View Full Version : Този тип поведение ... ?
Вие сте пътници!
04-16-2006, 21:36
Искам да задам един въпрос така по между другото :-)
Ситуацията е следната:
Момче и момиче са гаджета от 1 година...
Понеже са от различни градове се виждат 1 понякога 2 пъти в седмицата...
Колко са щастливи нали, немогат един без друг :-D
Какво мнение ще си създадете за момчето, ако ви кажа, че той забранява на гаджето си ДОРИ да чати с други момчета освен него? :-k
(супер ревнив)
Както сами се сещате момичето е съгласно и изпълнява, та нали тя неиска да го загуби и му играе по свирката :P
Трябва да спомена, че на момчето това му е първото гадже...
Според вас ще се развива ли още тази връзка основана на тази условност и недоверие между партньорите?
Не преиграва ли момчето и дали не се впуска прекалено смело в отношенията с другия пол?
Благодаря за отделеното време
:)
kAdrOkoSkA
04-16-2006, 21:50
Ами докато тя му играе по свирката и му се върже на тъпите претенции - да ще съществува :smt011 Дали е смело от страна на момчето... то си е направо нагло :!: :smt019 Аз таково отношение не търпя, още повече че почти нямат контакт един с друг :!:
MrAnderson
04-16-2006, 22:04
Ревността без мярка в повечето случаи влияе деструктивно на връзката. Трудно е да се каже колко и дали ще просъществува подобна връзка, но едно е сигурно - ревността подкопава устойчивостта на отношенията и създава предпоставки за тяхното влошаване.
e_l_i_z_a
04-17-2006, 07:07
УЖАС!!!
То изобщо съществува ли нормална връзка?
Момичето да не е някоя птица в клетка?На кво прилича тва?Трябва тя малко да му изясни нещата с връзките как стоят :-k :smt017
LP_girl_14
04-17-2006, 08:14
Момчето не постъпва правилно,да не кажа че и постъпва направо смешно.Ся остава и да ти сложи лепенка с етикет"Тва е моя собственост,забранявам да се доближавате до нея"Всяка връзка малко или много се гради на доверие,на компромиси и любов.Понякога наистина човек ревнува защото не иска да загуби човека до себе си,ама ако си сигурен в чувствата му няма да се стига до там.Щом не ти вярва тва е една от първите предпоставки за провал на една връзка.Усещам че ви предстои дълъг разговор :-k
favor_91
04-17-2006, 08:52
Това пък момче много строго го раздава :shock: не може ли едно момиче да си има приятел ( само приятел ) ! на него какво му пречи...но според мен това до известна степен може да повлияе на връзката им !
white_chik
04-17-2006, 09:04
spored men tva ne e vruzka.i 6te su6estvuva dokato momi4eto pozvolqva da mu se ka4vat na glavata
sometimes_
04-17-2006, 10:53
По принцип до такиива мерки прибягват хората, които не са сигурни и нямат доверие на гаджетата си, но не разбират колко глупаво е това всъщност. Решението на проблема е доста трудно - или му обясняваш, че по този начин те ограничава прекалено много,а ти не искаш да е така, искаш да общуваш спокоино с приятелите си и т.н., или слагаш край на връзката ви, защото той няма никакво право да те ограничава и да решава живота ти.
Но все пак ти си му първата и явно още не се е научил какво трябва да прави и какво-не. Можеш да му кажеш или покажеш как да се държи и до колко може да се меси в живота ти.
