Влез

View Full Version : Moderated by W.I.M.: Сега и двамата ме харесват,кой избирам?

help_me_f
04-19-2006, 09:08
zdraveite na vsi4ki.imam nujda ot pomo6t.predi vreme s edno mom4e imahme mn blizki vzaimootno6eniiq no toi tragna s drugo momi4e.naskoro se razdeliha i az napravih opit da si go varna no nestana.bqh tolkova ot4aqna 4e zapo4nah da go draznq s drugo mom4e na moqta vazrast i tova okazavlianie.imam nqkolko problema:1-viq e 4e drugoto mom4e mai hlatna po men ; 2-riq mai az hlatnah po nego ; 3-tiq o6te imam 4uvstva kam 1-voto mom4e i neznam s koi ot dvamata iskam da bada. ](*,) ](*,) nai-gadnoto e 4e ako izbera 1-viq 6te naranq 2-riq i obratno.pls pomognete mi..

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§

white_chik
04-19-2006, 09:12
edva li nie mojem da ti kajem koi da izbere6.poslu6ai surceto si i si pomisli kvo naistina iska6.i drug puti misli pove4e predi da deistva6

piko1
04-19-2006, 09:20
честито тука си имаме прекрасен случаи на любовен триъгълник =D>
в случая трябва да се замислиш с кои от двамата се чувстваш по добре
кои те кара да ти се подкосяват краката като го видиш
друго не знам какво да те посъветвам
късмет

bulgarche
04-19-2006, 09:29
Защо си мислиш, че ако ти кажа "първия" или "втория" ще тръгнеш с който аз реша? От тък никой (почти) незнае кои са тези хора (може някой и да знае де). Сама си избери...не ги познаваме тези хора, не мога да кажа след като незнам какво изпитваш...едва ли ще можеш да ми го опишеш. Сама реши. А имаш ли право на избор и се колебаееш...едва ли ще стане нещо сериозно...колебаеш ли се - няма нищо силно което да те влече

SeXyTo_f
04-19-2006, 10:09
Защо си мислиш, че ако ти кажа "първия" или "втория" ще тръгнеш с който аз реша? От тък никой (почти) незнае кои са тези хора (може някой и да знае де). Сама си избери...не ги познаваме тези хора, не мога да кажа след като незнам какво изпитваш...едва ли ще можеш да ми го опишеш. Сама реши. А имаш ли право на избор и се колебаееш...едва ли ще стане нещо сериозно...колебаеш ли се - няма нищо силно което да те влече
сугласна сум

Krem4eto
04-19-2006, 10:43
Послушай сърцето си!

Но нали искаш да чуеш чуждо мнение,мисля че ако тръгнеш с първия той ще се подиграе с теб!Затова втория е по-добре!

Но както казах,по-горе послушай сърцето си!!!УСПЕХ!

teenkopele
04-19-2006, 12:57
Няма как ние да ти кажем с кой да бъдеш. Това можеш да решиш само ти. Замисли се...с кой би била по-щастлива. :)
Успех. :wink:

SAMIRA
04-19-2006, 13:57
I az sum na mnenieto na Krem4eto no vse pak tova re6ava6 edinstveno i samo ti. Taka 4e nai dobre se zamisli kum koi izpitva6 po golqmo uvle4enie i naistina si zaslujava da bude6 s nego.Uspeh [-o<

bebs``
04-22-2006, 13:54
zdraveite na vsi4ki.imam nujda ot pomo6t.predi vreme s edno mom4e imahme mn blizki vzaimootno6eniiq no toi tragna s drugo momi4e.naskoro se razdeliha i az napravih opit da si go varna no nestana.bqh tolkova ot4aqna 4e zapo4nah da go draznq s drugo mom4e na moqta vazrast i tova okazavlianie.imam nqkolko problema:1-viq e 4e drugoto mom4e mai hlatna po men ; 2-riq mai az hlatnah po nego ; 3-tiq o6te imam 4uvstva kam 1-voto mom4e i neznam s koi ot dvamata iskam da bada. ](*,) ](*,) nai-gadnoto e 4e ako izbera 1-viq 6te naranq 2-riq i obratno.pls pomognete mi..

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§
е кво ти пука че ще нараниш 1-я той все едно не те е...на него във всеки един момент може да му щукне да тръгне с някоя др.а пък с този с който си сега предполагам че ти е добре за кво тряя да си разваляте отношението заради един който споре мен не си заслужава [-X
ти луда ли си остани си с този с който си и тва е :wink: