View Full Version : konflikt s kofti madama...kaf e izhoda???
gatankata`f
04-17-2006, 14:37
ta zna4i az sum 8 klas i v klasa mi ima edno momi4e da kajem x.v na4aloto bqhme fr no posle mi kazaha 4e mi dranka mn gadosti i licemer6tini zad gurba i daje o6te dokato se vodihme fr edno mom4e koeto mi e mn blizko(a tq go haresva6e) mi copna v skype sqkvi gadsti deto tq mu e rasila po moi adres.daje na rd-to mi mi napisa gadna belejdaa,v koqto pi6e kfa sum tupa kolko me mrazi i nqkfi takiva.nastroiva vsi4ki s/u men i izob6to mi 4erni jiovta!lkajete kak da se spravq s tazi amam ne po grub na4in a inteligentno taka da se kaje!men dosta mom4eta me za6titavat i sega maika i e izkarala 4e az nastroivam horata s/u neq i q tormozq psihi4eski......pomognete mi 6toto tazi ovca me izkarva ot kojata mi :smt013 :smt011
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 1 от правилника!
Благодаря!
Inteligentniq nachin da se spravish s neq e kato ne i obryshtash vnimanie. Nqma da e trudno, shtom priqteite ti ne i vqrvat i sa zad gyrba ti. Takiva kato neq tyrsqt vnimanie i ne si struvat da go poluchavat. Ako i se hvashtash, taka i davash prichina da prodyljava. Sled vreme shte razbere, che imash istinski priqteli i e zagubila. Tova e inteligentniq nachin spored men. Uspeh....
strange__
04-17-2006, 17:45
Първо темата май не е затоя раздел :wink:
И второ: действай като нея :lol: Не бе ебавам се....какво разбираш под интелигентен начин?! За мен примерно този вариант е да отидеш да говориш с въпросната хм..."мацка" очи в очи,да и изясниш нещата.Ама това го правиш спокойно,без да повишаваш тон,някак си лекичко я обиждаш ама е толкова тактично и тънко,че тя ще го схване след като премисли разговора два или дори три пъти :lol: Тайната на това да накараш някой да разбере,че не си човека,с който може да се е*ава е да запазиш пъълно спокойствие,по този начин дразниш до неузнаваемост другата страна и сама ще забележиш как тя започва да ти повишава тон и да ползва клишета,защото просто се е изнервила на мах и нз кво да каже вече :!: За целта обаче ти трябват нерви и голяма уста :idea: Ако това не помогне и тя продължи да се прави на голямата пу*ка отиваш и превключваш на хард разговорите,които винаги са брутал,поне при мене де.... :twisted: Да не ме разбереш погрешно сега....никакви шамари и юмруци,трябва да се научиш да тушираш с думи много по-сладко е повярвай (пък и нали интелигентно искаш...) :D
Абе то си е цяло изкуство това да се занимаваш с к*рволетини.... :lol:
Jamalska
04-17-2006, 18:10
И второ: действай като нея :lol: Не бе ебавам се....какво разбираш под интелигентен начин?! За мен примерно този вариант е да отидеш да говориш с въпросната хм..."мацка" очи в очи,да и изясниш нещата.Ама това го правиш спокойно,без да повишаваш тон,някак си лекичко я обиждаш ама е толкова тактично и тънко,че тя ще го схване след като премисли разговора два или дори три пъти :lol: Тайната на това да накараш някой да разбере,че не си човека,с който може да се е*ава е да запазиш пъълно спокойствие,по този начин дразниш до неузнаваемост другата страна и сама ще забележиш как тя започва да ти повишава тон и да ползва клишета,защото просто се е изнервила на мах и нз кво да каже вече :!: За целта обаче ти трябват нерви и голяма уста :idea: Ако това не помогне и тя продължи да се прави на голямата пу*ка отиваш и превключваш на хард разговорите,които винаги са брутал,поне при мене де.... :twisted: Да не ме разбереш погрешно сега....никакви шамари и юмруци,трябва да се научиш да тушираш с думи много по-сладко е повярвай (пък и нали интелигентно искаш...) :D
Мноооооооого вярно...А тя най-вероятно ще вземе да истеряса,да вика...поне ще докажеш на другите,че няма смисъл да се занимават с нея,че е жалка...
sometimes_
04-17-2006, 18:20
Както казва почти всеки час госпожата ми по Етика и Право : "Убий глупака с мълчание!" :D . Та моя съвет е да не и обръщаш внимание, въобще не общувай с нея, няма смисъл да се занимаваш с такива двулични и тъпи същества. Нека си говори каквото иска, важното е, че има хора, които те подкрепят. :)
Pe7uK^13
04-17-2006, 18:29
Ами помисли ли,затова с какво си предизвикал поведението и.Едвали бълва змии и гущери против теб просто ей така.Мисля,че "интелигентния" начин е да седнете и да поговорите за всичко,все пак сте били приятели,няма да ви е толкова трудно.
SmiLe_BaBy{P}
04-17-2006, 19:40
ta zna4i az sum 8 klas i v klasa mi ima edno momi4e da kajem x.v na4aloto bqhme fr no posle mi kazaha 4e mi dranka mn gadosti i licemer6tini zad gurba i daje o6te dokato se vodihme fr edno mom4e koeto mi e mn blizko(a tq go haresva6e) mi copna v skype sqkvi gadsti deto tq mu e rasila po moi adres.daje na rd-to mi mi napisa gadna belejdaa,v koqto pi6e kfa sum tupa kolko me mrazi i nqkfi takiva.nastroiva vsi4ki s/u men i izob6to mi 4erni jiovta!lkajete kak da se spravq s tazi amam ne po grub na4in a inteligentno taka da se kaje!men dosta mom4eta me za6titavat i sega maika i e izkarala 4e az nastroivam horata s/u neq i q tormozq psihi4eski......pomognete mi 6toto tazi ovca me izkarva ot kojata mi :smt013 :smt011
Интелигентно? Еби му майката на сичко...Бъди непокист :mrgreen:
Аз съм в същата ситуация!Това,което правя е да си гледам живота и да я оставя да се прави на клоун.Бъди над нещата,ако трърнеш да се караш с нея ставаш като тая "мацка"
:wink:
favor_91
04-18-2006, 09:42
prosto ne i govori...nikakvo vnimanie ot tvoq strana ne i obru6tai i ne nastroivai nikoi s/u neq (taka da se kaje postupi mujki) a drugite sami 6te si napravqt izvoda dali da sa tvoi fr ili neini
teenkopele
04-18-2006, 11:31
Съгласен! :wink: =D>