View Full Version : Obicham go ....
FiRe_LaDy
04-18-2006, 12:24
Obyrnaka sym totalno.S edno momche hodehme 5 meseca i malko imashe raznoglasiq i go zarqzah.Obache mi lipsva mnogo.Kazah na negovi priqteli za tova i taka toi nauchi.Sega si pishem i toi mi kaza,che i az mu lipsvam.Iska utre da izlezem.Az se syglasih.Razbrahme se,che izlizame samo kato priqteli.Da ama az nz dali shte moga da stoq na strana ot nego i da si govorim,zatova ne mu obeshtah,che nqma da stane neshto.Qvno i na nego mu e gadno bez men,zashtoto kaza,che i toi ne mi garantira nishto.Spored vas,ako stane neshto utre da mu se otdam li ili ne?Ima li smisal da sam otnovo s nego ili ne,zashtoto e edinstvenoto momche,koeto sam obichala do sega i prodyljavam da obicham.
The Interceptor
04-18-2006, 12:41
zashtoto e edinstvenoto momche,koeto sam obichala do sega i prodyljavam da obicham. :) Е .... мисля че няма какво да се чудиш .. отдаваш му се пък каквото стане :smt008
anito_{}
04-18-2006, 12:44
na kva vuzrast ste dvamata?!?
teenkopele
04-18-2006, 13:43
zashtoto e edinstvenoto momche,koeto sam obichala do sega i prodyljavam da obicham. :) Е .... мисля че няма какво да се чудиш .. отдаваш му се пък каквото стане :smt008
Аха. :mrgreen:
:arrow: Какви разногласия, ако не е тайна? :-k
sometimes_
04-18-2006, 13:49
Щом си липсвате и се обичате - взимайте се. Явно и двамата го искате, така че си бъдете заедно.
:D Be happy !
ashly besnata
04-18-2006, 13:52
napulno podkrepqm drugite!!!!
sexy_diva
04-18-2006, 14:16
Razbira se,4e trqbva da badete zaedno :!: :!: :!: Saberete se i badete 6tastlivi. :D
ahaMm :wink: :smt007
6tom ima6 4uvstav kum nego i 6tom go obi4a6 mislq 4e zadaljitelno trqbva da mu se otdade6! \:D/ :smt007
Naistina nqma kakvo tolkova da se 4udi6 6tom si lipsvate i se obi4ate i t.n naprovo 6tom go vidi6 go nagrabi i rabotata e gotova :smt008
Bloodlust
04-19-2006, 14:41
:-D preobladava vseob6toto mnenie :-D
Krem4eto
04-19-2006, 15:34
Аз се чудя защо питаш!Направо отивай на срещата и може не веднага ама до средата някъде вече да се гушкате и да ви е яко!
Хайде успех!
PLAYBOY4O
04-19-2006, 20:59
Отдай му са моментално още кат го видиш и му са отдай!!Абе щом са обичате не виждам лощо!?!!! :P
Ей аз имах същия проблем преди месец когато скъсах със гаджето....когато се видяхме не се здържахме....и така пак се събрахме ама не знам и аз обичах него много и сега го обичам още повече :smt007 :wink:
PleasureSeeker
04-21-2006, 23:19
Аха. :mrgreen:
:arrow: Какви разногласия, ако не е тайна? :-k аха ами 8) ша му се отдадеш ко ша праиш като го обичаш :D
Емии то другите ти казаха.. въпреки че ти най-добре може да прецениш дали наистина го искаш =) :smt023
Obyrnaka sym totalno.S edno momche hodehme 5 meseca i malko imashe raznoglasiq i go zarqzah.Obache mi lipsva mnogo.Kazah na negovi priqteli za tova i taka toi nauchi.Sega si pishem i toi mi kaza,che i az mu lipsvam.Iska utre da izlezem.Az se syglasih.Razbrahme se,che izlizame samo kato priqteli.Da ama az nz dali shte moga da stoq na strana ot nego i da si govorim,zatova ne mu obeshtah,che nqma da stane neshto.Qvno i na nego mu e gadno bez men,zashtoto kaza,che i toi ne mi garantira nishto.Spored vas,ako stane neshto utre da mu se otdam li ili ne?Ima li smisal da sam otnovo s nego ili ne,zashtoto e edinstvenoto momche,koeto sam obichala do sega i prodyljavam da obicham.
и все пак какво стана? :D
Barbaronka
04-22-2006, 11:11
Mnogu qsnu che Da! Kogato obichash edin chovek i mu se otdadesh,posle nikoga ne sujalqvash..shtoto nali si go napravila ot Lubov!
Ot tva po-hubavo zdrave mu kaji !! :D :smt008
MiSS^MaRRY^JaNE
04-23-2006, 13:23
Mi otdai mu se be :lol: 6tom se obi4ate,b1dete zaedno,v tova nqma ni6to lo6o,nali =P~