View Full Version : Нещо за премахване на пртънца по лицето..?
FlowerinesS
04-19-2006, 15:19
Попринцип си ходя редовно на козметик-през 1 месец .Кожата ми си е още бебешка-мека и гладка,но имам малко черни точици по носа и затова ходя.Така от 1 година,сега съм на 14,но миналия път нещо странно ми се случи..остана ми малко петънце на брадичката,вече е така 1 месец :-k и много ме притеснява.Напоследък май кожата ми стана по-чувствителна.Не го искам,свикнала съм да имам абсолютно чиста кожа [-( .Кажете има ли някакво кремче или маска/или квото и да е друго/ за премахване на петна?
Heaven_inhabitant_f
04-19-2006, 15:32
И аз имам от козметичката,в смисъл направих една глупост иначе нямаше да ми останат и сега се чудя как да ги махна,другата седмица пак ще ходя и ще я питам и ще кажа,а вие знаете ли нещо по въпроса? :?
Ами... това... Contractubex май се казваше... много помага за белези, ако тези петна са белези. За друго не се сещам :-k
pipi`e`golqma
04-19-2006, 16:50
Добре,защо не отидеш при козметичката ти и да я попиташ това от какво ти е :-s
FlowerinesS
04-19-2006, 19:10
Да,аз ще отида ,ама исках и от вас да чуя-на някой козметичката му може вече да му е казала кво да прави при такъв проблем.. 8-[
Аз за петна си зимам PureProreFection от Avon и действа :D
art_lady
04-19-2006, 20:03
Като отидеш на козметик и правят едни специални процедури с ток,но не става от един път и изчезват-на мама така и ги махнаха.Успех,само козметик му е майката! :wink:
FlowerInesS;)))
04-20-2006, 20:20
Aми и на мен правят с ток..ама нещо не става.. :-k
hamsterka
04-21-2006, 17:55
emi i az polzvam na avon PurePoreFection i mislq 4e ima rezultat...
q daite malka informaciq ot skoro sam predstavitel na avon q kajete ima li go v noviq katalog tva?