View Full Version : май се уплаши..
ми да започвам...с гаджето е опитахме да правим секс.и на двамата ни е за първи път, досега карахме само на орални удоволствия.първия път когато се опита да го вкара мн ме болеше и тои спря.втория път се получи същото.и когато пак бяхме у тях,той каза че не бива да бързаме.той мисли че не съм готова,но аз не мисля така...как да му обясня,че няма какво толкова да чакаме,и аз го искам ,и той го иска.опитах да говоря с него,но ми се вижда глупаво аз да настоявам.помагайте! :roll: ](*,) [-o<
KiSs_TeeN
04-20-2006, 19:51
mi kazva6 mu 4e iskate pak da se opitate ! :) =P~
Glezlata
04-20-2006, 19:53
Za6to da e glupavo ti da nastoqva6,davai,nqma ni6to sramno ili glupavo,nali posle i na 2mata 6te vi e kef \:D/
PleasureSeeker
04-20-2006, 20:13
щом и двамата го искате...направете го...ама щом боли трябва да е по-внимателен... :D ще се справите
favor_91
04-20-2006, 20:18
govori s nego i mu kaji primerno 4e bolkata ti ne e problem i deistvaite :)
thirteen
04-20-2006, 20:22
davai be momiche :) nqma mqsto za sram naistina
kaji mu purvo da ti napravi masj i sled tva nejno da te celuva po tqloto sled koeto leka po leka da po4ne s oralna lubov..sled tva s edno prust4e da brukne 6tot 6e boli po malko otkolkoto napravo da po4ne i posle da produlji taka kam 10 min i da vkara 2ro prus4e ;) i taka o6te 5-10 min i sled tva moje da po4nete :)
-GosT ;)
ми добре,ама само като заговоря за това и тои ме пита-за къде бързаш.казах му,че болката не е проблем,ама той иска да мине възможно най-безболезнено.оценявам това,че се грижи за мен,но що ли си мисля че просто него го е страх...нз как да го накарам да повярва че съм готова за това,явно само с приказки не става
thirteen
04-20-2006, 21:03
e ako ne opitvate nqma kak izvednaj da ne boli.. to stava postepenno..parviq put ako boli,vtoriq po malko.. i taka.Kaji mu smelo iskam da pravim sex.. barzam da ne pukna devstvena :lol: ne we
pokani go u vas gledaite filmche gushkai sa gali se v nego i pochvai da mu pravij po nastoichivi znaci :) ako se drapne.. neznam :lol:
mai naistina nego go e strah ili nz kakvo e pritesnenieto mu ... mnogo stranno... a ti napravi kakto ostanalite ti kazaha kaji mu i mu pokaji 4e go iskash i deistvaite nqma strashno :)
devstven e.ako e po pritesnitelen razbiram za6to go e strah :) ama spox i az sam po 4uvstvitelen i pri mene purviq put be6e taka ;)
-GosT