View Full Version : banalnoto zakasniavane
hi all! imam vapros dali na niakoe momi4e se e s lu4valo da i zakasneee v sledstvie na antibiotici..?? i ako da neka kaje svoq opit i sled kolko vreme se vastanovqva cikala?
LiLeNcEtOoO
04-18-2006, 12:43
macka spoko az v momena sum taka i mi kazaha 4e e suvsem normalno moje da ti zakusnqva ne samo ot lekarstva ami ot vrtemeto proletnata umora i taka ne se boi sigurna sum 4e i na 2 6te ni doide skoro
mi predi dve sedmici pih antibiotik za nastinka... niakolko dni po kasno bih niakvo lekarstvo 6toto se natrovih a dnes svar6vam vtori mnogo silen antibiotik 6toto mi se polu4i edna infekciq... i mi zakasniava mnogo i se 4uda dali moje da e ot vsi4kite teq lekarstva 6toto prosto po druga pri4ina ne mislia 4e moje... :-k niamam tarpenie da mi doide i za6toto mi izlizat mnogo papki ve4e po liceto i ne moga da se gledam... [-o<
eti4ka_87
04-18-2006, 13:45
spokoino.Prosto zaradi lekarstvata ti zakusnqva,tova e suvsem normalno osobeno kato si pila tolkova mnogo,a pupkite sa ot tova 4e samiq ti organizum se mu4i i skoro 6te ti doide,ne se pritesnqvai suvsem normalno e.
Sladko_Plami
04-18-2006, 14:58
oh i az misleh da pravq takava tema,i na men mi zakasnqva daje mart me presko4i i ne mi doide dali moje tva da e ot lekarstvata,az si go obqsnqvam s promqnata na klimata :(
boje,kvo stava... sk oito sam govorila teq dni na teq tema vsi4ki momi4eta mi kazvat 4e toq mesec im zakasniava.. :smt017 ,no tva ot edna strana e uspokoenie... \:D/
gangbang
04-18-2006, 15:03
vsi4ki momi4eta mi kazvat 4e toq mesec im zakasniava.. :smt017
от пролетното равноденствие е :-D
penywise
04-18-2006, 16:05
vsi4ki momi4eta mi kazvat 4e toq mesec im zakasniava.. :smt017
от пролетното равноденствие е :-D
е значи всички сте бременни (особено ако някоя съседка е правила секс '49-та с презерватив и ония е свъшил на третия ден след секса... много е възможно и вие да сте бременни)
не друго, ма иронията е щото кой-кво - па всички се тъпчете с Постинор и...
Ние по цял ден мислим за секс... Вие имам чувството, че всеки един момент се чудите дали няма да забременеете... от нещо си
awe takiva nekompetentni i niama6ti nikakvo mnenie po temata fluderi neka ne si pravqt truda da pi6at,6toto ne mi se nravat.. i nikoi ne ti govori za bremennost,potinor i tn.... do you understand me?