Влез

View Full Version : Moderated: Има ли вероятност да съм бременна?

04-18-2006, 15:28
S priqtelq mi pravim seks ot okolo 10 meseca. Izpolzvame prezervativ, no predo okolo 4-5 meseca az malko se bqh panikiosala i vzeh postinor duo. Ot togava cikula mi malko nali se izmeni, no minaliq mesec ne doide, a posledniq put kogato mi doide be6e suvsem muni4ko. VINAGI izpolzvame prezervativ, ne davam 4lena mu da se dokosva do men bez... Ne sme zabelqzali da e padal ili da se e kusal prezervativa dokato sme praveli sex. Ima li veroqtnost da sum bremenna??????? Znam 4e trqbva da vzema test za bremennost, no iz4akvam o6te malko - sq trqbva da mi doide v blizkite nqkolko dena... ina4e 6te mi zakusnqva s 2 meseca... :cry: Kvo mislite?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!

04-18-2006, 15:33
zabravih da kaja, 4e ne mi se e gadi, ne sum povru6tala, samo deto mnogo qm naposleduk...

sometimes_
04-18-2006, 15:48
Явно е някакъв страничен ефект от Постинор-а, щом не е свършвал в теб, не се е късал презерватив и т.н...значи няма за какво да се притесняваш. Все пак ако се съмняваш...направи си тест, за да се успокоиш. :wink:

crystal_tear
04-18-2006, 15:59
I az mislq,4e ne si bremenna,po princip postinor-a si krie svoite riskove!Taka,4e spoko,no za vseki sluchai si napravi edno test4e,zaradi sebe si!USPEH!!! \:D/

LoLita^
04-18-2006, 16:26
I az mislq,4e ne si bremenna,po princip postinor-a si krie svoite riskove!Taka,4e spoko,no za vseki sluchai si napravi edno test4e,zaradi sebe si!USPEH!!! \:D/
...pak i 6tom vinagi vnimavate ne se trevoji

GreenLadyM
04-18-2006, 16:31
poprincip test moje da si napravish 1 den sled kato ti zakusnqva!Sled kato ne ti e idvalo 1 mesec nishto ne ti pre4i da si napravish test...vupreki 4e nai-veroqtno e ot postinora,zashtoto toi ima dosta strani4ni efekti...no za da spish spokoino si napravi edin test!

favor_91
04-18-2006, 19:03
ами маи не си бременна но ако ти не доиде ходи за тест !

nikitooo
04-18-2006, 19:09
Щом ядеш много...има нещо .. най вероятно .. дятИнци![/code]

04-19-2006, 16:14
a dali nqkude vuv varna moga da napravq abort, bez znanieto na roditel pri polojenie 4e o6te nqmam 17g ? I ako e vuzmojno kude? ako moje i da ne e nelegalen...

thirteen
04-20-2006, 08:56
awe vinagi si ima trevoga.. shtoto malko ili mnoo vinagi ima opasnost ot gaf i posle si4ko otiva na kЪra.. az se si mislq dali ne e stanalo neshto ala bala.. ama e hubavo tva che vinagi gi praite s kaput.. i sled kato e taka za kvo si pila postinor kysal li se e..
da ne se otklonqvam spored men sy6to ne si bremenna
no osven test shte e hubavo da otidesh na lekar za da ti pomogne da se normalizira si4ko :roll:

GreenLadyM
04-20-2006, 14:44
a dali nqkude vuv varna moga da napravq abort, bez znanieto na roditel pri polojenie 4e o6te nqmam 17g ? I ako e vuzmojno kude? ako moje i da ne e nelegalen...
kak moje da mislish za abort bez dori da si si napravila test?

04-20-2006, 23:49
Преди 10 месеца уе мацка.... погледни се в корема, ко си надебеляла ше се усети... а и споко и килограми се качват и т.н. ;)

Седи кротко, тегли един тест и продължавай ;)

04-23-2006, 18:54
Спокойно, почти сигурно не се бременна. Само едно ще ти кажа - не се забременява толкова лесно, колкото повечето момичета си мислите. Както някъде беше споменато, проблема е от постинор дуо. Това хапче не се препоръчва на млади момичета, а на зрели жени. В повече случаи след употребата му има сериозни смущения в цикъла.
Веднъж аз и приятелката имахме гаф и тя взе постинор. След това цикъла и дойде много рано, следващия месец пропусна и след това изцяло се промени. Преди и идваша най грубо казано на 28-29 ден, а сега почна да и идва на 25. Така че всичко се дължи на постинора. Бъди спокойна!

viki91
04-24-2006, 10:00
Споко бе....аз мисля че няма как да си бременна,защото той не е свършил в теб....за промените в цикъла...ама напълно нормално е след постинора...значи на мен ми се е налагало 2 пъти да пия тез хапчета....първия път нямаше никакви странични ефекти....но втория път след като ги пих ми дойде на 16-тия ден.....така че споко....а и за аборта...не може...доколкото знам....защото си непълнолетна и трябва поне единия родител да знае ;););)Но не мисля че ще се стига до там....ЗАЩОТО НЕ СИ БРЕМЕННА! :!: :!: :!:

^KaSiDi^
04-24-2006, 10:20
spoko milooo :!: POSTINORA si kazva dumata....spored mene tva e nqkakav stranichen efekt i nishto drugo,ne mislq,che ima kakyvto i da bilo shans da si bremenna,zashtoto pyrvo toi ne e svyrshval v teb,vtoro prezarvativite vi ne sa se kysali i izhluzvali,i treto ne ste go pravili bez prezarvativ.....tai che spoks :) aide dano po skoro ti se normalizira cikyla i da se pouspokoish :wink: