View Full Version : SVALKI PO 4AT TOEZ SKYPE
SHUGARFREEE BABY
04-19-2006, 17:16
kak se svalia po 4ata om4e koeto poznaa6 pls za suveti probvah kup ne6a i brat4e ni6o ne staaa daite suveti hubavo li e da revnuvam ot edno momi4e koeto toi si haresva i pi6e s nea po 4ata su6o a az sum vlubena a toi samo fr mn me cenialk dura bura ma fr daite suveti ne spiram da misla za neo pls za suvet mom4etata su6o moga da pomagat
Moderated by Tiffany
по точка 1 от правилника.
Какви ли хора няма по този свят...
](*,)
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
priti_kiti
04-19-2006, 18:27
omfg
emiii izmu4vai si se
moga da ti kaja 4e po 4ata e absurdno da go svali6 ili da mu naprai6 vpe4atlenie
Engelchen
04-19-2006, 19:30
Бъди оригинална, накарай го и той да мисли за теб. Не забравяй обаче, че е много по- важен контактът лице в лице за да има любов. :)
tainstvenata
04-19-2006, 19:57
mi zashto v 4ata e? po dobre na jivo ... pokani go na kafe .. tui onui :)
най-лесно е в чата да го свалиш....после е пък още по лесно...
накарай го да те желае...бъди загадъчна....
аз винаги забивам някой през чата и после ми е много по лесно като го вида той сам си се нахвърля :wink:
MrAnderson
04-20-2006, 10:17
5 реда, 71 думи, 267 символа, поне още толкова правописни грешки и нито един препинателен знак! :shock: Горещо те съветвам ако го сваляш, да не го правиш по Skype чата, че момчето ще има сериозни затруднения да разбере какво му пишеш.
Krem4eto
04-20-2006, 10:33
ОООО Защо искаш по СКАЙП?Нямаш време да говориш с не го на живо ли?Когато си пишеш на чат,накрая като се срещнете няма да има какво да говорите нали?
Да ти кажа мене ми се е случвало да ме свалят по СКАЙП,е получи се ама после нямаше какво да си кажем!!!
ako nqkoi iska da se zapoznaem se pi6a DiDito0 :)
strange__
04-20-2006, 16:43
5 реда, 71 думи, 267 символа, поне още толкова правописни грешки и нито един препинателен знак! :shock: Горещо те съветвам ако го сваляш, да не го правиш по Skype чата, че момчето ще има сериозни затруднения да разбере какво му пишеш.
аххаХАхахАХАХАхахахахаХАх аХАахХАахАХхаХАаХ :lol: :lol: :lol:
Как я посечееее....айахахъаххахаа х :smt005 Но,си прав определено :wink: С този правопис по-добре въобще не му пиши,защото току виж буквално ще го забиеш.... :-D И пак казвам Skype,mIRC и ICQ не са реалността бе!Никога не можеш да си сигурен в искреността на някой само защото ти е пратил {},както и не можеш да си на 100% сигурна,че въпросният човек е същият и на живо :!: Трябва да го познаваш достатъчно добре,за да му се доверяваш...но дори и тогава свалката за мен трябва да става на живо и това си е :wink:
dAnnyb0y
04-20-2006, 20:53
Считам темата за изчерпана, получи достатъчно изчерпателни отговори.