Влез

View Full Version : Здравейте, Имам Проблем

Иво,Готиния
04-18-2006, 07:39
Вчера като се разхождабх Из Ндк, минах перз една малка уличка и видех един от класа ми. Ебаха го едни мангали. Приятелят ми от класа беше много секси и помолих мангалите и аз да му го Мушна...След 2 часа бурен Секс, мангалите ме почнаха и мене. Такъф Оргазъм не съм получавал от Много години отакто ме напднаха уличните кучета, които ме почнаха един по един.

Така, това беше само пролога към тегавата случка която му се случи онв ден. разбира трябва да ви разкажа когато ебах една жена и ми беше маса гадно. Тя беше една мангалка която прие да ме ебе за 10 лева. Все пак. вече съм ебал поне 1 жена, разбира във този форум и Гейовете се приемат нали?
Така. След тфа, видях един от най-големите мои почитатели, които имаха претенции към мен. Особено ясно знаете че моето име Иво и аз съм много известен във ГОрна Баня. Там аз, имам Много Гей-Приятели които съм ги ебал едон по едон през ден. Какво мислите за моето поведение, и за моят приноскъм живота.

П.С. Гей съм откакто съм 6 годишен

Contract
04-18-2006, 07:44
Въпреки, че малко хора са гейове, това не е нищо срамно. Увреждане на мозъка (по рождение) е хомосексуалността. Все пак не трябва да прекаляваш със секса, особено ако го правиш без презервативи, защото може и да хванеш спин. А това, че си правил секс с циганка не значи, че сексът с истинската красива жена не е приятен, трябва да го пробваш някой път ;)

Qgodka_
04-18-2006, 07:55
Въпреки, че малко хора са гейове, това не е нищо срамно. Увреждане на мозъка (по рождение) е хомосексуалността. Все пак не трябва да прекаляваш със секса, особено ако го правиш без презервативи, защото може и да хванеш спин. А това, че си правил секс с циганка не значи, че сексът с истинската красива жена не е приятен, трябва да го пробваш някой път ;)

Ти май не схвана идеята :lol: Темата е от онази групичка на безсмислено тъпите, които просто искат да бъдат изтрити.
Как може да помислиш че "тва" е нещо сериозно, хахаха :lol:

gangbang
04-18-2006, 08:00
Има и по некой болен мозък, така за разнообразие :mrgreen:

beautiful_f
04-18-2006, 08:01
ХахХАХаХ човека има чувство за Хумор =D> :smt082

ProstoAz
04-18-2006, 08:47
11 точка от правилника!
Благодаря!