Влез

View Full Version : Moderated: Много пъти съм опитвала да го забравя - не става!

silviq_777
04-16-2006, 18:59
Predi 1 godina se vliubih v edno mom4e.s te4enie na vremeto to razbra,no ne mo obarna nikakvo vnimanie!lqtoto si hvanah gadje ,no ne sam sprqla da mislq za nego i zatova skasahme!Mnogo pati sam se opitvala da go zabravq -ne stava!Vsqka ve4er go sanuvam,kogato go vidq sarceto mi zabiva ludo i ne izdarjam pove4e.Molq vi mnogo pomognete mi :cry:

Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!

04-16-2006, 19:14
Ние не можем да ти помогнем!Всичко опира до теб и до твоето съзнание!
Искрено ти желая успех...

teenkopele
04-16-2006, 19:16
Несподелени чувства, много кофти... :?
Трудно ще ги преодолееш, няма спор...
Надявам се, че с времето ще срещнеш друго момче, което да обикнеш още по-силно и постепенно болката, която чувстваш в момента, ще изчезне напълно. :)
Успех. :wink:

silviq_777
04-16-2006, 19:27
ne mislq 4e 6te sre6tna drugo mom4e!Za men toi e edinstven!!tolkova salzi sam prolqla za nego!Mnogo ama mnogo go obi4am!Ne moga bez nego i sqka6 drugi mom4eta ne sa6testvuvat

ani88
04-16-2006, 19:30
Milichka nikoi nemoje da ti pomogne zashtoto tova se kazva lubov sama trqbva da si pomognesh.Zashto ne pogovorish pak s nego pone da ste priqteli taka moje da se uspokoish che shte si do nego kato priqtelka pone.Zashto ne probash da ne go vijdash i taka moje da go zabravish ai vremeto lekuva vsichko.Nameri si nqkakvo zanimanie kade da ti otvlicha vnimanieto i da ne mislish za nego.

teenkopele
04-16-2006, 19:35
ne mislq 4e 6te sre6tna drugo mom4e!Za men toi e edinstven!!tolkova salzi sam prolqla za nego!Mnogo ama mnogo go obi4am!Ne moga bez nego i sqka6 drugi mom4eta ne sa6testvuvat

Колкото и странно и невярно да ти звучи, според мен това е само моментно и е въпрос на време, било то повече или по-млако, да отшуми. :)

Mamaleva
04-16-2006, 19:38
Kakvo zanimanie da si namerq kato ne minava i mig bez da si mislq za nego!Nqma kak da ne go sre6tam,za6toto sme v edno daskalo!

LP_girl_14
04-16-2006, 19:39
Когато някой намери място в сърцето ти е много трудно да гои изтръгнеш от там.Но дори и да не ти се вярва ще го забравиш.просто ти трябва време,излизай,общувай с други хора,но един съвет-недей да тръгваш с друг преди да се забравила първия,защотот не винаги поговорката клин клин избива е в сила и е възможно втория клин да забие първия още по-надълбоко в душата ти.Време мацко,тва е :wink:

Mamaleva
04-16-2006, 19:45
ob6tuvam s mn hora po princip,no umiram bez nego!kogato pogledite ni se zasre6nat sqka6 idva kraq na sveta!

belluci
04-18-2006, 04:12
Edva li ima 4ovek,koito da ne e minal prez tova.Prejivqva se budi sigurna,vsi4ko zavisi ot teb:)

black_angel^f^
04-18-2006, 07:30
ami da ti kaja to naistina zavisi samo ot teb i az bqh taka no...sega kato si spomnq mi stava gadno 4e toi e razbral za6toto nqma6e smisal samo stanah ne6to kato podigravka nqma golqm smisal da se ma4i6 s nqkoi koito ne izpitva 4uvstva kam teb makar 4e i az sega sam v tova polojenie nqma spasenie :smt010

Psyxodelia
04-18-2006, 09:27
Всеки,или почти всеки е минл от тук.Нормално е да не можеш да го забравиш все още...но това не е болка за умиране.Не бъди егоист и вземи помисли за момчето,с което си в момента.Дали заслужава д бъде лъган?Харесваш ли го въобще?

04-23-2006, 17:03
vij sq macka..tui se edno az go kazvam ama razlikata e 4e ne sme v 1 daskalo ..oba4e vsqka ve4er go vijdam ..hodi na kafeto koeto se sabirame..vseki e minal po toq put ili 6te mine rano ili kysno..az o6te go haresvam tva mom4e za koeto spomenah 4e istoriqta ni e sa6tata no nqma izhod ot tova..prosto 6te go zabravi6 i ti dori nqma da odeti6 kak...ai usperh {}

sk8girL
04-23-2006, 17:18
Много кофти нещо е тази несподелена любов =( ..Сигурна ли си,че искаш да го забравиш ?Щом си се разделила с гаджето ти , заради това момче.. Не може ли да намериш начин някак си да се сближите с него и да разбереш дали все пак има надежда да стане между вас , а не да седиш отсрани и да се измъчваш. Нали знаеш човек намира , когато търси, губи когато се страхува , страда когато мълчи . . .

