View Full Version : За какво мислите по време на секс?
За какво мислите когато правите секс,шпакли/чекии?А когато на вас ви правят?
ProstoAz
04-15-2006, 21:10
За момента!
Какви са тези щуротии - не ми казвай, че ти мислиш за домашното си по математика по време на секс?!? :shock:
`Death`Whore`
04-15-2006, 21:11
Нерядко се разсейвам, защото от време на време отварям очи...или пък ми е неудобно...или ме болят ръцете...
за съседа от горния етаж... :-$
Svetlana_Pei4eva
04-15-2006, 21:22
ni6to ne mislq,prosto se naslajdavam na momenta :)
LiLeNcEtOoO
04-15-2006, 21:57
mi na men mi e tolkova hubavo 4e ne si misla za ni6to drugo osven za udovolstvieto :oops:
И все пак никой не каза,като прави свирки или шпакли за кво си мисли (ако мисли въобще)
teenkopele
04-15-2006, 22:13
За момента!
...
:wink:
midnight...
04-15-2006, 22:22
първо темата за говоренето по време на секс, сега за каквоси мислим
аз лично разсъждавам по много интересни въпроси :-k
penywise
04-15-2006, 23:15
Ми... мъжката психика е устроена така:
Цял ден мисля за секс
Като се стигне до него - мисля за всичко останало...
Ти ми кажи що :shock:
Ти какво сабираш информация за да знаеш някои ден ако ти се наложи да правиш секс или свирки да знаеш за какво да си милиш ли?
hamilcar
04-16-2006, 07:52
Решавам задачи Тригонометрични функции на удвоени ъгли.За това мисля по време на секс.
E кво възможно е да си мислиш за нещо др на мен ми се е случвало.. :oops: :oops: Понякой път кат прайм нещо по-нестандартно например се сещам за реакциите на приятелките ми когато им разкажа това.. :oops:
ami to az senaslajdavam na momemta i na udovolstvieto :!:
bulgarche
04-16-2006, 09:50
За случващото се :)
За какво мислите когато правите секс,шпакли/чекии?А когато на вас ви правят?
"Hlqb... ne...... ne ne... hlqb.. da trqbva6e da vzema edin hlqb.... i voda........ uff mamka mu zabraih da zema domati........ novata kola na suseda ma4ka........... Jesica Alba e sexy...................... oh........ cici.......CICKIIIIIIII WAAAAAA"
mi poprincip ne mislq... ili pak kogato mislq si mislq za gotinoto tqlo na gadjeto i se vazbujdam o6te pove4e... ina4e ne mislq i se naslajdavam na momenta :oops: :twisted:
xaxaxaxax mi posledniq put 4esno kazano vijdah karti i se s4upih da se smeq i toi spe4e dosta 6oto az vuob6te ne bqh sapri4asna s negovite "muki":P
Ти какво сабираш информация за да знаеш някои ден ако ти се наложи да правиш секс или свирки да знаеш за какво да си милиш ли?
Да бе,затова питам."Направо ме затапи".Бахти тъпака :lol: :lol: :lol:
theworldleader
04-16-2006, 22:56
Зависи :!:
Много ясно, че не мисля за домашните или за училище.
Случвало ми се е да мисля за друго момиче..
Случвало ми се е нарочно да мисля за НЕвъзбуждащи неща, за да не свърша тогава, а когато искам почвам да мисля за него МНОГО възбуждащо и почвам малко по грубо и бързо да 'люба' приятелкта си и така свършвам и то удоволствието е голямо :wink:
аз си мисля.. за гръцка музика
theworldleader
04-16-2006, 23:04
аз си мисля.. за гръцка музика
сиРтакИ уЗо и СаГаПО :Р
air_soul
04-17-2006, 17:36
otnositelno...moje bi za momenta,moje bi kak shte me pregarne i celune sled tova, no ne otgovori ti za kakvo mislish
lainagovna
04-17-2006, 17:50
зааа... венерически болести... бебета...
Zanimavkam
04-17-2006, 18:42
ami za du6a sled tova i za cigareniq dim na lunna svetlina ;)
Zaklu4ih li vratataa ili ne ..... ami ne .... a ne zaklu4ih q .... are we taq nqma li ve4e da svar6va ....... a 4ek da vida vratat dali sam zaklu4l .... a ne zaklu4ih q ....... ma mai ne sam ........ zaklu4ih li ili ne ...... kakto i da e ...... ba utre kak 6te se napiqqqq ......... e nai posle svar6i
No|Problem
04-17-2006, 20:14
аве винаги трябва да мислиш за тва което правиш, иначе къв е смисъла вобще да го правиш :D
`Death`Whore`
04-17-2006, 20:15
След като партньорката ти не се е изследвала и не се предпазвате поне от бременност, къде си тръгнал да правиш секс без кондом?
Danielle
04-17-2006, 22:09
mi na men mi e tolkova hubavo 4e ne si misla za ni6to drugo osven za udovolstvieto :oops:
izkluchila sum v takuv moment i....... wooow :)))))) :P :D
gangbang
04-17-2006, 22:11
Мисля си "ах как готино и влиза" :lol:
lainagovna
04-17-2006, 22:24
След като партньорката ти не се е изследвала и не се предпазвате поне от бременност, къде си тръгнал да правиш секс без кондом?това беше в рамката на шегата. експлойтед тийн я измисли в предишната такава тема, провери ако искаш :wink: приятни сексове :wink:
`Death`Whore`
04-17-2006, 22:36
Всъщност предположих. Благодаря, и на теб.
E кво възможно е да си мислиш за нещо др на мен ми се е случвало.. :oops: :oops: Понякой път кат прайм нещо по-нестандартно например се сещам за реакциите на приятелките ми когато им разкажа това.. :oops:
Ебаси Тъпото :!: :!: :!:
ni6to ne mislq,prosto se naslajdavam na momenta :)
=D> =D> =D> =D> =D>
Може би и за това как да накарам приятелката ми да иде на седмото небе! :smt007 :mrgreen: :wink: :smt050 :smt059 :smt051 :smt023
babi_girl
04-18-2006, 19:05
ne mislq. v takiva momenti prosto ne moga da mislq za ni6to. :wink:
PleasureSeeker
04-19-2006, 19:03
ми представи си за секс точен отговор 8)
Само за хубави неща се мисли в такива моменти.... \:D/
ami ako se skasa....kvo 6te stane...