View Full Version : promenq li se psihikata???
babi_girl
04-21-2006, 13:28
zdravejte, kazaha mi 4e kogato 4ovek pochne da pravi sex, psihikata mu se promenq, v smisyl zapochva malko ili mnogo da razsyjdava kato vyzrasten. znaete li ne6to po vyprosa
`Death`Whore`
04-21-2006, 13:30
Глупости!
neutravlad
04-21-2006, 13:46
Много ясно, че се променя!!!
Примерно почваш да прави секс на 13 г. и вече мислиш като възрастен, и си казваш ”Аз мога да се пазя!” и след няколко ”чукания”... бебенце.
Иначе сериозно: Откъде накъде ще се променя? Пълни глупости... ”батковците” говорят това на малките момиченца за да правят секс с тях!!!
babi_girl
04-21-2006, 13:52
ne mi go e kazal nqkoj batko samo za svedenie
neutravlad
04-21-2006, 13:53
Добре де, казал ти го е някой, защото иска да спи с теб :)
`Death`Whore`
04-21-2006, 13:54
Значи ти го е казал някой заблуден момък. Или някоя приятелка, която е толкова горда, че прави секс, че мисли, че мисли като възрастен.
О Боже Господи..... то ако ставаше така всички на по 9 години щяха да се праскат още.... какво общо има психиката....а ти какво разбираш под психикаа...... лелелел на някой хора тя си остава ката на гьонове дори и да са на 50 .. това е тоака индивидуално....
spored men tva ne e to4no taka ... edva li nqkoe 9 godishno koeto pravi sex e s mnogo razvita psihika i razsajdava kato golqm.....
KiSs_TeeN
04-21-2006, 15:01
mm ne e vqrno tva koito i da ti go e kazal :)))
ProstoAz
04-21-2006, 15:26
Специално за това - наистина не е вярно.
Но като се замисля - защо пък секса да не променя психиката? Аз мисля, че той играе много важна роля във взаимоотношенията м/у мъжете и жените и че може да повлияе много отрицателно на психиката (повече при момичетата). Защо? Ами, защото ако някое 12-13-годишно момиче, се сметне за достатъчно голямо за секс и почне да го прави с поредния батко, чудещ се коя по-заблудена плът да изч*ка, нищо чудно след това да остане крайно разочарована, да си състави едно грешно (не във всички случаи) мнение за мъжете, което може да и попречи на връзките за напред. Може пък това момиче да се ентусиазира, да си помисли, че всички я харесват (като се е*е с момчетата) и да стане кварталната к*рва, да се възприема за нещо повече от другите, да се мисли за велика, а всъщност да е жалка гледка (представяте си, нали?).
От друга страна пък едно девствено момиче, което все още не е правило секс, а вече е на 19-20, започва да се притеснява от този факт и отново да има някакви проблеми във взаимоотношенията с мъжете.
Така че малко или много, според мен секса влияе на психиката, но не и по този начин, който беше изложен във въпроса. :wink:
`Death`Whore`
04-21-2006, 15:59
Ясно е, че променя човек, но не го прави по-зрял.