View Full Version : Moderated: Как се чувствате,когато някой ви харесва,а вие...
PaChanGa_GiRl
04-16-2006, 17:45
Значи понеже около мен се навъртат няколко момчета, които ме харесват..всъщност един от тях е много печен и е сладък, но проблема е, че той е циганин :smt011 а аз съм се заклела, че с циганин няма да се хвана никога, ама т'ва е друг въпрос...та искам да ви питам когато някой/някоя ви харесва, а вие не можете да отвърнете на чувствата му/й, как се чувствате вие..защото на мен ми е много гадно ](*,) тук много хора страдат, че другия на може да отвърне на чувствата им и им е много гадно, но как се чувства другия, какво изпитва той? Е ? :wink:
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
LP_girl_14
04-16-2006, 18:04
Определено ми е гадно,когато не мога да отвърна на нечии чувства и виждам как се чувстват,гледат всякаш са попарени,изписано е енекво разочарование...о тва не мога да се радвам,просто защото мразя да причинявам болка на хора,които не го заслужават,но все пак не мога да бъда с някой,който не обичам просто от съжаление.По-добре горчивата истина,отколкото красивата лъжа:!: [/b]
Glezlata
04-16-2006, 18:06
Ami da,gadni4ko e,ama vse pak ti kato nqma6 4uvstva kum tozi 4ovek,ni6to nemoje6 da napravi6 nali?Osven da mu predloji6 priqtelstvoto si. :mrgreen:
He3HauKa
04-16-2006, 18:14
Na pyrvo mqsto trqbva da mislish za sebe si i za tova na teb da ti e dobre ...i ako ne iskash da naranish choveka otsreshta nai dobre mu kaji istinata v ochite a nedei da go razigravash ..A tova momche koeto e ciganin.. lichno men super me e gnus ot cigani ,prosto mi e gadno kato gi vidq (nishto lichno) ,no ako si go haresvash... \:D/
white_chik
04-16-2006, 19:08
ami zavsisi ot situaciqta.slu4valo mi se e da mi e adski kofti za nekoe mom4e,koeto me haresva,a az ne mu otvru6tam sus su6toto,no ponqkoga ne mi puka
teenkopele
04-16-2006, 19:20
Определено ми е гадно,когато не мога да отвърна на нечии чувства и виждам как се чувстват,гледат всякаш са попарени,изписано е енекво разочарование...о тва не мога да се радвам,просто защото мразя да причинявам болка на хора,които не го заслужават,но все пак не мога да бъда с някой,който не обичам просто от съжаление.По-добре горчивата истина,отколкото красивата лъжа:!: [/b]
Напълно съм съгласен с това мнение. :wink:
Напълно съм съгласен с това мнение. :wink:
И аз!НЕ мисля,че има някой,който да не е съгласен с това мнение!