View Full Version : bozata
Nikita_f
04-19-2006, 09:11
Вярно ли е в действителност че от бозата гърдите се"напомпват"?
Тук нямам в предвид че стават по-големи,защото това просто няма как да стане по друг начин освен със силикон,но поне наедряват ли гърдите,придобиват ли по-голям обем?Как мислите?
Аз знам че съдържа пшеница,а пшеницата е от зърнен произход.Чела съм че зърнените храни са много добри за бюста-за обема и хубавата форма(наедряване)на бюста.
ledenata_kralicA
04-19-2006, 09:51
да бе,измишльотини
от бозата ще надебелееш навсякъде,а не само където искаш
:wink:
Black_Cat
04-19-2006, 09:52
tolkova sam izpila boza i nema nikakva razlika . az tva za pruv put go 4uvam za bozata :shock:
IdontGiveaFuck
04-19-2006, 09:53
Пълни глупости.
каква е тая мания за големи цици бе хора.що не почнеш фитнес и да ги стегнеш.ти какво предпочиташ някви увиснали до пъпа цици или малки стегнатки гърди?моят съвет е да правиш упражнения за стягане и оформяне
gangbang
04-19-2006, 11:14
Аз знам че съдържа пшеница,а пшеницата е от зърнен произход.Чела съм че зърнените храни са много добри за бюста-за обема и хубавата форма(наедряване)на бюста.
:lol: :lol: :lol:
Набивай освен боза, повече хляб, царевица, маслодаен слънчоглед и соя.
Със сигурност нещо ще ти порасне и ще се оформи, но няма да са циците, а ГЗ :mrgreen:
И аз ще задам същия въпрос: Ква е тая мания за големи бюстове?
teenkopele
04-19-2006, 12:26
Не, не е вярно! [-X
Nimfetkata
04-19-2006, 14:28
:lol: :smt009 :lol: ujasssss
пффффффффф :smt075 Я се осъзнай! Познавам толкова много момичета, които... Пълни глупости са това!
И каква е тая мания по големите бюстове?!? :smt012
emi...golemiq biust...e esteti4en...sega ne mojete da kajete, 4e golemiq biust, stiga da e stegnat i dobre oformen...ne e hybava gledka :) az sum momi4e...i vse pak smqtam 4e gurdite sa edna dosta sublaznitelna 4ast ot jenskoto tqlo...NO...koito si go ima, ima si go...po-malkiq bust su6to ima mnogo predimstva i goleminata na biusta trqbva da e nai-malkata trevoga...v deistvitelnost, nai-vajna e formata ;)
a bozata :lol: koi vi luje taka we deca....ti si pii boza ako obi4a6, ama tova nqma da povliqe na obema na gurdite ti...ako ne napulnee6 kato cqlo..
btw, na kolko si godini?...biusta se promenq...i naedrqva...dosta dulgo vreme...az nai-golqma razlika zabelqzah m/y 9 i 11 klas
sexy_dizzy
04-23-2006, 14:55
Да,ве,това едно момче ми го каза,че било вярно!Да,ве да!
ycMuBkaTa
04-23-2006, 17:30
От бозата ти наедряват гърдите, ама то няма как като тръгнеш да дебелееш и те се увеличават - стават по-големи, увисват, разтеглят се...Ся кое избираш - шише с боза и сланинки или малък естствен бюст?
ExTr3m3_GiRL
04-23-2006, 19:39
Глупости са това мила..ама ако искаш да надебелееш и тогава бюста ти да е по-обемен давай ама да знаеш....измишльотини ](*,)
Тук нямам в предвид че стават по-големи,защото това просто няма как да стане по друг начин освен със силикон,но поне наедряват ли гърдите,придобиват ли по-голям обем?Как мислите?
mislq che nqma razlika mejdu "po golemi " i "naedreli" i kato ti stava qsno che nqma da stanat po golemi sledovatelno nqma i da naedreqt :)
kolkoto do bozata ne uvelichava gardite .. nqma ot eno shishe boza da ti stanat kat na pamela andersyn :P
miloto_girl_4e
04-23-2006, 21:45
бозата увеличава най-много задника ти..
а да,има шанс да станат по-големи...
пиеш мноого боза :arrow: надебеляваш :arrow: гърдите ти стават по-големи :!:
глупостиииииииииииииии :roll: :roll: :roll:
honey_reflection
04-23-2006, 22:33
i az taka sam chuvala, no se sumnqvam da e vqrno !
KRaLiCa_na_OrGaZmA
04-23-2006, 23:08
o da razbirase :) nabybvat ti cicite :) sashto taka i obema na dupeto i na bedrata se uveli4ava a razmera na gushkata i buzite ouu ... :smt043 :smt081
Ako pie6 mn boza 6te naedree6 i na guz i na morem, ne samo v gurdite!!! ](*,)
black_lady999
04-25-2006, 09:31
Ха-ха-Ха
абе какво става на тоя свят?Толкова ти дал Бог-толкова! :-D
Като нема ци*и - нема!
