View Full Version : Moderated by W.I.M.: Тръгнахме пак, но е различен, защо ?
NePoKorNa````
04-19-2006, 21:58
xodix s edno mom4e 2meseca,skasax s nego,tragnax za vtori pat s nego,no za6to toi si promeni koreno otno6enieto kam men,koeto otno6enie vop6te ne mi dopada(ako go popitam ne6to-toi mi otgovara,ako mu naprava zabelejka-toi mi se skara),tva obi4kam te,mili4ko-gi nqma nikvi!mislite li 4e ne me aresva ve4e???????????????
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§
Мила не знам аз ходих със момче 7 месеца вече 9 със малко прекъсвания.... :lol:
и на двама ни отношенията се промениха.....поне не му вярвам и такива работи,но пък го обичам и въпреки всичко съм със него....
та това не означава,че не те харесва просто нещата се променят със времето :?
ние същото се караме и си правим забележки....защото нещо или ни тормози и не искаме да го споделим или просто напрежението е в повече.............. :-k
NePoKoRna`````
04-19-2006, 22:33
naia macka q kaji ti pusnala li si mu,kat xodite ve4e ot 9mesec,6oto i toq problem me ma4i,ot kakto xodim,samo se samnqvam v nego i si misla 4e tragna s mene samo zaradi sex #-o
не :oops:
Говорили сме си за това със него и той ми е казал когато съм готова тогава.......независимо кога....
повечето момчета не са само за секса освен ако не е някой пубер който му е само до това....
щото моя е на 19 :D
NePoKoRNa````
04-19-2006, 22:38
e dobre de,ama se pak ne se li zamislq6,toq tvoq ne e prail 9 meseca-SEX(ako ti e bil naistina veren),dali naistina e izdarjal tolkova mnogo bez SEX,a tva za puberite si e ADSKI verno :smt012
аммм не знам ние се карахме от време на време тъй, че не знам + тва аз го пусках от време на време сам на купони все пак :D
само аз да не разбирам иначе да си прави кекс и секс :)
не го виня ако му е нужно
flying_girl
04-19-2006, 22:40
ami vnagi e taka 6te se izrazq s edin mn spolu4liv tekst ot 4algica
Iksame obi4 vtori dubal no nqma obi4 vtori dubal
ve4e ne sme koeto bqhme nai nakraq go razbrahme
iskame vry6tane obratno
nqma vry6tane obratno......
NePoKoRNa````
04-19-2006, 22:41
Qsna e rabotata :D :wink:
Krem4eto
04-20-2006, 11:09
ami vnagi e taka 6te se izrazq s edin mn spolu4liv tekst ot 4algica
Iksame obi4 vtori dubal no nqma obi4 vtori dubal
ve4e ne sme koeto bqhme nai nakraq go razbrahme
iskame vry6tane obratno
nqma vry6tane obratno......
Така е винаги е разлчно!Така,че той няма да се промени!