Влез

View Full Version : Moderated by W.I.M.: Той е от ромски произход, това тревожи!

Angel_kiss
04-18-2006, 07:14
Хора на скоро се запознах с едно момче,което ми хареса страшно много.Започнахме и да чатиме,говорим си по телефона и излизаме,но той знае прекалено мн за мен,а аз нищо за него.И все пак не това е проблема,а това,че след дълги разговори и 1-2 срещи една вечер в чата той ми сподели,че мн ме е харесал още преди докато съм ходела с един негов приятел,но не е искал да преви проблеми и за това чак сега ми го казва и също така ми сподели,че е от ромски произход.Вчера имахме среща,но се отложи по лични причини(няма значение какви)Сега незнам какво да правя.Той ми харесва,но факта,че е от ромски произход леко ме плаши и нз как да постъпя...Приятелите ми имат различни мнения.Едни казват "опитай,какво толкова",а други повтарят"ако го направиш ще съжаляваш".На тях не мога да се доверя,за това се обръщам към вас!
HELP точно сега при мен е една каша ](*,) ](*,) ](*,)

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§

black_angel`f
04-18-2006, 07:23
ami iskam samo da ti kaja kogato obi4a6 nqkoi vajnoto ne e proizhoda mu ili van6niq vid daje ne e vajen spored men de za da obi4a6 nqkoi ti trqbva da te privli4a vatre6nata mu krasota i tova dali toi otvra6ta na 4uvstvata ti predpolagam ne si rasistka pak i tova 4e e ot romski proizhod ne trqbva da te pla6i za6toto ti samo 6te hodi6 s nego a daje predpolagam se nqkoga 6te skasate nqma da se jenite edin za drug to e qsno :) za tova spored mene ne trqbva nito da te e strah nito da se pritesnqva6 pak i tova samo ti go znae6 4e e ot romski proizhod 6tom ti go e priznal zna4i ne iska da se raz4uva no se doverqva na teb i tova e mnogo vajno 6tom ti ne si go znaela a ste bili dobri priqteli zna4i ne e izvestno na mnogo hora :smt014 govori s nego i mu kaji 4uvstvata si mislq 4e mnogo dobre 6te te razbere

teenkopele
04-18-2006, 12:12
...za da obi4a6 nqkoi ti trqbva da te privli4a vatre6nata mu krasota i tova dali toi otvra6ta na 4uvstvata ti...

Това, какво ти говорят другите, не е важно в случая. Важното е ти какво мислиш по въпроса. :wink:
Каква е нагласата ти спрямо циганите? :-k

The Interceptor
04-18-2006, 12:20
Според мен няма какво да те притеснява. Достатъчен е факта че го е споделил с теб. Щом го харесваш това не бива да бъда пречка, а и ако му кажеш че не искаш да бъдеш с него заради произхода просто ... ще го унижиш страшно много. Не забравяй че човек не избира родителте си, но избира приятелите си :smt006

sometimes_
04-18-2006, 14:03
Според мен няма какво да те притеснява. Достатъчен е факта че го е споделил с теб. Щом го харесваш това не бива да бъда пречка, а и ако му кажеш че не искаш да бъдеш с него заради произхода просто ... ще го унижиш страшно много. Не забравяй че човек не избира родителте си, но избира приятелите си :smt006
Съгласна съм. Но трябва да помислиш много добре за положителните и отрицателните страни. Помисли за това как биха реагирали родителите ти, приятелите ти и т.н., за това - как ще се чувстваш ти с него. Ако си с него и постоянно се притесняваш от произхода му - няма да си щастлива, той - също. Така че обмисли много добре нещата преди да действаш.

Bloodlust
04-18-2006, 14:44
hmmm :-k nz da ti kaja. to 4e ne trqbva da si rasistka - netrqbva. ama ako si4kite ti priqteli sa protiv i te ostavqt sama nqma da e mn dobre. se pak mom4eto si e mom4e, sled vreme 6te sk1sate i ti 6te ostane6 bez priqtel i bez priqteli. spored men trqbva da govori6 s kompaniqta si. ako te te podkrepqt - deistvai s mom4eto. ama ako ne te podkrepqt po - dobre go zabravi. tova e moq s1vet :)

Heaven_inhabitant_f
04-18-2006, 14:55
След като ти не си забелязала,че той е ром,а той ти го е казал,значи не му личи,няма да има осъдителни погледи,ако другите те притесняват...Всички сме хора,трябва да загърбим тези расистки глупости,само ни пречат.

sexy_play_baby
04-18-2006, 15:22
Мдаам и аз мисля така :wink:

Glezlata
04-18-2006, 15:42
Ako ti haresva opitai,stranna situaciq da haresa6 rom,no qvno ne mu li4i 6tom do sega ne si go zabelqzala,kakto kaza "Heaven_inhabitant_f",tui,4e moje bi tova ne trqbva da te pritesnqva :smt017

