori seriozno s neq ili skusai s neq,predi tq da go napravi :? :wink:

white_chik
04-14-2006, 18:54
mnoo qsno 4 etrq da q skusa6.tq qvno samo ti se podigrava a ti ne prai6 ni6to i i gleda6 saira.ili produljavai da se prai6 na glupak,ili vzemi ne6tata v ruce

^FaiNt^F
04-14-2006, 19:17
reji q vednaga :!: mai si e haresala toq drugiq mai :?

Glezlata
04-14-2006, 19:37
Govori s neq za6to se durji po tozi na4in :smt019

^Pretty{}Girl^
04-14-2006, 19:50
az ako bqh SHTQH DA Q NAPRAQ NA GYS TAS NADUTA KU4KA .......
:twisted: aa ti shto ne q potormozish malko xaxa

MrAnderson
04-14-2006, 23:58
Здравейте!
Имам проблем д*ба :evil: ..... начи имам аз гадже и начи обаждам се аз и викам айде да излизаме тя вика ок... след тфа айдееее целия футболен отбор се домъква....
За едно си прав - имаш ГОЛЯМ проблем. Кажи й, че подобно демонстративно игнориране и незачитане на твоята личност е обидно за теб и ще се толерира в определени граници. Изводите си остават за нея.

IKisseDAGirL
04-15-2006, 07:18
ама защо всички го съветвате веднага да я зарязва? всеки има право на втори шанс..
ако не опита, няма да спечели :roll: апък и какъв е смисълът от тва, че се е захванал с нещо, след като едно малко препятствие е напът да го срине :? в живота не всичко е само черно или само бяло... не трябва да се разсъждава толкова глобално

виж ся според мене първо трябва да говориш с момичето - нали ходите, няма нищо странно в тва да искаш да обсъдите някав проблем :wink: наблюдавай как ще реагира
ако след тва няма промяна и продължава така да се държи, мажеш да й отвърнеш със същото - започни да се закачаш и да обръщаш повечко внимание на други момичета
по тоя начин гаджето ти ще усети кво е да си пренебрегнат и ще осъзнае, че не постъпва правилно :) ако ревнува значи не си й безразличен, но ако хич не й пука вече можеш със спокойна съвест да й кажеш "goodbye my love" щото си опитал всичко

айди успех и ти пожелавам нещата да се оправят :)

flying_girl
04-15-2006, 08:16
ама защо всички го съветвате веднага да я зарязва? всеки има право на втори шанс..
ако не опита, няма да спечели :roll: апък и какъв е смисълът от тва, че се е захванал с нещо, след като едно малко препятствие е напът да го срине :? в живота не всичко е само черно или само бяло... не трябва да се разсъждава толкова глобално

виж ся според мене първо трябва да говориш с момичето - нали ходите, няма нищо странно в тва да искаш да обсъдите някав проблем :wink: наблюдавай как ще реагира
ако след тва няма промяна и продължава така да се държи, мажеш да й отвърнеш със същото - започни да се закачаш и да обръщаш повечко внимание на други момичета
по тоя начин гаджето ти ще усети кво е да си пренебрегнат и ще осъзнае, че не постъпва правилно :) ако ревнува значи не си й безразличен, но ако хич не й пука вече можеш със спокойна съвест да й кажеш "goodbye my love" щото си опитал всичко

айди успех и ти пожелавам нещата да се оправят :)
syglasna sym trqbva da se pogovori i da opitate da reshite problema....govorete kat golemi hora nedei da reje6 vednaga :)