View Full Version : Moderated by W.I.M.: Ходим от 6 мес., а още не сме спали :(
tapaka_87
04-19-2006, 20:56
zdraveite! iam edin problem i dano nikoi drug da nqma podobenn:(((
ae kajete mi kak taka moj da hodq s ena 6 meseca i da ne mi pusne da q naeba ???????
sq vqrno,az q obi4am i tq men kazva uj 4e me obi4a !ama ne moje samu da sedime dase gledame !!! tva e prekaleno,ve4e mi se reve :( 6te q zareja ! sq tq moje da iska da go kara taka ama az nqma da sa ma4a pove4e! 6tom ne mi dava da si na4e6a kuri6teto ,nqaaa hodq s neq ve4e!
se kat se vidim ,sau sa pregra6tame , galim sa,celuvame sa ..iii ni6to!maika i!!!KURVA!!!!!MOMI4ETA NE PRAVETE TAKA :smt009
ne me razbiraite pogre6no ,prosto ve4e izdi6am ..mnogo q haresvam .
maika i ...umrazna mi da si biq 4ikii..NQMA POVE4E!!!sau sa ma4a:(bahti ae kak nqq seks e??? :smt009 az ako si nqmah priqtelka 6tqh da praq pove4e seks!!oba4e ne mi e za seks ..a za tva 4e taq kurva ne mi puska ..mrasnitza grozna :smt009 :smt009 6i q skasam taq zadrastena zubarka..bahti super sam na6it!!!!! :smt009 :smt009 to i bez tva ve4e ne q oi4am tolkova ..6te q skasam sled nqkolko dena i pove4e nqma da hodq s momi4eta ](*,) ](*,)
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§
crystal_tear
04-19-2006, 21:03
Ami probvai s mom4eta,moje pyk te da ti vyrjat!!! :lol: :evil: :lol:
ми пич,явно не можеш да я предразположиш към тази нейна първа крачка може би.не търси вината в нея а в себе си.замисли се след като не е сигурна в теб че иска да го направите в кой е причината :roll:
midnight...
04-19-2006, 21:21
ауе ти си супер ограничен честно!
Е те не са стигнали до леглото , мацката преди мен пък за предрасполагане говори ;)
gangbang
04-19-2006, 21:24
Скоро нема жена да ти пусне :-D
според мен доста ограничен,след като не може да предразположи приятелката си за секс :roll: то не става само да искаш да си го завреш някъде , трябва и да знаеш как да си го поискаш
tapaka_87
04-19-2006, 21:35
tck ae az ne iskah da govorim za tova kolko sam ograni4en mamka mu e!!
tva e qsno dqvol gozel #-o ama vajnoto e da nqma respekt sau buha6 i tva e bez 4uvstva priqteli:)tapacite sa taka .prosto za nqkoi hora ima val6ebno 4uvstvo lubov za drug(i) -ami prosto eba4ka,eba4ka i pak eba4ka.
tapak_87
04-19-2006, 21:38
ae mn prostotiq e @!@!@!!@!@ stia tolkova . :smt015 me go sleep
tck ae az ne iskah da govorim za tova kolko sam ograni4en mamka mu e!!
tva e qsno dqvol gozel #-o ama vajnoto e da nqma respekt sau buha6 i tva e bez 4uvstva priqteli:)tapacite sa taka .prosto za nqkoi hora ima val6ebno 4uvstvo lubov za drug(i) -ami prosto eba4ka,eba4ka i pak eba4ka.
