View Full Version : Moderated:Всички момчета искат секс, а аз още не съм готова
MidnightScream
04-20-2006, 08:44
misulta mi e slednata! segashnata mladej se interesuva samo ot sex(po golqmata chast) i ne iska seriozna vruzka! az sum momiche(15god) i ne sum gotova za sex oshte, a kato si haresam nqkoi po golqm naprimer 19 godishen i se pritesnqvam ot misulta che toi she iska da se pravi sex! i she mu dotegne da me chaka .... 1 godina naprimer pfff! dea znam tfa e syper umrela rabota! i typa... "nemoga bez sex nemoga,.. balbal " em za gadjeto si dali she mojesh neznam sa e takova slojno polujenieto! am to tfa ne e kat tema a rasujdenie nqkfo! she ima ebati kritikite sigurno ama ne mi puka tfa si e moe mnenie i mislq che e redno da go kaja!
Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:
FikyScHetOo
04-20-2006, 08:46
Важното е ти да си готова, ако той те обича може да почака малко. Ако е само за секса - едва ли едва ли заслужава да се с него. Все пак важното е не с кой си, а какъв се чувстваш когато си с него (едва ли искаш да се чувстваш като секс кукла ) Това е моето мнение
gangbang
04-20-2006, 08:49
То ако се намериш точния човек, секса ше си дойде от самособе си в последствие. Не требва да се бърза с тея работи. Ако истински държи на теб, както вече ти казаха, ще е търпелив да поизчака до като самата ти го пожелаеш.
miloto_girl_4e
04-20-2006, 08:58
защо да има критики,бе мацка?
аз само бих те поздравила, че не си като другите дето се чукат на по 12-13 години просто ей така за идеята...
какво.. не се чувстваш готова ... ,еми нормално,не само, че се малка, но и явно не си намерила човека ..., защото като намериш момчето, което наистина обичкаш секса ще си дойде от само себе си :wink:
обичаш ли някого, ще искаш да му дадеш всичко, споко :!:
а това, че в днешно време никой не иска дълга връзка ... да, така е ... изпитвам го на собствен гръб....
thirteen
04-20-2006, 09:04
emi hodila sam s dosta momcheta koito mnogo sam haresvala i si mislih che nqma da pusna na nqkoi pone 6-7 meseca da vida dali e seriozen ama go napraih na 2riq mesec nai mnogo da be6e prosto kopgato dvama dushi im e hubavo zaedno to si idva samo.. idva momenta i o6te sme zaedno dalgo... ima i svqsni momcheta vse o6te :roll:
RoyTheReaper
04-20-2006, 09:05
ako ne si gotova da go pravi6, ne si i dlujna. ako go darji6 na suho 6te razbere6 kakvi sa mu istinskite namereniq i kakvo o4akva ot va6ata vruzka. vse pak trqbva da se ima pred vid 4e i dvete strani trqbva da pravqt kompromisi, a mom4etata naistina ni e trudno bez sex - prosto takiva sa ni biologi4nite parametri. momi4etata ot druga strana o6te ne mislqt mnogo za sex - pak priroda. i dvamata trqbva da sa naqsno s tova i da se saobrazqvat.
Вдишаааай .... издишаааай .... успокой се :) Секса не е нешо нередно и всеки го иска, в една или друга степен, един вид физическа потребност и при една сериозна връзка, той е просто мнго важна част, без него сякаш нещо липсва, той създава по-голяма близост, по-голяма обвързаност между двама души. Това за дългата връзка не е вярно, защото повечето от приятелките ми са от поне 1-2 години с партньорите си, както и аз. И не мисля,че някой би отказал да има човек до себе си, който да го обича безрезервно, да споделя мислите и преживяванията му, независимо дали е момче или момиче. Всички сме хора и искаме едно и също.
А ти все ще си намериш някой и ще видиш че ще го направиш, защото ще го поискаш. Всеки има свое право на избор и не можеш да обвиняваш някого, че не иска да те чака толкова дълго време, ако на 19 -20 и тнн години не го правиш и не го искаш, то кога? на 60?
Както за теб те не са добър избор, така и ти за тях не си.
nedei da pravish ni6to na sila, sigurna sam 4e 6te sre6nesh podhodqsht 4ovek koito 6te te uvajava i obi4a, sledovatelno i sex-a 6te si doide ot samosebesi... vse o6te ima svqsni mom4eta koito biha te iz4akali kolkoto e nujno,vaprosa e da go namerish iskreno ti go pojelavam uspeh :wink:
MidnightScream
04-20-2006, 09:22
eeeeeeee mn mersi za podkrepata! AMA ZA KFO MODERATORUT MI E SMENIL ZAGLAVIETO sa zvuchi super typo i ne mi haresva pfffffffff :-D :-D :-D :-D :-D
KRaLiCa_na_OrGaZmA
04-20-2006, 10:08
misulta mi e slednata! segashnata mladej se interesuva samo ot sex(po golqmata chast) i ne iska seriozna vruzka! az sum momiche(15god) i ne sum gotova za sex oshte, a kato si haresam nqkoi po golqm naprimer 19 godishen i se pritesnqvam ot misulta che toi she iska da se pravi sex! i she mu dotegne da me chaka .... 1 godina naprimer pfff! dea znam tfa e syper umrela rabota! i typa... "nemoga bez sex nemoga,.. balbal " em za gadjeto si dali she mojesh neznam sa e takova slojno polujenieto! am to tfa ne e kat tema a rasujdenie nqkfo! she ima ebati kritikite sigurno ama ne mi puka tfa si e moe mnenie i mislq che e redno da go kaja!
Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:
докато не срещнеш подходящия не го прави ... :?
favor_91
04-20-2006, 10:13
seki go pravi kogato e naistina gotov :) a ti 6tom ne si prosto iz4akai
Night_Knight
04-20-2006, 11:30
Ехехехеей. Откога си търся приятелка, която не си мисли само за секс. Обади ми се. :lol: :lol: :lol:
MidnightScream
04-20-2006, 19:38
Ехехехеей. Откога си търся приятелка, която не си мисли само за секс. Обади ми се. :lol: :lol: :lol: ahuh.. ei sa