View Full Version : problemi s sex-a kato cqlo
vyposa e qsen - praa sex ot dosta vreme no momchetat anemogat da svyrshat v men - samo svirka kat im praa mogat .... vyzbujdam se mnogo no nemoga da polucha orgazym nqkak si see dno nemoga da praa sex
air_wisp
04-15-2006, 22:49
Мда наистина "vyposa e qsen" !! :smt013
`Death`Whore`
04-16-2006, 08:43
Хвани и изчукай някой /обаче без да стоиш като статуя/ и ако не стане, и двамата имате проблем, и то психологически.
da we mnou smeshno ama ne stava duma za 1 chovek .... sexualno aktivna sym othmm poveche ot polovin godina .... smenih 3ma partniori za tva vreme .. prosto ne se poluchava :? Prosto vishte sq ....sq izlizam s momche na 25 9 g po golqm ot men .... da rechem che zasega e razbira no tva nqq dylgo da prodylji ;(
`Death`Whore`
04-16-2006, 09:25
Кой се е смял?
Ще ти кажа едно - сексът е изживяване между двама души и хората харесвам различни неща в това отношение. Като ги сменяш след 3-тия път, когато правите секс, няма как да напаснете желанията си и може би не се отпускаш достатъчно.
bulgarche
04-16-2006, 09:53
На косъм бях да те разбера
И аз
spored men problema ti e psihi4eski... otpusni se malko i ne misli samo dali 6te polu4ish orgazam i dali si koi znae kolko dobra usp :wink: eh
Composure
04-16-2006, 13:03
На косъм бях да те разбера :roll: и аз не разбрах до колкото сванах нищо не схванах
E de kakvo ima da ne shvashtate .... vyzbujdam se m nogo no samo dotam .... nito az moga da svyrsha nito momcheto - kamo li za orgazam da govorime - nqkoi moje li da mi dade nqkyv syvet
favor_91
04-17-2006, 08:38
И аз
me 2
teenkopele
04-17-2006, 12:53
Според мен, проблема е на психологическа основа.
Може обаче и да не си случила на момче все още.
:o