ама ти ако искаш си пий боза-тя и без друго е полезна :lol:
mariella_17
04-26-2006, 13:15
ami to kato ka4i6 mnogo kila moje da ti se ugolemqt gardite ama i ne samo te a i zadnika nai-ve4e
tova s bozata opredeleno nqma da ti pomogne nai-mnogo da nadebelee6
И аз ще задам същия въпрос: Ква е тая мания за големи бюстове?
Ами тая мания за големи бюстове всъщност я създават момчетата.Едно момиче с малък бюст няма как да не се комплексира и да не поиска голям,ако гаджето й каже след някоя напомпана мацка 'скивай кви яки цици' или като чуе момчетата да си говорят за гръдна обиколка 1436485284614 см,не мислите ли,че ще реши,че гърдите са най-важни...?
{sladurka}
05-15-2006, 10:44
каква е тая мания за големи цици бе хора.що не почнеш фитнес и да ги стегнеш.ти какво предпочиташ някви увиснали до пъпа цици или малки стегнатки гърди?моят съвет е да правиш упражнения за стягане и оформяне Дам.............. точно така \:D/
Уфффф не мога да разбера защо не си харесвате бюстовете #-o Колкото ни дал Бог и толкоз! Примирете се! А и хубаво ли ще ви е, ако трябва да си купувате гигантски бански и сутиени... :-s
milanistkata
05-15-2006, 19:17
hahaha ne raztat cici ot neq samo se debelee :smt011 :smt005
Miroslav
06-04-2006, 12:09
abe Nikita_f ti kvi cici iska6 kato plonder ili predpo4ita6 da sa kato vytre6na zadna guma na traktor.
osven cicite i guza she ti porasne :smt005 :smt005 :smt005
z boza cici ne rastat
DarkSanctuary
06-04-2006, 15:21
Хмм като малка доста боза си порвах, сега трябваше да съм Памела 2, но уви.... :lol:
Пфф, абе стига сте се излагали с тия гърди бе, ей начи много сте ми интересни, това ли е аджеба единственото, с което може да привлечете внимание към себе си и да покажете? :-s И аз съм бедна откъм мат'рял в циците, но посленото нещо, от което страдам е липса на внимание! Вместо да се чудиш какво да направиш за да ти се напомпат, хвани и прочети една книжка, ефекта ще е далеч по-добър! :wink:
a_curious_girl
06-04-2006, 16:16
Ае стига с тая боза и с тая мания за по-големи бюстове!Аве само гърдите си ли гледате!Пффффф
TOVA ZA bozata e pylna prostotiq ne e vqrno 4e ot neq ti stavali po golemi gyrdite ili se se napompvali gluposti
pussy_reni
06-14-2006, 18:16
Ако пиеш боза и ядеш фъстъци ще ти се увеличат гърдите;но също може и дупето.
awe gluposti.ne e vqrno.nai-mnogo gyzy ti da stane "napompen". :lol: :wink: :mrgreen:
Ice_Queen
06-16-2006, 12:04
по-добре - слаба с малки цици от колкото дебела с големи..
Nadelina
06-16-2006, 12:14
каква е тая мания за големи цици бе хора.що не почнеш фитнес и да ги стегнеш.ти какво предпочиташ някви увиснали до пъпа цици или малки стегнатки гърди?моят съвет е да правиш упражнения за стягане и оформяне
Predpolagam che neinite v nikakaf sluchai ne sa uvisnali po pypa pri polojenie che iska da i porasnat..A stqganeto e savsem druga tema..Inache tfa za bozata i az sam go chuvala ama ne mi se vqrva da ima nqkakaf efekt :P
nasty_13
06-16-2006, 17:56
mda...kakvi li ne prostotii izmislqt horata.Abe teb vazmojno li ti se vijda? to ako be6e istina si4ki 6tqha da piqt boza.;) i da ti kaja golemite gyrdi ne sa golqmo predimstvo...az li4no imam ne mn golemi no ne i malki,haresvam si gi.I sled nabludeniq razbrah 4e golemite gurdi ne sa osobeno vajni za mom4etata.:)
FikyScHetOo
06-16-2006, 18:01
хах това с бозата не е вярно...е наистина много от по-надарените момичета се базикат, че са ги изпуснали в казана с бозата, но все пак...не
dan dan dan
06-16-2006, 18:06
И според мен това не е вярно.Просто няма как да стане.
priti_kiti
06-16-2006, 20:05
XaxXAxaxaXAxax смеееех :lol: :lol: :lol:
Тва с бозата са BullshitZ :lol: