Влез

View Full Version : Moderated by W.I.M.: Преди го харесвах аз, сега той мен ..

gostenka
04-16-2006, 20:49
Eto q i moqta istoriika zna4i predi 1 godina si haresvah adski mn edno mom4e i to ne go haresvah a napravo umirah za nego :!: No togava ne se polu4i ni6to mejdu nas!Sega razbrah 4e toi se interesuva ot men i pital za men :( no gadnoto e 4e az ne go obi4am ve4e ot togava sam si imala gadgeta i si si obi4am slanceto!Gadnoto e 4e samo kato se seta za nego i nqkak si mi stava gotino :( nz kvo da prava :( mn mi e gadno i kato mi go kazaha dneska im kazah 4e ve4e toi ne me interesuva ama ve4e i az nz kvo da prava :(

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§

cvety_i_bebeto
04-16-2006, 21:05
mi 6tom otdavna ne se e polu4ilo...i 6tom ti "si umirala za nego"zna4i toi ne e iskal da badete zaedno...ili ne6to takova...pone az taka go razbiram..i ako e taka...vaob6te ne trqbva da ti e gadno...sega prosto mu se vra6ta

wildlife_f
04-16-2006, 21:18
vai 4estno ti kazvam vse edno mi govori6 za men i az bqh predi na sa6toto polojenie i kogato zapo4nah otnovo da mu obra6tam vnimanie toi pak se odrapna nekaksi nali si obi4a6 tvoq stoi si snego spored men nqma smisul pak i kakto sa ti pisali predi tva -vsi4ko se vra6ta i koleloto se varti sega e negov red da mu e tapo

Malko_kote
04-16-2006, 21:38
Macka, v trudno polojenie si.Trqbva purvo da re6oi6 dali obi4a6 mom4eto s koeto si v momenta.Ako go obi4a6 trqbva da ostane6 s nego, ako haresva6 tvurde mn drugoto mom4e, 6te tarqbva da ostavi6 gadjeto.Prosto trqbva da izqsni6 sus sebe si kakvi 4uvstva izpitva6.Ako haresva6 pove4e gadjeto si trqbva da ostane6 s nego :wink: Budi smela.

teenkopele
04-17-2006, 13:07
Объркана работа... :?
Помисли с кой би била по-щастлива, въпреки че казваш, че не го обичаш вече. :)
Успех. :wink:

LP_girl_14
04-17-2006, 17:56
Нормално е да се чувстваш така.Все пак тойе значил много за теб,искала си да си с него ,но той е бил безразличен и сега когато най-малко очакваш той е започнал да изпитва нещо към теб.Онова,което си мечтала толкова време се е сбъднало.НО!Ти имаш нов живот,имаш гдаже,което твърдиш че обичаш...Къде е бил той когато си въздишала по него?Как той се сети че има чувства към теб,точно когато си имаш приятел и си го обичаш?Както и да е ...сама прецени с кой си наистина щастлива,но според мен е по-хубаво да си оставиш миналото където е било и да си живееш в настоящето.Ти решаваш O:)

sometimes_
04-17-2006, 18:13
Е, и какъв е проблема ? Не мисли за него, след като обичаш приятеля си :arrow: не се занимавай с другия. Няма смисъл да се връщаш към нещо, което ти е донесло само болка, нали? :wink:

Pe7uK^13
04-17-2006, 18:24
Мии мисля,че единствения начин да устоиш на изкушението е да му се отдадеш!! :wink: Все пак си изпитвала силни чувства към момчео,а той тогава явно не е бил готов..Сега може би ще е!от къде да знаеш,че няма да откриеш голямата любов с него.

04-17-2006, 21:56
Верно си е объркана ситуация! Ама според мен положенето е такова: преди ти си го харесвала много, но той тогава не е отговарял на чувствата ти. Следователно след като ти си разбрала, че няма нищо да стане, си решила по някакъв начин да го забравиш и да не ти е толкова мъчно вече. Може дори и да не си си го мислила, просто подсъзнателно ти си правила неща, които да ти помогнат да не мислиш за него толкова - като например си си хванала ново гадже. Това ти е притъпило чувствата към първото момче. Но според мен те(чувствата) си стоят! Според мен решението на проблема ти е да отидеш при него, да пробваш с него и ще видиш, че за нула време старите чувства ще се върнат и засилят... И би трябвало да се получи добра връзка - все пак има чувства от двете страни! Както каза Pe7uK^13 откъде знаеш, че няма да откриеш голямата любов с него??!! И плюс това ти не знаеш защо той по онова време не е направил нищо за да си получи нещо между вас! Може и тогава да те е харесвал и да е бил сремежлив или нещо от сорта! Не се знае...

Най-важното нещо - САМА решаваш! Ти знаеш отговора на въпроса ти - просто трябва да се замислиш!

УСПЕХ!!!

belluci
04-19-2006, 04:26
Na tova negovoto se kazva"sled dujd ka4ulka",a na tvoeto vulnenie i trupka,4e 4ovek koito si obi4ala i te e otblusnal,sega se interesuva ot teb.
Budi si s tvoq 4ovek i se izolirai ot tezi koito ti govorqt za tova mom4e.Mislq 4e 6te napravi6 gre6ka ako se vurne6 kum nego.

The Interceptor
04-19-2006, 08:18
Объркана работа... :?
Помисли с кой би била по-щастлива, въпреки че казваш, че не го обичаш вече. :)
Успех. :wink:

Right :-k

Е щом все още мислиш за него явно чувствата не са затихнали. Бих ти да съвет, но след него може нещата да станат по тудни, така че според мен да си останеш с настоящия. :-k

!!!!!
04-19-2006, 10:48
Gostenka ще напиша нещо много глупаво сега...И аз съм в твоето положение,абсолютно същото,дори като прочетох темата си помислих дали момичето което харесвам не пише това,дори сега се колебая,затова пиша :oops: Аз постъпих с нея точно така както ти казваш,но историята е много дълга,моля те само отговори ми как се казваш,на колко си години,от кой град си...Тъпо но кой знае ако си ти,която си мисля може най-накрая да се разберем и да сме щастливи :-k

Krem4eto
04-19-2006, 11:07
Стой си при твоя който обичаш,а за другия...Да не ти пука!

gostenka
04-19-2006, 15:15
Az sam ot sofia :P Iskam da vi blagodarq za savetite horica \:D/ Am ti ot kude si?

SummeRLove08
04-19-2006, 16:11
Ами според мен не му обръщай внимание на това момче,стой си с гаджето.Ако му се "отдадеш" така да се каже може да загубиш приятеля си,който обичаш и ще съжаляваш горчиво :!:

!!!!!!
04-20-2006, 12:49
Az sam ot sofia :P Iskam da vi blagodarq za savetite horica \:D/ Am ti ot kude si?

Не си моето момиче :( Аз съм от Ловеч,но историята която разказа е много подобно на моята.Харесвах си едно момиче,свалях я,тя като че ли поддваше но все се дърпаше да излезем.Не се виждахме дълго време,още мислех за нея,обаче ми беше неудобно да и досаждам,защото така и не разбрах кво изпитва към мен,ту беше мила,ту се дърпаше.Писна ми и престанах да я търся,да я поздравявам,да и говоря.Тогава тя дойде при мен и взе да ме разпитва разни глупости,наши си.И аз глупакът пак се обнадеждих,пак я търсих и нищо не се получи.Дори и сега си я харесвам обаче не и казвам дори здрасти и не говоря с нея,защото немога да я разбера кво иска а и като че ли се самоунижавам,един вид тичам след нея...