04-19-2006, 19:46
AHahahahah super si hodi s ciganin i dori ne znae 4e e takyv phahahahah
:)))

tainstvenata
04-19-2006, 19:49
emi napravi tova koito iska6 kakto kazvat "za lubovta pregradi nqma" ako go haresva6 probvai ako ne nedei

white_chik
04-19-2006, 20:07
kakto ti kazaha drugite nai-vajnoto sa tvoite 4uvstva.ako tav mom4e ti haresva i iska6 da si s engo dali e ciganin ili ne nqma zna4enie

Barbie
04-19-2006, 20:44
hmmm...tova koeto te trevoji sa stereotipite - romite sa takiva, romite sa onakiva...nenam si kvo. Preduprejdavaiki 4e suvsem ne sum rasistka...trqbva da kaja 4e vuprosnite stereotipi ne sa bezpo4veni...tui kato sami ste zabelqzali obtegnatite otno6eniq s malcinstvata naposleduk. Za tova est si ima slojni pri4ini...koito mai ne im e tuk mqstoto da se obsujdat...no
v kraina smetka - ot kakuvto 6te proizhod da e tova mom4e, ti trqbva da go opoznae6. tova 4e kazva6 4e toi znae mn za teb, a ti ni6to za nego..men li4no me pritesnqva...De4ica, mn lesno se doverqvate...imaiki predvid 4e...az...sum baq naivna...vie suvsem fur4ite - kli6eta - "Za liubovta nqma pre4ki"..."vajna e vutre6nata krasota"... Kolko dobre poznava6 toz mladej? Kakvo e obkrujenieto mu? v kakva sreda jivee? Poznava6 li priqteli, blizki? Spored men est trqbva da produlji6 otno6eniqta si s nego...no trqbva i da ima6 edno na ym...4e ne go poznava6 dostatu4no dobre :) Kolkoto do priqtelite ti...bi trqbvalo da postupqt zrqlo i da priemat re6enieto ti...no ako nqkoi imat seriozni suobrajenie, da ne se sblijava6 s tova mom4e..ne pre4i da gi izslu6a6 :)
uspeh

SliPknoT_girl
04-19-2006, 22:41
произхода му не би трябвало да те тревожи,ако мислиш че е свестен човек.

naia
04-19-2006, 22:43
послушай сърцето си.....
не е важно какъв е важно е сигурна ли си ,че може да стане нещо,но можеш и да опиташ не се плаши.....

rosskata
04-19-2006, 23:07
:) Да не ти пука.
Имам една близка позната която ходи с циганин от близо 5 години и са много щастливи. Стереотипите и предразсъдъците не помагат на никого, Пробвай дас се отърсиш от тях и не се тревожи за глупости... Голяма работа какъв е- нали го харесваш , и той теб... :smt007

EviL_Dancer^89
04-19-2006, 23:14
Abe vie ludi li ste tva e nai-tupoto da hodi bulgarin s ciganin! Si4kite mu priqteli sa gadni protivni 4erni CIGANI maika mu i ba6ta mu sa mrusni mangali ni6to 4e toi ne prili4a sredata mu e ciganska ama 6tom tolko si se uliubila zimaite se. Ama ot mene da znaa6 kat razberat maikati i ba6tati 4e te pre4ukat :))

belluci
04-20-2006, 05:29
CIGANITE SA UJASNO PLEME!NE SUM RASISKA NO SUM MNOGO PROTIV BULGARSKITE CIGANI.Izob6to ne se zanimavai.
Ne moje da ne ti puka s 4ovek s koito iska6 da bude6 ot kakuv proizhod e.Ciganite v gena si imat ne6to adski gadno,kovarno,kradlivo,nahalno!Smrudlivo,mrusno i gadno pleme!
SVUR6IHA LI BULGARITE?

Nationalist
04-20-2006, 08:10
CIGANITE SA UJASNO PLEME!NE SUM RASISTKA NO SUM MNOGO PROTIV BULGARSKITE CIGANI.Izob6to ne se zanimavai.
Ne moje da ne ti puka s 4ovek s koito iska6 da bude6 ot kakuv proizhod e.Ciganite v gena si imat ne6to adski gadno,kovarno,kradlivo,nahalno!Smrudlivo,mrusno i gadno pleme!
SVUR6IHA LI BULGARITE?
=D> :smt023
Точно това щях да те питам и аз.Свършиха ли българите?Моя съвет е изобщо да не се захващаш с него.

04-20-2006, 08:31
CIGANITE SA UJASNO PLEME!NE SUM RASISTKA NO SUM MNOGO PROTIV BULGARSKITE CIGANI.Izob6to ne se zanimavai.
SVUR6IHA LI BULGARITE?
=D> :smt023
Точно това щях да те питам и аз.Свършиха ли българите?Моя съвет е изобщо да не се захващаш с него.

Не българите не са свършили все още ги има рядкост но ги има. По въпроса на циганите такова смесване на кравта требе да се смята за родова измяна надали има родител който да позвол такова смесване.