KRaLiCa_na_OrGaZmA
04-23-2006, 17:19
Predi 1 godina se vliubih v edno mom4e.s te4enie na vremeto to razbra,no ne mo obarna nikakvo vnimanie!lqtoto si hvanah gadje ,no ne sam sprqla da mislq za nego i zatova skasahme!Mnogo pati sam se opitvala da go zabravq -ne stava!Vsqka ve4er go sanuvam,kogato go vidq sarceto mi zabiva ludo i ne izdarjam pove4e.Molq vi mnogo pomognete mi :cry:

Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!

of i az beh taka ma sreshtnah mnogo po dobyr ot onq i da vidish kak barzo go zabraih :-D

Mamaleva
04-23-2006, 17:42
Ponqkoga mi se struva 4e ima 4uvstva kam men!Eto naprimer v4era bqh pred tqh i 4akah maika mi,toi priqtelqt mu kaza 4e sam otpred i toi izleze i po4na da se varti okolo men!Tova kakav priznak e??? ](*,)

Krem4eto
04-23-2006, 18:09
Ми може би те харесва но само това!

sexy_play_baby
04-23-2006, 18:18
Когато някой намери място в сърцето ти е много трудно да гои изтръгнеш от там.Но дори и да не ти се вярва ще го забравиш.просто ти трябва време,излизай,общувай с други хора,но един съвет-недей да тръгваш с друг преди да се забравила първия,защотот не винаги поговорката клин клин избива е в сила и е възможно втория клин да забие първия още по-надълбоко в душата ти.Време мацко,тва е :wink:

Mдам и аз мисля така :wink:

MiSS^MaRRY^JaNE
04-23-2006, 19:08
oh,mila,kakvo da ti kaja i az bqh taka predi 2 meseca,i zn li kak zabravih mom4eto koeto haresvah ot tolkova vreme,prosto izlizah sas averkite mi na dr mesta,i ne go vijdah,vse o6te kato go vidq pritr1pvam ama ne e kakto predi....taka 4e moq savet e da se opita6 da ne mu obra6ta6 vnimanie,i da go izbqgva6....nqma da e lesno,uspeh :wink:

Love__DaLi
04-23-2006, 19:51
Emi spored dumite ti si sre6tnala edinstvenata lubov v jivota si,
za sajalenie qvno e nespodelena :smt010 sory mn za teb,
mislq 4e trqbva da se zapita6,za6to tolkova mnogo go obi4a6,
sled kato toi teb ne,otkade znae6 4e go poznava6 otli4no i 4e e savar6eniq za teb =;

Krem4eto
04-23-2006, 20:49
Ами човече трябва да го забравиш....Друг начин няма!!!

ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
04-23-2006, 22:12
mi pyrvo trea da osyznae6 4e ima mnogo dr mom4eta koito mogat da ocenqt tva koeto nqkoi dr ne e ocenil i da si kaje6 4e ne go obi4a6 da si povqrva6 i da otbqgva6 da misdli6 za nego nameri si nqkoi dr za koito da si misli6 ve4er kolko po malko misli6 za nego tolko po dobre :P uspeh :)

SLUNCETO
04-24-2006, 11:04
:lol: DA TI KAJA I AZ SUM F PO4TI SU6TOTO POLOJENIE III NAPRAFO NEZNAM KAKFO DA PRAFQ,NIKOI NE MOJE DA TI POMOGNE NO MOJE DA NAMALI6 BOLKATA AKO GOFORI6 S NQKOI PRIQTEL/PRIQTELKA ZA TOVA :roll: ZNAE6 FREMETO LEKUFA NE SI4KO NO ....... \:D/ A MOJE I PROSTO DA NE SI ZASLUJAVA POMISLI I VURHU TOFA .... :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol:

04-24-2006, 16:57
offfffffffff kva e taq prostotiq.kat go vidq se raztapqm ili ne spiram da mislq za nego.ti nema6 li si problemi v sem. ili s priqtelite 4e samo za nego misli6.are molq ti se kvi sa ti gluopsti.are ot vreme na vreme da se se6ta6 za nego da .ama postoqnno e nevyzmojno.mili4ki vzemi porasni malko i si nameri 4ovek koito da te obi4a i da e vinagi do teb.