оффф ми след кат е само ебачка пич без никва любов кво и се молиш - ръгай наред.не усещаш ли как сам си противоречиш
wildlife_f
04-19-2006, 21:53
ami kakto sa ti kazali kato iska6 samo eba4ka 6to si s neq hoi se ebe6 s drugi....... :-D :-D :-D
Verliebt_Maedchen
04-19-2006, 22:00
gorkoto momi4e,ako pro4ete tazi tema!ako tq razbere kak q nari4a6 "t1pa zub1rka" i "k......a" misli6 li 4e 6te poiska da ti pusne ](*,) ](*,) ](*,)
MAD_MASTER`85
04-19-2006, 22:14
Dea i tiq kato tebe ne6tasnici det si mislat 4e SEX e edinstvenoto ne6to,kvo 6ti stane ako ne se ebe6 we,kat ti e tolkova do sex,begai na magistrala,za kvo si o6te s tva momi4e,a??????????????ei mnogo si prost!!!!!!!!!!!!!!!Mackata ne ti puska,za6toto NZ kak da si poiska6 SEX we tapunger prost we,kat iska6 SEX kat svinq,NEMA DA POLU4I6 :!: :!: :!: :evil:
Аз па съм с едно момиче от 9 месеца и не сме го праили.Обичкам си я и не ми пука:)
Друг е въпроса,че е в др държава и ще я вида чак лятото.
поговори спокойно със нея за това....и решете проблема :|
майка и тъпа на таз овца..
аз ти каам таз само ти гледа сеир чесно..
Night_Knight
04-20-2006, 08:08
ae kajete mi kak taka moj da hodq s ena 6 meseca i da ne mi pusne da q naeba ???????
Аз с първото си гадже ходих 3 години. И не правихме секс. Чекии за вас няма ли бе? :P
Аз па съм с едно момиче от 9 месеца и не сме го праили.Обичкам си я и не ми пука:)
Друг е въпроса,че е в др държава и ще я вида чак лятото.
и сигурно се вождате един път в годината.то така и без да правите секс голяма работа.ама ако искаме ние момичетата момчетата да не ходат по други жени,аз грешно се изразих,не да не ходат(защото това не може да стане),а да ходат по-малко трябва да вършим и ние няква работа.а пък тоя олигофрен кво се учудва че приятелката не му пуска - се учудвай пич - те скоро и ще те зареже :-D
favor_91
04-20-2006, 08:48
mm ne biva taka da postupva6 s momi4eto...tq 6tom ne e re6ila da ti pusne neina si rabota...trqq da se po4ustva naistina gotova a tova ne go re6ava6 ti we !!!
pffffffff otvra6tavam se ot takiva kato teb... za teb sex-a mai e vsi4ko.... govorish kato nqkakav selqnin... bate ima6 qko beden re4nik vzemi se obrazovai malko mn si zle...
i moq savet e zareji momi4eto tq gorkata edva li znae naistina kakav bokluk si !!!!!!!!!! :twisted:
KRaLiCa_na_OrGaZmA
04-20-2006, 10:01
sq vqrno,az q obi4am i tq men kazva uj 4e me obi4a !ama ne moje samu da sedime dase gledame !!! tva e prekaleno,ve4e mi se reve :( 6te q zareja ! sq tq moje da iska da go kara taka ama az nqma da sa ma4a pove4e! 6tom ne mi dava da si na4e6a kuri6teto ,nqaaa hodq s neq ve4e!
se kat se vidim ,sau sa pregra6tame , galim sa,celuvame sa ..iii ni6to!maika i!!!k***a!!!!!MOMI4ETA NE PRAVETE TAKA :smt009
ne me razbiraite pogre6no ,prosto ve4e izdi6am ..mnogo q haresvam .
maika i ...umrazna mi da si biq 4ikii..NQMA POVE4E!!!sau sa ma4a:(bahti ae kak nqq seks e??? :smt009 az ako si nqmah priqtelka 6tqh da praq pove4e seks!!oba4e ne mi e za seks ..a za tva 4e taq k***a ne mi puska ..mrasnitza grozna :smt009 :smt009 6i q skasam taq zadrastena zubarka..bahti super sam na6it!!!!! :smt009 :smt009 to i bez tva ve4e ne q oi4am tolkova ..6te q skasam sled nqkolko dena i pove4e nqma da hodq s momi4eta ](*,) ](*,)
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§
хахахаха като гледам къв си смотльо нищо чудно че момичето не ти пуска . Баси кретена загорел така най-много да се фанеш с некоя уличница !!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
`Death`Whore`
04-20-2006, 10:29
Замислял ли си се, че и тя може да издивява и да И се ебе, обаче ти не правиш нищо, не предлагаш! Като се оплакваш, че само се прегръщате, И кажи да дойде у вас и я натисни, това е.
