Влез

View Full Version : priznaci za bremenost?

oleee
04-20-2006, 18:59
molqvi kajete kakvi sa priznacite ako ste bremenna ? pls ako moje po barzo :( i ako moje mi kajete kakvo se pravi ako razbere6 4e si bremenna ? pls 8-[ :-k [-o< [-o< [-o<

SuN4o_F
04-20-2006, 19:10
PRIZNACI-MI KATO NE TI DOIDE I SI NAPRAVISH TEST I TOI SE OKAJE POLOJITELEN. KAKVO TRQBVA DA NAPRAVISH AKO RAZBERESH 4E SI BREMENNA-DA SPODELISH S NQKOI NAI DOBRE PRIQTEL I SLED TOVA RODITEL!PI6I KAKVO E STANALO

KiSs_TeeN
04-20-2006, 20:04
amii.. povra6ta6 naduva ti se korema stava6 mnogo nervna ,boli te korema ,napravvi si test i 6te razbere6 ! da i posle pi6i :) :smt009 :-k #-o [-o< [-o<

gia_bs
04-20-2006, 20:44
ЗНачи цикъла, повдигане, прилушаване, бърза смяна на настроенията, болки в гърдите, отпадналост, раздразнимост,промяна на цвета на изпражненията..... изобщо много са... Най- сигурно е да и направиш тестче и да идеш при чичко доктор...

БТВ корема започва да се надува след 3тия месец..а тогава уви е прекалено късно за аборт!

girlka
04-20-2006, 21:55
ЗНачи цикъла, повдигане, прилушаване, бърза смяна на настроенията, болки в гърдите, отпадналост, раздразнимост,промяна на цвета на изпражненията..... изобщо много са... Най- сигурно е да и направиш тестче и да идеш при чичко доктор...

БТВ корема започва да се надува след 3тия месец..а тогава уви е прекалено късно за аборт!
Кво цикъла ;-) И си обърни внимание на правописа
+ това симптомите като повръщане, гадене също се получават след 2-3 месеца ;-)
Момиче направи си тест и ще разбереш ... кво ше чакаш да ти се подуе корема
П.П. Ето такива не траа да прават секс, щото като им се случи нещо и не знаят какво да правят ... еми щом можете да се ебете от малки и с празни глави ... и не чувати какво ви се говори ай оправяйте се сами тогава :?:

Coki
04-21-2006, 10:27
http://www.teenproblem.net/index.php?m=s&id=645

има и много теми по въпроса, използвай търсачката на форума.
/closed