PDA

View Full Version : Съвет за младежките пъпки.

livestrong
04-20-2006, 11:14
Как да си прочистя кръвта след като съм карал шарка, защото преди да се разболея нямах почти никакви младежки пъпки, а сега се появиха. Ходих на козметик, мажа се с един лусион и едно кремче "Скинорен" но не помагат. А ги използвам от месец вече. Също така пия бирена мая и витамини "Центрум", но не мога да се отърва от пъпките. Моля ви кажете начин как да се отърва от тях, защото до сега не съм имал и съм се депресирал много :smt010 Дори и не ям шоколади не пия кола от доста време но... Same shit :| И почистване ми правиха наскоро, но имам чувството че продължават да си се появяват пъпчици. А също да ви питам, тези които са карали варицела, останаха ли ви белези по тялото щото на мен да. Смисъл те не са некви дупки, ами зачервени като петна. Ако да след колко време изчезват или трябва да ги третирам с нещо за да изчезнат?
Мерси предварително на помогналите :)

Composure
04-20-2006, 15:41
отиваш в билова аптека и искаш такава билка то си има рецепта как се прави :) като се мажеш за 2-3 дена се махат и на мене ми излизаха такива пъпки по челото от побертета обаче добре че дядо ми е билкар и донесе няква помия нама ме 2 пъти и пъпките изчезнаха не съм ги виждал от 4-5 месеца :)

white_chik
04-20-2006, 20:16
отиваш в билова аптека и искаш такава билка то си има рецепта как се прави :) като се мажеш за 2-3 дена се махат и на мене ми излизаха такива пъпки по челото от побертета обаче добре че дядо ми е билкар и донесе няква помия нама ме 2 пъти и пъпките изчезнаха не съм ги виждал от 4-5 месеца :)
i az sum 4uvala za ne6to podobno ama vednuj pitah v edna bilkova apteka i mi kazaha 4e im trq nekva informaciq kvo to4no iskam

захаринка
04-22-2006, 09:50
виж сега относно пъпките които тиизлизат, мисля е трябва да поизчакаш още маалко време, за да подеистават методите които използваш. а иначе за варицелата, аз съм я карала ама беше доста отдавна (5.клас) и я изкарах доста леко, само с 3-4 пъпки по лицето, а по тялото белезите с времето се заличават, моите с нищо не съм ги третирала и нямам вече такива от мноооого време (сега съм на 18)

захаринка
04-22-2006, 09:52
18 имах предвид :D