POLA^_^
04-24-2006, 18:40
Edva li ima 4ovek,koito da ne e minal prez tova.Prejivqva se budi sigurna,vsi4ko zavisi ot teb:)

BLIND'FOREVAR
04-24-2006, 23:42
[quote=belluci]Edva li ima 4ovek,koito da ne e minal prez tova.Prejivqva se budi sigurna,vsi4ko zavisi ot teb:)[/q

wsi4ki mom4eta sa edni i sa6ti..neznam moje bi winagi,daje i bez da iskat naranqwat momi4etata...predi dwa meseza se zapoznah s edno mom4e...i toy zapo4na da ne zaribqwa....i az zapo4nah da go hareswam..daje mn...predi dwe sedmizi otidoh tam w edna kra4ka kadeto se sabirame...toy me widq,kaza mi zdr i sled 5 min otide da se zeluwa s druga...az bqh dosta 6okirana....4udeh se kakwo stawa....sled towa tpy ne mi kaza ni6to,zapo4na da se prawi 4e ne me poznawa....i towa adski mn me drazni......a problemat e 4e may o6te go hareswam i wseki pat kogato go widq mi se iska ili da go zeluna ili da go ubiq..............4uwstwam se adski kofti ot towa 4e toy postapi taka s men...no pone razbrah 4e e strahliwez,6tom nqma6e smelost da me pogledne w o4ite.......i ot towa mi e o6te po gadno........i sega zapo4nah da se zapitwam,dali az sam winowna 4e postapi taka???.......neznam,prosto wsi4ko stawa adski obarkano i si mislq 4e po dobre 6te e da go zabrawq(makar i malko trudno).......no me e qd nay mn,4e me nakara da mu wqrwam da mu se dowerq i nakraq RAZBI SARZETO MI................. :cry: ..............

sweet_girl_15
04-25-2006, 01:21
napalno te razbiram no na tozi etap ot vreme nqma da moje6 da go zabravi6 za6toto vse o6te si vliubena v nego.....no 6te ti trqbva o6te mnogo mnogo vreme za da go zabravi6....az sam taka ve4e 1 godina i polovina i mnogo boli kato go vijdam s drugi momi4eta no znam 4e sam bezsilna.....i tova nikoga nqma da moje da se primiri...znam kolko ujasno se 4uvstva6 i znam kolko mnogo te boli....no az si zagubih 2 godini v stradaniq po nego pri polojenie 4e ledenoto mu sarce ne trepva6e....I O6TE NE SAM GO ZABRAVILA.....TOI 6TE OSTANE ZAVINAGI V SAZNANIETO I SPOMENITE TI....no po dobre se osaznai po barzo za da ne gubi6 momentite koito bi mogla da izjivee6 s nqqkoi drug....znam 4e nikoi ne moje da go zameni no svikni s misalta i po kasno 6te razbere6 4e sam prava...

piko1
04-25-2006, 03:42
абе какво ги слушаш тези
трябваало да го забравш глупости глупости и пак глупости
щом се е въртял около тебе със сигурност има нещо към теб
хващаш се в ръце и го каниш на среща кажи му че го харесваш
и да видим реакцията му може пък късмета да е на твоя страна и
тои да изпитва същите чувства към теб

kikokiko2
04-26-2006, 19:49
edna lubov se zabravq samo s druga 6te sre6ne6 drug i 6te ti mine nameri si hobi sportuvai naprimer pone mukata da e polezna

The Interceptor
04-26-2006, 20:46
Ако на мен някой дойде и ми каже тва в очите, това което ти написа, направо бих се разтопил. =P~

Моят съвет е ... да го спреш и да му кажеш точно това което написа тук. Да иска се голяма смелост и ще ти е много трудно, но облекчението след това е още по голямо, независимо как той ти е отвърнал.

Направи го!

Успех [-o<

BLIND`FOREVAR
04-27-2006, 21:28
MERSI MN ZA sawetite!4udq se samo za6to go e prawil..za6to me zaribqwa6e i posle ni6to......nqma da otida i da mu kaja,4e go hareswam....mislq prosto da se opitam da go zabrawq...6te obarna wnimanie na sebe si....moje bi 6te mi e kofti ot towa 4e 6te go wijdam i taka natatak...no towa wse pak bqha nqkakwi tapi flirtowe....ne e kato da sme hodili ili ne6to ot sorta....btw we4e daje se radwam 4e stana taka,za da go widq kakaw GOLQM STRAHLIWEZ E!...pone znam az kak nikoga nqma da postapq...moje bi nqma6e da mi e tolkowa gadno i kofti,ako be6e do6al i mi go be6e kazal w o4ite,no i za towa se iska smelost!...i btw momi4eto s koeto se zeluwa6e we4e ne idwa w zawedenieto w koeto se sabirame,sigurno e razbrala kakaw idiot!.....i wse pak ne mislq we4e 4e trqbwa da se terzaq za mom4e koeto me e naranilo........btw edin den predi da stane taq slu4ka, si goworeh s edna frendka i tq me pita"kakwo to4no misli6 za nego" i az i kazah"hareswa mi,no imam strannoto 4uwstwo 4e e mom4e tip swalq4"....i edin den sled towa.............pone we4e znam da wqrwam na intuiziqta si:) :P