PDA

View Full Version : Moderated by W.I.M.: Гостите са винаги повече от тези с рег?

04-21-2006, 21:00
не мислите ли, че е малко странно, че почти винаги гостите online са повече от потребителите и защо е така? явно доста хора ги е страх...но от какво?!.

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 1,7 ! §§

Composure
04-21-2006, 21:30
марзи ги да се регистрират а други задават лични въпроси ако си напишат никовете ще стане гадно ако някой го прочете

djigi
04-22-2006, 08:13
Да, нещо като мързел за регистриране. Доста време влизах тук и само си четях. Веднъж ми щукна един въпрос, ама реших че за една тема да се регистрирам... но дойде едно време, в което като четях нещо и ми идваха някакви отговори и макар не пиша много и сега, си направих регистрация! А сигурно има и хора, които попадат случайно, за първи път - което ще да е много малък процент, май. Определено не мисля, че някой го е страх от нещо.... пък и това за личните въпроси. Има хора, които не познавам лично, а съм ги засичала по други форуми и съм сигурна, че са си те: и никовете същите и стила на писане. А какво остава за хора, които се познават.... може би и аз ако имам някой мой си въпорос бих писала анонимно и да избегна на следващия ден в цялото училище да е разлепена темата ми (хах, това наистина може да се случи)

nikitooo
04-24-2006, 10:56
не мислите ли, че е малко странно, че почти винаги гостите online са повече от потребителите и защо е така? явно доста хора ги е страх...но от какво?!.

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 1,7 ! §§

Mi i ti si gost kwo pitash!Kolkoto tolkowa kwo te byrka :---)