View Full Version : Девствена ли съм??
Значии...от няколко дни ме гложди тоя въпрос.С приятелките ми си говорихме,за това кои от нас се самозадоволяват и как.Аз го правя мн рядко,но от 1 год. ползвам и тампони,така,че когато маструбирам,не усещам болка и мога спокойно да си вкарам 2 пръста докрая :oops: .Една от приятелките ми ми каза,че това означавало,че не съм девствена,защото дълбочината на вагината била около 11 см и т.н..Абе аз мн мн не и вярвам,но все паак..и малко по-дълги неща съм вкарвалаа,но всички разправят,че първия път мн боляло,а аз не съм усетила мн болка,ако съм имала "първи път".Аз знам какъв е най-сигурния начин да получа отговор на тоя въпрос,но ако все пак някой знае нещо повече и може да ми каже,например каква е дълбочината на химена и тя различна ли е(от къде да знам-може да ми трябва по голям пенис),да казва.Благодаря за вниманието
Девствена си! Щом не си спала с момче, значи си ДЕВСТВЕНА! Незнам какво ти е говорила приятелката ти, но два пръста не са големи колкото мъжки полов член. А и хименът не е тапа, която те запушва. Мисля, че е на входа на влагалището, но девствената ципа има отвор, понякога дори няколко. Абе ти ще си девствена, до момента, в който не спиш с момче! Ако ще и вибратор да си вкараш... Това не означава, че си правила секс. А момиче, което не е девствено, е правило секс!А ти не си. Така че...
Споделям мнението на Chiana, че докато не спиш с момче си девствена! Ти може да си си поразкъсала девствената ципа, но много малко , а дълбочината няма значение! "Хименът е на входа на влагалището"... така че ти трябва нещо по-дебело от два пръста! Макар според мен да "се скъсаш" сама не е особено умно.....
Pe7uK^13
04-17-2006, 18:31
Според мен е възможно да се е отворила,защото една приятелка ми каза,че се е отворила с тампон-нз как,но когато е правила секс не я е боляло,така че е възможно!
Zanimavkam
04-17-2006, 18:38
Samata cipa pri nqkoi e dosta elasti4na ... koeto 6te re4e 4e pri nqkoi tq ne se kusa ... a prosto se raz6irqva (t.e. nqma kruv... nqma bolka) :)
Samata cipa pri nqkoi e dosta elasti4na ... koeto 6te re4e 4e pri nqkoi tq ne se kusa ... a prosto se raz6irqva (t.e. nqma kruv... nqma bolka) :)
ГЛУПОСТИ!!Мани не се излагай,моля ти се.Това за еластичната химена е само при спортистки(ездачки,велосип едистки и т.н...)При тях се получава така,че при спорта си разтягат ципата и тя не може да се разкъса,защото е твърде еластична.Тези жени не могат следователно да имат деца и нз дали когато правят секс няма болка,но е факт,че си остават в повечето случаи девствени за цял живот,което е мноого гадно,а не готино :!:
Девствена си! Щом не си спала с момче, значи си ДЕВСТВЕНА! Незнам какво ти е говорила приятелката ти, но два пръста не са големи колкото мъжки полов член. А и хименът не е тапа, която те запушва. Мисля, че е на входа на влагалището, но девствената ципа има отвор, понякога дори няколко. Абе ти ще си девствена, до момента, в който не спиш с момче! Ако ще и вибратор да си вкараш... Това не означава, че си правила секс. А момиче, което не е девствено, е правило секс!А ти не си. Така че...
=D> =D> =D> =D> =D>
Zanimavkam
04-17-2006, 19:11
ГЛУПОСТИ!!Мани не се излагай,моля ти се.Това за еластичната химена е само при спортистки(ездачки,велосип едистки и т.н...)При тях се получава така,че при спорта си разтягат ципата и тя не може да се разкъса,защото е твърде еластична.Тези жени не могат следователно да имат деца и нз дали когато правят секс няма болка,но е факт,че си остават в повечето случаи девствени за цял живот,което е мноого гадно,а не готино :!:
avtorkata pisala li e s kakvo se zanimava?
Nqkoi da e kazal 4e e gotino?!
4eti momi4e!
1 - Razbiram kvi ste jeni razbirase 4e moje da se otvori sama i razbirase 4e pri sqka jena cipata i e razli4na edna e po plitka druga ne nqma ednakvi kakto s viso4inata .
2 - tva za elosti4nosta e vqrno!!!ne samo pri sportiskite
3 - pri nqkoi momi4eta cipata e tolkova na vatre 4e nemoje da se skusa pri polov akt kusase 4ak pri rajdaneto !!!
4 - a ti zemi hvan nqkoi priqtel vkarai go v legloto i se ka4i varhunego i si nz rabotata ako nete boli na4i nesi devstvena ako te zaboli i ose6ta6 4e te boli o6te na4i si devstvena no predpolagam 4e 6te se natisne6 nadolo i ve4e nqma da bude6 devstvena !!!
5 - vie ste momi4eta i razbiram kolko ste praktikuvali sex ... qsni ste mi {:
P.S.
po hubavo e da se otvori6 sama ot kolkoto da te otvori nqkoi da se gorde s tva i da se prai na gaze a pak i sama nqma da te boli tolkova i zn kolko da si regolira6 natiskaneto i ne si zavirai 2 a probvai s 3 prasta ae uspeh !!!
EDNO MOM4E DA VI NALE AKUL ...
ВСИЧКО ОСТАНАЛО ПО ТЕМАТА Е b]ИЗЛИШНО[/b] !!!!!!!!!!!!
тва е..
`Death`Whore`
04-17-2006, 20:46
Когато нещо дебело влиза в теб, боли. Иначе девственица може спокойно да пъхне 2 пръста.
gangbang
04-17-2006, 20:49
Химена е еластичен. Девствена си, не бой се :wink: Но може да опиташ с нещо по-дълго, твърдо и дебело от двата си пръста, тогава е по-вероятно и да не си останеш девствена :)
`Death`Whore`
04-17-2006, 20:50
Ще задам един идентичен въпрос: човек прави ли секс, докато мастурбира?
gangbang
04-17-2006, 20:54
Ще задам един идентичен въпрос: човек прави ли секс, докато мастурбира?
Всичко което ти доставя удоволствие в тая насока, се смета за секс, според некой философски учения. Други школи го отричат. :)
Дали го правиш с някого или сам със себе си, се си е секс :---)
penywise
04-17-2006, 20:56
Девствена ли съм??
Освен ако някой не дойде да те провери... ръчно - не знам как може да ти даде верен отговор...
Да идвам ли?
hamsterka
04-17-2006, 20:57
ami ako nqkoi te e takoval zna4i ne si,ako ne zna4i ne si....tolkova li e rudno..