Влез

View Full Version : bih iskala da mi pomognete sus savet

PR
04-16-2006, 23:00
gajeto mi iska 10 dnevna po4ivka ... da ne sme gajete nito seksualni nito po drugia na4in ... i sled tova kaza 4e pak shte se saberem ... spode vas dali e izgubil vle4enieto si kam men ... ili prosto iska da opita ...drugo i dali spored vas shte se vurne pri men ili nqma ... help meeeee kak da go spra ....

EveLina
04-16-2006, 23:01
:evil: apf...mahai go .. 10 dnewna po4ivka.. ti da ne si .. za 1 den be macka..
are razkarai go .. kaji mu ne za 10 dni mi za 10 godiini napred da si zeme po4ivka..

theworldleader
04-16-2006, 23:03
ТЦ, ти явно си глупаво момиче.
Да предположа ли - той е по голям от теб и е на 20 поне ?
Не мислиш ли, че имаш достойнство, та чак да се питаш какво да правиш в такава ситуация ? - разкарай го, ще му стане по гадно от колкото може да бъде и ще види, че за нищо не става.
Как пък ли не ще доиде сегашното ми гадже и ще каже - 10 дни почивка, еби се с друга, аз с други, на 11тия ден - пак сме заедно, пак ще се обичаме и само ние ще се любиме..

ТЦ

De_mikke
04-16-2006, 23:12
razdelite li se vednuj zna4i nqma smisyl,pyk i ti ne kazvash za kakvo q iska toi taq po4ivka,ako e shtoto ne vyrvi pomejdu vi zaebi taq rabota ni6to nqma da se polu4i....nqma da e zle da kajesh na kvi godini ste dvamata i kolko hodite

PR
04-16-2006, 23:20
zan4i i dvamata sme na po 16 godini .. hodime blizo ot 1 godina i polovina ... i toi kaza 4e se mujdae ot promqna kak da go talkuvam az?

04-17-2006, 05:33
като тактичен начин да ти каже че си му омръзнала.

Понеже не забелязах някой да го е споменал, мога също да отбележа, че по-скоро му трябва време да вземе решение, свързано с теб, вероятно затва дали шсе разделите.

Но както също не можах да пропусна, на никой не му хрумна че той може и да е...хмм знам ли,...честен??? Поросто иска да види за кво стаа дума, как ше е ежедневието му без нея и тн.

Аре мислете малко преди да отговаряте, м? Човек ше рече че тука сте се сбрали 1 тъпла депресанти...

LoRinSeR
04-17-2006, 05:48
Писнала си му :| Опитай да го привлечеш с нещо.

04-17-2006, 05:52
Писнала си му :| Опитай да го привлечеш с нещо.

Сяко правило има изключения потвърждаващи правилото :)

Пък и надеждата крепи човека, е казал някой мъдър човек :)

Дай му я тая "ваканция" , междувременно му показвай че държиш на него, че в никакъв случай не искаш да се разделяте постоянно и че ти е кофти за тва че не се виждате. Тва в случай че ти пука за него. В противния - слушай тия отгоре кво казват :)

PR
04-17-2006, 07:31
tolkova mi puka za naego 4e bih oburnala sveta sami i samo da sam s nego ei ... ne iskam v nikav slu4ai da se razdelqme ... a neaznam kak bih napravila za da go nakaram da ostane s men bez po4ivka... prosto neznam :((((

Ekita
04-17-2006, 07:39
Ама всички в тоя форум сте един дол дренки...Айде вие изкарайте връзка от година и половина и после ми заявявайте,че е ненормално да иска почивка,че трябва да го скъса веднага и т.н.ВСЕКИ ЧОВЕК ИМА НУЖДА ОТ ПОЧИВКА ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ.Още повече ако е в крехката възраст на 16 год.Това не означава задължително,че вече не обичаш човека насреща или че ти е омръзнал или че искаш да късате.Казвам го от личен опит.Малко въздух и пространство освежават,възстановяват силите ,приятелят/ката ти започва да ти липсва и когато се видите сякаш сте отново на първа среща.Само че,за да приемеш,че това е нормално и,че нещата не свършват задължително дотук,трябва малко да порастнеш,да загърбиш собствения си тъп егоизъм и гордост.Първия импулс е вашия-мрън,мрън,хленч,хлеч,ебах го тоя тъпак,почивката му е до живот,да се маха,аз така ли ще се оставя да ме тъпчат и прочие детинщини.Само че,когато на вас ви се случи да сте от другата страна,ще видите как друга песен ще запеете.

bebetooo
04-17-2006, 07:50
zdravei,milo momi4e!az sym na 18 godini i ot 3 godini imam vryzka s edno mom4e.v takiva dylgi vryzki idva moment v koito se pita6 kakvo 6te byde ako drugiq ne e do teb.nqkoi ne6ta kato da otide6 na diskoteka s priqteli da si tancuva6 s kogoto iksa6 bez da se nalaga da se obesnqva6 na nqkogo ti se struvat mnogo privlekatelni.vyzmojno e toi da iska da probva to4no ot tova.az sy6to go napravih.kazah na gadjddeto mi 4e kysame i dva dni sled tova syjalqvah.i pak se sybrahme.no vse pak ti ne kaza kakva e pri4inata(ne6to mejdu vas ne vyrvi ili toi prosto iska po4ivka).za6toto ako ne6to ne vyrvi,...prosto iz4akai,a ako prosto ei taka iska po4ivka ne mislq 4e trqbva da stoi6 i da 4aka6 toi da razbere 4e iska da e s teb ili pyk obratnoto...

ProstoAz
04-17-2006, 08:05
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=35753