04-14-2006, 23:06
Има едно момче от даскалото, с което си чатихме доста време. Той ме знаеше коя съм, аз него - не, но в последствие се запознахме. И така продължавахме да си чатим, много добре се разбирахме, а и мисля, че си допадахме, само че...той си имаше гадже. Въпреки това, на него не му пречеше от време на време (всъщност доста често) да ми прави разни намеци и т.н. и бях почти сигурна, че изпитва нещо към мен. С гаджето му почнаха да се разделят и събират и по едно време той вече беше убеден, че това е края. Канеше ме да излизаме, но аз тогава не можех. Те отново се събраха, а на него сякаш му беше неудобно пред мен, когато е с нея...гледаше ме, не я целуваше и т.н. Изведнъж спряхме да чатим, незнам защо...Но когато пак ми се включи в чата започнахме както преди със сладки приказки и от дума на дума...отново искаше да излезнем, даже ми предлагаше ако искам да остана да спя в тях. Отново не можех. (по това време незнам ходеше ли с гаджето си :shock: ) И от тогава той реши, че просто не искам да излизам с него и въобще прекъснахме всякаква връзка, а лошото е, че може би аз чак сега осъзнавам, че ми харесва и то доста, а пък и той ми е шанса да забравя последната си любов, която ме мъчи от година и половина вече. :roll: Но ето, че и с него май не се получи, какво стана не разбрах, на мен наистина много ми харесва, друг е въпроса, че не съм го показвала. Сега си ходят отново с гаджето си и вече си мисля, че надали ще скъсат, а и да скъсат...едва ли ще потърси мен. :?
Толкова съм тъпа, за бога, аз ли за пореден път си прецаках всичко??? :cry: :cry: :cry:
Мразя да става така! Мразя да отблъсквам хората и сама да си преча по този начин, но вече нямам доверие в никой, загубих го след последното си гадже и вече мисля, че това доверие никога няма да ми се върне, мисля си, че никога няма да мога да съм щастлива с някой, мисля си, че никога повече никой няма да ме обича (не, че предишното ми гадже ме обичаше или по-скоро - може да се поспори по този въпрос).
П.П. Пропуснах да кажа, че този въпросния и бившото ми гадже са си приятели, не кой знае колко добри, но се познават и илизат от време на време заедно и имайки в предвид мнението на бившото ми гадже за мен вече почвам да се отчайвам... :?
П.П.П. Незнам какво искам, може би просто да споделя...
Толкова съм тъпа, за бога, аз ли за пореден път си прецаках всичко??? :cry: :cry: :cry:
Мразя да става така! Мразя да отблъсквам хората и сама да си преча по този начин, но вече нямам доверие в никой, загубих го след последното си гадже и вече мисля, че това доверие никога няма да ми се върне, мисля си, че никога няма да мога да съм щастлива с някой, мисля си, че никога повече никой няма да ме обича (не, че предишното ми гадже ме обичаше или по-скоро - може да се поспори по този въпрос).
П.П. Пропуснах да кажа, че този въпросния и бившото ми гадже са си приятели, не кой знае колко добри, но се познават и илизат от време на време заедно и имайки в предвид мнението на бившото ми гадже за мен вече почвам да се отчайвам... :?
П.П.П. Незнам какво искам, може би просто да споделя...