ExTr3m3_GiRL
04-17-2006, 11:23
Това не е връзка между двама много влубени или поне не нормална :roll: Да, докато момичето му се връзва на тоя глупав ревнивец ще съществува това подобие на връзка [-( Просто няма какво повече да кажа връзка, виждайки се 1-2 пъти в седмицата и с такива проблеми от страна на момчето [-X Това, за теб ли се отнася или просто така питаш? Малко любопитствам :)
Ревнува не този, който обича, а този, който иска да бъде ОБИЧАН
mnogomili4kata-sf
04-17-2006, 12:28
С риск да бъда груба....там по ММ и по всички музикални предавания има едни Love някви си простотии,дето им задаваш въпрос и ОРАКУЛЪТ ти отговаря или пък си пишеш рожденната дата и името на любимия и ти отговаря примерно "Съчетанието е добро...бля бля бля,ако Марийка бъде склонна на повече компромиси"....е питай ги тях може да ти кажат дали ше се получи...ние не гадаем... [-X
IKisseDAGirL
04-17-2006, 12:51
аз пък не споделям всеобщото мнение :? вие не сте ли били влюбени :roll: верно че мерките на момчето са малко крайни, но всеки изразява по различен начин любовта си.. различни хора, различни характери
апък ако и ти го обичаш няма нищо странно в тва, че се опитваш да му угаждаш - нормално е :wink: поговорете си двамата и стигнете до някво споразумение
и единият ще отстъпи за нещо, и другият също
успех и be happy :)
teenkopele
04-17-2006, 12:56
Нормално е да е ревнив толкова, щом му е първо гадже. Просто не иска да я загуби.
Дали имат бъдеще...зависи от момчето и от момичето. :wink:
Такова отношение аз не бих търпяла...Аз не мога да се оставя на маика ми и баща ми да ме командват камоли на някой друг.Се пак има още момчета.А това момче пак е мн ревниво.да не стане така че само заради таза ревност да я загуби:)))
Вие сте пътници!
04-17-2006, 13:23
@ExTr3m3_GiRL
Просто питам :)
Лошото е, че или и двамата са зле или единия жертва себе си за да угажда на другия. Забравих да кажа, че младежа не е от бедните... има какво да предложи :) Направете връзката и помислете защо ли момичето неиска да го изгуби :P :|
Благодаря на всички!
pitbullbg
04-17-2006, 13:26
mi... vrazkata moje da propadne i 6te propadne ako prodaljava taka d ai zabranqva nai razxli4ni raboti.... kato tova da 4ati...
Momicheto ne haresva podobno otnoshenie i to q tormozi. "Vryzkata" nqma bydeshte, dokato momcheto ne se otpusne malko i "vryzkata" shte se provali s grym i trqsyk.
black_dimond
04-28-2006, 21:20
taq vruzka nqma bude6e az ne bih turpqla da me komandvat i edin den
Sunny_stz
04-28-2006, 21:30
Prekalenata revnost zadu6ava i ubiva 4uvstvata!Ako obi4a6 nqkoi ,prosto go ostavi na svoboda i toi ako ima su6tite 4uvstva 6te ti bude veren!!!Chak puk da nqma kontakt s nikakvi drugi mom4eta,ta dori i samo priqteli,neee ne bih izdurjala i den s takava vruzka i takava revnost!
Krem4eto
04-29-2006, 15:34
Ами докато тя му играе по свирката и му се върже на тъпите претенции - да ще съществува :smt011 Дали е смело от страна на момчето... то си е направо нагло :!: :smt019 Аз таково отношение не търпя, още повече че почти нямат контакт един с друг :!:
Наистина е така!Ще продължи докато тя е съгласна!
MTV_GIRL
04-30-2006, 11:35
abe az pak nikoga nqma da napravq takav kompromis da ne si 4atq s nikogo 6oto nqkav si piklio ne mi dava sega 4e e revniv moje da se spori toi ne e revniv a hiper prekaleno nagal :smt011 :smt013 az nali sam taka s moq priqtel kato se skarahme edin pat i toi mi vika " brao xaaaxx 223 ti ne si dubre .. " (stava duma za abonatite mi v skype listata , smisal si4kite 223 tva sa mom4eta kadeto 4atq s tqh ) i tva e nqkav tip revnost nooo mnogo po prili4na !!! :smt012 :smt017