ATAKABG
04-20-2006, 13:04
Мангала козината си мени,но нрава не.
От толкова българи как пък точно мангал си нацелила бе,моме? Разбира се,никой не може да ти се бърка дали да ходиш с циганин или не,но имай впредвид,че рано или късно циганското в него ще се прояви. А циганската придода е гадна и мръсна.

`Death`Whore`
04-20-2006, 13:07
Какви са тези рпедразсъдъци? Явно не е гнусен мангал, щом не си забелязала, че има ромски произход. И явно не говори гнусно, следователно какъв е проблемът? Май проблемът е какво ще кажат хората.

SEXtreme
04-20-2006, 17:41
О, мила - по-добре не се занимавай с цигани! Наистина е вредно за здравето....

Sabrina27
04-20-2006, 18:25
:) Да не ти пука.
Имам една близка позната която ходи с циганин от близо 5 години и са много щастливи. Стереотипите и предразсъдъците не помагат на никого, Пробвай дас се отърсиш от тях и не се тревожи за глупости... Голяма работа какъв е- нали го харесваш , и той теб... :smt007

=D> =D>

ExTr3m3_GiRL
04-20-2006, 19:19
Не е много голям проблем! Да циганин..малко... :roll: ама все пак не трябва да сме расисти! [-X Какво да направи момчето, че е от ромски произход да не е виновно? [-( :-k Ти го харесваш и той теб, дори изглежда, че доста е хлътнал по теб така че няма проблеми! А и щом ти е споделил, че е циганин това говори много за него според мен е свястно момче! А и един съвет не обръщай внимание какво казват другите да не ти пука от чуждото мнение все ще се намерят такива , които да одобрят и такива, които ще кажат "Оооо с циганин ти луда ли си?!" Бъди си с момчето да не ти дреме :::

04-20-2006, 22:27
циганин..малко... :roll: ама все пак не трябва да сме расисти

govori za sebe si zaklevam se 4e ako ima vazmojnost dori i 1 ciganin da si polu4i zaslujenoto bih go napravil bez da se zamislq. ako za ubivaneto im ne be6e usaditelno delo do sega da sme gi izbili si4kite. Puk tazi tragnala da se zanimava s takiva izrodi 4estno da ti kaja zanimavai se na dali si po razli4na ot tqhnata poroda 6tom moje da se zanimava6.
po dobre smurt ot kolkot da imam ne6to ob6to s cigani ili tehni privarjenici povqrvaite znam kakvo govorq ot opit ve4e sum jivql dostata4no za da znam

EviL_Dancer^89
04-20-2006, 22:54
Какви са тези рпедразсъдъци? Явно не е гнусен мангал, щом не си забелязала, че има ромски произход. И явно не говори гнусно, следователно какъв е проблемът? Май проблемът е какво ще кажат хората.

Abe vie ludi li ste tva e nai-tupoto da hodi bulgarin s ciganin! Si4kite mu priqteli sa gadni protivni 4erni CIGANI maika mu i ba6ta mu sa mrusni mangali ni6to 4e toi ne prili4a sredata mu e ciganska ama 6tom tolko si se uliubila zimaite se. Ama ot mene da znaa6 kat razberat maikati i ba6tati 4e te pre4ukat тои не е но приятели и роднини са гнусни мангали!

lainagovna
04-20-2006, 23:22
Свестен циганин? :? те имат ман(г)талитет който не ми се понася: говора, брой къпания в седмицата (месеца)[особено по старите екземпляри как миришат в градския транспорт], но най вече техният мързел да учат. вместо да учат "забиват пички" и като станат на по 18 (че и доста преди това) трябва да почват да работят ако искат да оцелеят и единствената работа за хора без бразование всеки знае каква е. и оттам лавинообразно започват серии от въпроси и отговори, който не са в полза на циганското общество в България. не [-X не [-X не [-X

`Death`Whore`
04-21-2006, 09:14
Вижте. Непонасям цигани, но ми е много странно как тя не е забелязала. И щом не е забелязала, не е противен, мръсен и т.н. Ама пак е тъпа путка, защото ще го зареже.

04-21-2006, 16:40
men ciganka mi e pravila svirki..

sexy_dizzy
04-21-2006, 19:21
Колко позната история.Точно този факт ми попречи да бъда с едно момче.
Запознахме се в дискотеката.Той каза,че много ме е харесал веднага щом ме е видял.Аз също страшно го харесах.Разменихме си номерата и си уговорихме срещи.И грам не предполагах че е от ромски произход.Обличаше се много добре,беше на руси кичури,а бе държеше се коренно различно от представата ми за "циганин".
Но...когато ми каза името си се усъмних...а когато видях момчетата с които се движи вече бях убедена в произхода му и не отидох на срещата.Просто нещо ме отблъсна,колкото и да беше привлекателен не можах да изляза с него,просто не мога.
Съветвам те да си намериш някое българче,някой с твоите нрави и произход.Все някой българин ще ти
грабне сърцето.Съгласна съм с мнението на ATAKABG.