Влез

View Full Version : И какво става сега?

04-14-2006, 23:06
Има едно момче от даскалото, с което си чатихме доста време. Той ме знаеше коя съм, аз него - не, но в последствие се запознахме. И така продължавахме да си чатим, много добре се разбирахме, а и мисля, че си допадахме, само че...той си имаше гадже. Въпреки това, на него не му пречеше от време на време (всъщност доста често) да ми прави разни намеци и т.н. и бях почти сигурна, че изпитва нещо към мен. С гаджето му почнаха да се разделят и събират и по едно време той вече беше убеден, че това е края. Канеше ме да излизаме, но аз тогава не можех. Те отново се събраха, а на него сякаш му беше неудобно пред мен, когато е с нея...гледаше ме, не я целуваше и т.н. Изведнъж спряхме да чатим, незнам защо...Но когато пак ми се включи в чата започнахме както преди със сладки приказки и от дума на дума...отново искаше да излезнем, даже ми предлагаше ако искам да остана да спя в тях. Отново не можех. (по това време незнам ходеше ли с гаджето си :shock: ) И от тогава той реши, че просто не искам да излизам с него и въобще прекъснахме всякаква връзка, а лошото е, че може би аз чак сега осъзнавам, че ми харесва и то доста, а пък и той ми е шанса да забравя последната си любов, която ме мъчи от година и половина вече. :roll: Но ето, че и с него май не се получи, какво стана не разбрах, на мен наистина много ми харесва, друг е въпроса, че не съм го показвала. Сега си ходят отново с гаджето си и вече си мисля, че надали ще скъсат, а и да скъсат...едва ли ще потърси мен. :?
Толкова съм тъпа, за бога, аз ли за пореден път си прецаках всичко??? :cry: :cry: :cry:
Мразя да става така! Мразя да отблъсквам хората и сама да си преча по този начин, но вече нямам доверие в никой, загубих го след последното си гадже и вече мисля, че това доверие никога няма да ми се върне, мисля си, че никога няма да мога да съм щастлива с някой, мисля си, че никога повече никой няма да ме обича (не, че предишното ми гадже ме обичаше или по-скоро - може да се поспори по този въпрос).

П.П. Пропуснах да кажа, че този въпросния и бившото ми гадже са си приятели, не кой знае колко добри, но се познават и илизат от време на време заедно и имайки в предвид мнението на бившото ми гадже за мен вече почвам да се отчайвам... :?

П.П.П. Незнам какво искам, може би просто да споделя...

teenkopele
04-14-2006, 23:20
Според мен, това, че стоиш и бездействаш е грешка. [-X
Той те кефи много, харесваш го...еми покажи му това или просто му го кажи.
Ако и той има силни чувства към теб, може и да зареже сегашната си приятелка, кой знае... :)
Успех. :wink:

pipi`e`golqma
04-14-2006, 23:20
Не мисля че трябва пак да ги разделяш .... Апак и това ти показва до някфа степен,че той просто иска да не остане без момиче до себе си ... предлага ти на теб ти му отказваш,той пак се връща при нея ....
По добре го остави той май не е момчето за тебе,ще си намериш твоето момче и ще бъдеш щастлива и няма да се бойш,че никога няма да си щастлива и че никой няма да те обича.