abe kato gledam pravilno si napisal "tapaka_87".kato e k...a za kvo si s neq???otivai na magistralata tam vsi4ko stava bez 4uvstva.6to gi ima takiva idioti na toq svqt kato tebe,ama nali trqbva da ima ot vsi4ko po-malko. :evil:
Kvo tolkova si se pritesnil s moq hodim ot 8 meseca i o6te ne sme pravili sex.Toi mi kaza,kogato sam gotova i si 4aka 4ovek.Nai-veroqtno skoro 6te go ogree :lol: .Ta spoko,ako e devstvena purvo trqbva da e sigurna v teb i 4uvstvata ti.Predrazpolojiq i vs 6te bude nared.Uspeh!!
artilerista_vlad
06-19-2006, 10:04
vij kvo pi4, mn si dale4e ot jivota i taq madama skoro nqma da ti pusne vervai mi. ti iska6 da se pre4upi i da stane ku4ka a tq qvno ne e takava. avno si ima stil i samo4uvstvie ako iska6 takova momi4e 6te 4aka6 mn pove4e ot 6 meseca
a s takova dyrjanie nz kak te tyrpi 4esno kazano. interesno mi e ako vidi tova koeto si napisal kolko byrzo 6te te izrita !!!! :!: :!: :!: :!: :!: :!: =; =; =; =; =;
mnogomili4kata-sf
06-19-2006, 10:10
Хахаха...такива хора като теб са точно от типа "айде давай да правим секс"....никъв подход!!!!!!!!!!!научи се да си го искаш като хората първо
Не мога да разбера-казваш,че я обичаш и я обиждаш.За каква любов говориш я,се осъзнай.Не мисля,че държиш на нея щом искаш да я зарежеш,но ако още е останала "любов" в теб,поговори с нея.Може да не е готова още и трябва да я изслушаш.
alkobalko
06-19-2006, 17:27
Sorry, no kato te gledam momicheto s pravo ne ti puska. Kak mojesh da tvurdish, che q obichash, a da q obichash i posled da kazvash, che shte q skusash, zashtoito ne ste pravili sex. Tva e qko tupo. Moq priqtelka e s gadjeto si poveche ot godina i ne sa go pravili, a se obichat i im e gotino zaedno. I da se utochnq tq e nad 16. V kraina smetka sex-a ne e edinstvenoto, zaradi koeto si s edin chovek.
Sleeps well with others
06-19-2006, 18:27
"obicham q...obicham qqq....tq e super kurva..zubarka grozna...pak i ve4e ne q obi4am tolkova...ama ne znam mn q haresvam...6te q skasam..6te q skasam..ne moga pove4e...vai mn me e qd, 4e ne mi puska"
imash problem..ama ne znam dali e v seksa...
Black_Witch
06-19-2006, 20:11
Баш бая си прост кат' гъбено семе,ама ай...аз ако бях на нея- по-скоро щях аз да ти навра нещо в гъза,за да мирясаш като толкова мислиш за ебане.Евала на пичката,че те е изпържила на макс.Освен да си пълниш само ръцете с бели каски...друго бъдеще за тебе не виждам.
summer_04
06-20-2006, 07:35
bojke,kolko si .......... i t.n.,az ne mislq,4e problema e v mackata,a e v teb i napulno q razbi4ram,4e ne iska da pravite sex!
Nadelina
06-20-2006, 11:27
Ti ne samo che ne q obichash..ne darjish na neq.. ne q uvajash.. a tova e otvratitelno.. Vzemi se stegni i se vzemi v ryce..za ednoto ebane li si ? Za tfa si ta.. za kfo drugo..Nqmam dumi prosto..
xa.xa.xa.a awe ej palqci q nedejte da laete mnogo.. na momcheto my e pisnalo maina.. obicha ne obicha to biwa biwa ama kak she hodi polowin godina i nqma my pysne? pak i nerazbrah na kolko e we ? ako si se fanal s nekwo lape kak she ti pysne.. pak shtom ne q obichash.. mi iskash samo da ti pysni hodi ebi drygi kwo ti pyka.. ako q obichash istenski she chakash dokato e nujno ..
I l0ve me wh0 d0ezn't?
;]]]]