View Full Version : Moderated by W.I.M.: Срам ме е да го заговоря
GosT 1234
04-17-2006, 15:06
Hora nz kvo mi stava!Skoro si haresah edno mom4e,koeto e ot moq klas i naprao....Ta problema mi e 4e ne moga da go zagovorq :-k Ima o6te dosta momi4eta,koito og haresvat i te deistvat,za razlika ot men 8-[ Iiii...mn mi haresva i vseki put kat se pribliji blokiram i ne moga da kaja ni6to!Mnogo se pritesnqvam i nz za6to :-# :-# :-# Kvo mi stava!?Nikoga ne mi se e slu4valo dosega :-s Daite mi nekvi saveti ko da napravq,kak da go zagovorq,da se zaka4am s nego....I ne se smeite!Vsu6nost i men mi e sme6no ,6ot qvno sum mrudnala :smt007 :lol: Aide pls pi6ete,4e e spe6no :oops:
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§
V edin klas ste!!!! Imate mnogo obshti temi.Izberi si edna. Hlytnala si i zatoga gubish uma i duma...byrzo shte ti mine. Spokoino...ako tolkova mnogo iskash da go zagovorish pitai go za nqkoi domashno, kontrolno, uchitelka...znam li....obshti temi za suychenitzi kolkoto iskash....sys srama smao ti mojesh da si pomognesh.
LP_girl_14
04-17-2006, 17:49
Тва че е етолко близо до теб значи че все пак би трябвало да имете общи теми на разговор.В даскало може да си говорите за всичко.Важно е просто да общуваш с него,а не да гледаш как другите по-нахаканите ще го спечелят.Може да си говорите за нещата от училище,за музика,телевизия,общи познати,заведения,дискотек и,компютри или квото ви дойде наум.Не ви знам там интересите.Важно е просто да плямпате нещо.Ако влиза в чата също може да си пишете там.Просто се сближи с него,в даскало се старай все да си близо до него и привлечи вниманието му :wink:
strange__
04-17-2006, 17:54
Hora nz kvo mi stava!Skoro si haresah edno mom4e,koeto e ot moq klas i naprao....Ta problema mi e 4e ne moga da go zagovorq :-k Ima o6te dosta momi4eta,koito og haresvat i te deistvat,za razlika ot men 8-[ Iiii...mn mi haresva i vseki put kat se pribliji blokiram i ne moga da kaja ni6to!Mnogo se pritesnqvam i nz za6to :-# :-# :-# Kvo mi stava!?Nikoga ne mi se e slu4valo dosega :-s Daite mi nekvi saveti ko da napravq,kak da go zagovorq,da se zaka4am s nego....I ne se smeite!Vsu6nost i men mi e sme6no ,6ot qvno sum mrudnala :smt007 :lol: Aide pls pi6ete,4e e spe6no :oops:
Как не можеш да го заговориш бе момиче?!От един клас сте винаги можеш да намериш за какво да си говорите...а как да го закачаш: еми сядай до него в часовете,примерно помоли го по предмет по който е добър да седите заедно,за да ти помага и така след време му кажи: "Абе....(както му е името там) аре да ходиме да пиинеме по бира/кафе/сок/чай/кола след даскало и после да отидеме някъде,защото ми трябва някой,който да ми помогне за утрешното контролно по еди кво си..." или нещо такова:) Дай малко воля на въображението си;)
livestrong
04-17-2006, 18:21
Е бе явно проблема й е не темите за разговор. Сигурно има много неща, за които могат да си говорят, но проблема на момичето е в това, че се притеснява изобщо да почне разговор с него. Поне аз така разбрах от това, което е написала. Моя съвет е просто да се отпуснеш. Интересувай се от това, което него го вълнува, от неговите интереси или занимания. Събери кураж и го заговори без въобще да ти пука дали няма да се изложиш. Дори и да блокираш пред него и да не можеш да кажеш нищо, ако те харесва ще те разбере. Даже да блокираш, така поне ше се досети, че явно си хлътнала по него и ще стане по-лесно, защото разбере ли, ако е заинтересуван, ще направи всичко възможно да се добере до теб. Поне аз така правя :) Такаче в един хубав ден, като се чувстваш уверена и добре, просто го заговори по някое време или се включи в някой разговор с него. После ше дойде време за ходене на кафе заедно с него и приятели /ако ходите на такива места де/ и така постепенно нещата ще се подредят, но ако не действаш и не му покажеш че го харесваш и имаш интерес към него, той никога няма да разбере. ПОКАЖИ МУ. Опитай дори и само с поглед/вие момичетата ги владеете тия неща с погледа :) /
GosT 1234
04-17-2006, 19:24
Е бе явно проблема й е не темите за разговор. Сигурно има много неща, за които могат да си говорят, но проблема на момичето е в това, че се притеснява изобщо да почне разговор с него. Поне аз така разбрах от това, което е написала. Моя съвет е просто да се отпуснеш. Интересувай се от това, което него го вълнува, от неговите интереси или занимания. Събери кураж и го заговори без въобще да ти пука дали няма да се изложиш. Дори и да блокираш пред него и да не можеш да кажеш нищо, ако те харесва ще те разбере. Даже да блокираш, така поне ше се досети, че явно си хлътнала по него и ще стане по-лесно, защото разбере ли, ако е заинтересуван, ще направи всичко възможно да се добере до теб. Поне аз така правя :) Такаче в един хубав ден, като се чувстваш уверена и добре, просто го заговори по някое време или се включи в някой разговор с него. После ше дойде време за ходене на кафе заедно с него и приятели /ако ходите на такива места де/ и така постепенно нещата ще се подредят, но ако не действаш и не му покажеш че го харесваш и имаш интерес към него, той никога няма да разбере. ПОКАЖИ МУ. Опитай дори и само с поглед/вие момичетата ги владеете тия неща с погледа :) /
Mda...to4no tva mi e problema!Mislq 4e ste pravi!Vinagi ima tema na koqto moga da govorq s nego,oba4e ne6to mi stava :roll: Mn se pritesnqvam :oops: Qvno dosta sum hlutnala :smt007 I 4esno kazano 6e se probvam,6toto naistina trqbva da razbere po nqkakuv na4in :wink: Blagodarq za suvetite!Iii...koito ima mnenie da go napi6e!Nqma da mi e izli6no :P
theraven_nz
04-17-2006, 22:01
престори се, че си дрънкаш просто с някой приятелка. на първо време мога да те подсигуря, че дори само ако като минавах покрай него и го щипваш или погъделичкваш (пфф, написах го :D ) ще му направиш впечатление.
GooD LucK :wink: :D :wink:
teenkopele
04-18-2006, 11:52
Имате много общи теми. :wink:
Просто го заговори и това е. :)
Успех. :wink:
SummeRLove08
04-18-2006, 15:24
Споко мила,тва са признаците на любовта :lol: или привличането. :smt007.И на мен ми се беше случвало,помня но с времето го преудолях.
Успех!!!